Nisan hazirligimiz vardı üstüne babama inme geldi.. geçici iyi hamd olsun 🤲 bize bağışladı Rabbim 🤲biraz ihmal ettim burayı..burda olmsk güzel 😊Herkesi bekliyoruz 🤗
Çünkü burada olmak güzel🌼
Rabbim Şafiî ismiyle şifa versin inşallah🤲Nisan hazirligimiz vardı üstüne babama inme geldi.. geçici iyi hamd olsun 🤲 bize bağışladı Rabbim 🤲biraz ihmal ettim burayı..burda olmsk güzel 😊
ESSELAMU ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM,Nisan hazirligimiz vardı üstüne babama inme geldi.. geçici iyi hamd olsun 🤲 bize bağışladı Rabbim 🤲biraz ihmal ettim burayı..burda olmsk güzel 😊
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin Allah yar ve yardımcısı olsun Allah kolaylıklar versin kalpler gönüller dualarımızın bir olsun canım benim iyi ki varsınız.Nisan hazirligimiz vardı üstüne babama inme geldi.. geçici iyi hamd olsun 🤲 bize bağışladı Rabbim 🤲biraz ihmal ettim burayı..burda olmsk güzel 😊
Ve Aleyküm selam canım hoş geldin burada olmak gerçekten çok güzelESSELAMU ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM,
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. RABBİM YA ŞAFİ CC İSMİ HÜRMETİNE ŞİFA NASİP EYLESİN.
BURADA OLMAK HER DAİM GÜZELDİR.
Hoş geldin kardeşim seni burada görmek bizleri mutlu ettiEsselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatuh
Hoşgeldiniz kardeşim 🙌Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatuh
Hoş geldin kardeşim seni burada görmek bizleri mutlu etti
Hoşgeldiniz kardeşim 🙌
Ne güzel ettiniz👏
Aleyküme selam kardeşim..Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatuh