Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

neslihantuncel yazdı:
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMA.BEN DE KATILIYORUM.HAFTADA 5 TANE YASİN VE 3000 TANE KELİME - İ TEVHİD OKUYABİLİRİM.ÇÜNKÜ EVE SAAT 8 DE GİRİYORUM.BU ARADA RAVZA-NUR HANIM SİZE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM.BAŞ ÖRTÜSÜ OLMADAN DA TESBİH ÇEKİLEBİLİR Mİ?MESELA KELİME-İ TEVHİD,ZİKİR.
rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim tamam sizide yazıyorum herhafta okumaya gayret edelim inş okuyup tamam olunca cumadan evvel bana bildirin ama,elbette çekebilirsin kardeşim dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
sevvalmina yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞLERİM HEPİNİZE ÇOK TŞK EDİYORUM AMA BEN ÖYLE KOLAY HOCALRDAN DEĞİLİM 5000 DEN AŞAĞI KELİMEİ TEVHİD 5 TEN AŞAĞIDA YASİNİ ALMAYIN LÜTFEN AAAA 7 GÜNDE 5 YASİN OKUYAMIYORMUYUZ HADİ BAKALIM ARTTIRALIMMM HERKES NE ALIYORSA ADEDİNİ YAZIN BEN ONA GÖRE NOT ALIYORUM DUA İLE RABBİM RAZI OLSUN
AAAA ABLA NE KIZIYON YA TAMAM BEN YAZİNİ ŞERİF ALIYORUM GÜNLÜK 5 TANE ABLAYA ÇOK DEGİLMİ.BEN ZATEN EVE GİDENE KADAR GECE YARISI OLUYOR.NEYSEYA OKURUM İNŞ.TAMAM 5 TANE YASİN GÜNLÜK ALDIM GİTTİ....

7 GÜNDE 5 YASİN DEMİŞTİ ABLAM YANLIŞ OKUDUN.:)
BEN ZATEN Bİ İŞ DOGRU YAPSAM VARYA.DOGRU ANLAMIŞIMDA YANLIŞ YAZMIŞIM.TAMAM HAFTADA 5 YASİNİ ŞERİF..

FATMA KARDEŞ ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOR GALİBA.DERT ETME BEN DE HEP ALINTI YAPINCA YANLIŞ YERE YAZIYORUM AMA BU SEFER DOĞRU OLDU ŞANSINAB)

BU ARADA HOCAMDAN BANA ONAY GELMEDİ KIZDI GALİBA AZ OKURUM DEDİ DİYE,AMA ÇOCUK VAR EVDE SINAVA HAZIRLANIYOR ONLA DA İLGİLENİYORUM.DEDİĞİM GİBİ BİRAZ ZAMAN BULSAM ÖNCE GEÇMİŞ BORÇLARIMIN KAZA NAMAZLARIMI ÇOĞALTCAĞIM DA HERGÜNE BİR GÜN KILABİLİYORUM ŞİMDİLİK.
kızarmıyım kardeşim hiç estağfirullah size özel müsamaha ozaman siz nekadar istiyorsanız o kadar alabilirsiniz dua ile

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLAM SAGOLYA VALLA BU ARALAR BİRAZ YOGUN .AMA BEN ELİMDEN GELDİGİNCE OKURUM İNŞ.HALKIM SENİDE SEVİYOR.ALLAH KABUL ETSİN İNŞ..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşler alacağınız yasin yada kelimei tevhidler bir haftalık bu konu artık netleşsin günlük değil birde eğer mümkünse cumadan evvel okunduğuna veya okunmadığına dair bilgi verilirse daha güzel olacaktır rabbim cümlenizden razı olsun inş

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ablam bende 5000 kelimeyi tevhid 5 de yasin alıyım ama bu perşembeye kadar okuyamam inşallah cumadan sonra başlarım fazla olursa bildiririm.dua ile

semos

Kayıtlı Kullanıcı

abla bende 5000 adet kelime-i tevhid 5 yasin almak istiyorum.inşallah daha fazlası olur tabi. ama size bunu nasıl bildiricem bunu bilmiyorum.selam ve dua ile...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

semos yazdı:
abla bende 5000 adet kelime-i tevhid 5 yasin almak istiyorum.inşallah daha fazlası olur tabi. ama size bunu nasıl bildiricem bunu bilmiyorum.selam ve dua ile...
değerli kardeşim rabbim razı olsun okuduğunuz zaman buraya yazarsanız iyi olur inş dua ile

semos

Kayıtlı Kullanıcı

tamam abla.rabbim inşallah kabul eder ve daha fazlasını yapabilirim.allah razı olsun sizdende.selametle inşallah.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bu zincirde sende var mısın?

RE: bu zincirde sende var mısın?

abla bende varım haftada 5 yasin alıyorum önümüzdeki hafta başlıyorum

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. öncelikle Allah razı olsun.bende katılmayı cok arzu ederim ama 5 ten asagı kabul etmem demissiniz benim baya yüklü bir kaza namazı borcum oldugu için her zaman 5 adet yasin okuyabilirmiyim bilmiyorum ama ne kadar okursanız kabulüm derseniz bende varım bu arada annem üye degil ama kelimei tevhide katılmak istiyor benim adımdan görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim selam ve dua ile.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE VARIM İNŞALLAH...

semos

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm...
ben şu ana kadar 3 yasin ve 400 adet kelime-i tevhid çektim abla :( sözümde duramadım :( ama inşallah haftaya daha çok olur. söz vermicem çünkü yapamayınca üstümde hak kalır sanırım,ve vicdanen rahatsız oluyorum.abla birde bişi sorcam okuduğum kuran-ı kerimi hediye edecekmiyim herzamanki gibi yoksa nasıl olcak bi açıklarsan çok memnun olurum.ben öğrenme aşamasındayımda şu an tam bilmiyorum.kusura bakmazsın inşallah.rabbime emanet ol inşallah.selam ve dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

semos yazdı:
selamunaleyküm...
ben şu ana kadar 3 yasin ve 400 adet kelime-i tevhid çektim abla :( sözümde duramadım :( ama inşallah haftaya daha çok olur. söz vermicem çünkü yapamayınca üstümde hak kalır sanırım,ve vicdanen rahatsız oluyorum.abla birde bişi sorcam okuduğum kuran-ı kerimi hediye edecekmiyim herzamanki gibi yoksa nasıl olcak bi açıklarsan çok memnun olurum.ben öğrenme aşamasındayımda şu an tam bilmiyorum.kusura bakmazsın inşallah.rabbime emanet ol inşallah.selam ve dua ile
güzel kardeşim rabbim razı olsun bwnim yukarıda yazdığım bu güzelliğe bir espiri katmaktı merak etme ne kadar okursan buraya yaz o makbulumuzdur inş önemli olan senin 100 dahi olsa kelimei tevhid okumuş olmandır bir tane dahi olsa kurana bakmış olmandır acizane bizlerde buna vesile olabiliyprsak ne mutlu bizlere kardeşim okuduklarınızı sizlerde bağoşlayabilir dualarınıza katabilirsiniz rabbim izin verirse bende bugün toplu olarak duasını yapmaya çalışacağım cumanız mübarek olsun duada unutmayın inş

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşlerim cümleten cumanız mübarek olsun inş tüm yasinler okunmuştur tesbihlerde çekilmiştir bilgi veren olmamış ama biz bağışladık rabbim kabul buyursun inş önümüzdeki cuma için allah izin verirse eklemek istedikleriniz varsa ekleyin kardeşler birde bu hafta salavat çekeceğiz inş tesbihleri salavat olarak alırsak daha iyi olacaktır rabbim alan ve almayan herkesten razı olsun

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLA OKUNDU İNŞ.YENİYİZ YA SÖYLEMEYİ BEN UNUTTUM EE OKADAR DA OLSUN.HAFTA İNŞ UNUTMAM YAZARIM.TEŞEKKÜRLER ZERDA HANIMMM...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
ABLA OKUNDU İNŞ.YENİYİZ YA SÖYLEMEYİ BEN UNUTTUM EE OKADAR DA OLSUN.HAFTA İNŞ UNUTMAM YAZARIM.TEŞEKKÜRLER ZERDA HANIMMM...
nihayet kardeşim yaaa yoklamada kimse yok valla dikkat edin canım kardeşim

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
nihayet kardeşim yaaa yoklamada kimse yok valla dikkat edin canım kardeşim
ABLA KİMSE DUYMASIN BEN ÇOK DALGINIM İŞLEMLERİN ÇOGU HATALI SAYEMDE VALLA ABİM KURDA KUZUYU TESLİM ETMİŞ OLUYOR BU DURUMDA.MERKEZ BENİ BOGACAK.BEN BU FORMU UNUTMUŞUM YASİNLERİ OKUYORUM AMA FORMU UNUTMUŞUM.HADİ BERABER DİYELİMKİ AKIL AKIL GEL FATOŞA TAKIL....

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ABLAM BUGÜNDEN İTİBAREN 5 YASİN 5000 KELİME-İ TEVHİD VE 1000 SALAVAT ALIYORUM ...ALLAH KABUL ETSİN..ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN BÖYLE GÜZEL ŞEYLERE VESİLE ETTİĞİNİZ İÇİN BİZLERİİ..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
ABLAM BUGÜNDEN İTİBAREN 5 YASİN 5000 KELİME-İ TEVHİD VE 1000 SALAVAT ALIYORUM ...ALLAH KABUL ETSİN..ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN BÖYLE GÜZEL ŞEYLERE VESİLE ETTİĞİNİZ İÇİN BİZLERİİ..
rabbim razı olsun kardeşim not alıyorum ama herhafta cumadan evvel bilgi vermelisin olurmu kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun dua ile

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ABLACIM GEÇEN HAFTA BU YAZIYI FARKETMEDİM BİLSEYDİM GEÇEN HAFTADA OKURDUM NEYSE HAYIRLISI OLSUN BEN ALLAHIN İZNİYLE OKUR SANA PERŞEMBE HABER VERİRİM ABLAM HIRSLIYIMDIR EMİN OLUR YAPINCAYA KADAR UĞRAŞIRIM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt