Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
serap8191, nazlım, ayşe canlarım neredesiniz neden her zaman ki hep beraber dualara ortak olalım bütün kardeşlerim neredesiniz eski sitedeki halimizi çok özledim o günleri arıyoruz
serap8191, nazlım, ayşe canlarım neredesiniz neden her zaman ki hep beraber dualara ortak olalım bütün kardeşlerim neredesiniz eski sitedeki halimizi çok özledim o günleri arıyoruz
Sevgili Leyla kardeşim. Allah c.c. sizden razı olsun. bura için hep bekledin. Hepimizin beslediği UMUDUN sesi gibi hep haykırdın hep bekledin gelmesi gerekenleri. gerektiğine inandın enazından.. İnşallah biriktirdiğimiz umutlarımız yeşerir birgün. bakalım ne kadar sürecek bu bekleyişler... ve de umutlar
selamün aleyküm arkadaşlar kardeşler ablalar abiler..ben bu siteye 1 senedir giremiyordum kapandı diye düşünmüştüm forum açılmıyordu..bugün tekrar deneyeyim dedim açıldı..çok mutuyum ya.. Allahım tekrar nasip etti bu güzelim siteye kavuştum..artık hep sizlerleyim inşallah..bana dua etmeyi unutmayın..
leylam mir erhan sizleri burda görmek ne güzel..mevlam tekrar kavuşmayı nasip etti sizlere..Rabbim yaaa bu mutluluk anlatılmaz yaşanır..sizleri gördüm yaaa off çok mutluyum,.