Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (1 Kullanıcı)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm benim annemde kurdeşen var birçok hastaneye gittik ama geçmedi acaba bitkisel bir çözüm olabilir mi
teşekkür ederimmm

aleyküm slm söliyecegim bitkileri düzenli olarak kullansın işallah faydasını görür
ebegümeci
ısırgan
hindiba
şahtere
birde stre kaynaklı hastalık oldugu için mutlaka st jons wort kullansın

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm slm söliyecegim bitkileri düzenli olarak kullansın işallah faydasını görür
ebegümeci
ısırgan
hindiba
şahtere
birde stre kaynaklı hastalık oldugu için mutlaka st jons wort kullansın

Allah razı olsun bu bitkileri karıştırıp çay şeklinde mi içmesi gerekiyor?
Bir de st jons wort nedir ilaç tarzı birşey mi?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bu bitkileri karıştırıp çay şeklinde mi içmesi gerekiyor?
Bir de st jons wort nedir ilaç tarzı birşey mi?

bitkileri çay şeklinde günde 3 bardak içebilirsiniz st jons wort sarı kantoronun kapsülü kapsül şeklinde daha etkili olur

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba;
Benim yüzümde iri iltihaplı sivilceler çıkıyor ve sonra dokunsamda dokunmasam da izler kalıyor?
Ne yapabilirim?
Birde panik atak için sarı kantaronun tabletini aldım ama kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm açıkçası?
Siz ne dersiniz?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba;
Benim yüzümde iri iltihaplı sivilceler çıkıyor ve sonra dokunsamda dokunmasam da izler kalıyor?
Ne yapabilirim?
Birde panik atak için sarı kantaronun tabletini aldım ama kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm açıkçası?
Siz ne dersiniz?

yaşınız kaç nezamandır sivilce çıkıyor
sarı kantoronuda hiç terettüt etmeden kullanın düzenli bir şekilde faydasını mutlaka görürsünüz beyza hanım

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
aziz kardeşim, tavsiyelerin için ALLAH CC razı olsun. emin ol bana moral oldu. bırakmak istiyorum ve şartlanmaya başladım. kendime yakın bir tarih belirledim. söylediğiniz antioksidan ve karabaş otunu da temin edip nefsimle cihada hazırlanıyorum. daha önce de bırakma girişimlerim oldu ama mağlup olmuştum. ancaaak şimdi tam tecizatlı bir şekilde, sizin dualarınızla, ALLAH'ın izni ve yardımıyla inşaALLAH bu sefer ben galip geleceğim.
yalnız! kafama birşey takıldı. bahsettiğiniz yeşil çay bardak poşet şeklinde de olan bildiğimiz yeşil çay mı? yoksa içeriği başka adı aynı olan farklı bir türmü? eğer farklıysa bana ne olduğunu yazarmısınız? saygılarımla.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
Rabbim hiçbir şeyi sebepsiz yaratmamıştır.bende bitkilerin yararına çok inanıyorum.5 gündür mide ağrıyla hastaneye kaldırılıyorum.2 gün yattım.ama tam teşhis konulamadı.ilaçlar vücudumda yan etki yapınca bugün sabah yine 2 saat müşadiye altında kaldım.yarın Allahın izniyle endoskopiye giricem.ama doktorum oniki parmak bağırsağında yara olmasından şüpheleniyor.tam neticeyi inşallah yarın size yazarım.ama sizden ricam mide veya oniki parmak ülserine iyi gelen bir bitki önermeniz.günde 5 bardak yeşil çay içiyorum.bunun yanında çörekotununda mideye iyi geldiğini duydum ama nasıl,hangi şekilde kullanıcam.şimdiden Allah razı olsun..

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
Rabbim hiçbir şeyi sebepsiz yaratmamıştır.bende bitkilerin yararına çok inanıyorum.5 gündür mide ağrıyla hastaneye kaldırılıyorum.2 gün yattım.ama tam teşhis konulamadı.ilaçlar vücudumda yan etki yapınca bugün sabah yine 2 saat müşadiye altında kaldım.yarın Allahın izniyle endoskopiye giricem.ama doktorum oniki parmak bağırsağında yara olmasından şüpheleniyor.tam neticeyi inşallah yarın size yazarım.ama sizden ricam mide veya oniki parmak ülserine iyi gelen bir bitki önermeniz.günde 5 bardak yeşil çay içiyorum.bunun yanında çörekotununda mideye iyi geldiğini duydum ama nasıl,hangi şekilde kullanıcam.şimdiden Allah razı olsun..

Ve aleyküm selam ve rahmetullah

Funda ablacım, Allahü teala acil şifalar versin. Yarın endoskopide kolaylıklar ihsan eylesin inşallahü teala. Bitkilerle ilgili bir bilgim yok ciddi bir şey yoktur inşallah, hayırlı haberlerle gelin inşallah..Selametle..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullah

Funda ablacım, Allahü teala acil şifalar versin. Yarın endoskopide kolaylıklar ihsan eylesin inşallahü teala. Bitkilerle ilgili bir bilgim yok ciddi bir şey yoktur inşallah, hayırlı haberlerle gelin inşallah..Selametle..
Allah razı olsun tubacım.amin amin inşallah.inan bilmiyorum.midemden sırtıma ve kalbime vuran şiddetli bir ağrı.yarın mideme bakılıcak.derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşallah.dualarında ablanı unutma..Allaha emanet olasın.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun tubacım.amin amin inşallah.inan bilmiyorum.midemden sırtıma ve kalbime vuran şiddetli bir ağrı.yarın mideme bakılıcak.derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşallah.dualarında ablanı unutma..Allaha emanet olasın.

Amin ablacım cümlemizden inşallahü teala :) alla alla ciddi bir şey değildir inşallah, dediğin gibi abla Cenab-ı Hak dermansız dert vermemiş..Söylemenize bile gerek yok dualar her daim ve karşılıklı inşallahü teala :a12:

Allahü tealaya emanet olun, selametle kalın..B)

delikursun

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun. şifacıı ... Benim öğrenmek istediğim vitiligo hastalığı için herhang i bir ilacınız var mı. şifa allahtandır. Ama allah dert verirken dermanı da yaratmış.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
yarın Allahın izniyle endoskopiye giricem.ama doktorum oniki parmak bağırsağında yara olmasından şüpheleniyor.tam neticeyi inşallah yarın size yazarım.ama sizden ricam mide veya oniki parmak ülserine iyi gelen bir bitki önermeniz.günde 5 bardak yeşil çay içiyorum.bunun yanında çörekotununda mideye iyi geldiğini duydum ama nasıl,hangi şekilde kullanıcam.şimdiden Allah razı olsun..

Selamun aleyküm ne oldu abla sonuç belli oldu mu? Endoskopi nasıl geçti, iyisin inşallahü teala..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ne oldu abla sonuç belli oldu mu? Endoskopi nasıl geçti, iyisin inşallahü teala..
aleyküme selam tubacım.bu gün girmedim .daha doğrusu panik yaptım.:(kaçtım desem daha doğru olur.ama cumaya kadar mutlaka giricem inşallah.Allah razı olsun.ablan biraz korkakta:a03:

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam tubacım.bu gün girmedim .daha doğrusu panik yaptım.:(kaçtım desem daha doğru olur.ama cumaya kadar mutlaka giricem inşallah.Allah razı olsun.ablan biraz korkakta:a03:

Hayırlısı olsun, inşallahü teala Allahü teala kolaylığını verir. Hayırlı geceler ablacım Allahü tealaya emanet olun. Selametle kalın.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim nasılsınız inşallah herşey iyidir benim yine sorum var. oğlum beş yaşında kuru öksürük, mide bulantısı, ateşi var. kuru ciğerden öksürük için ne kullanabiliriz? ve mide bulantısını geçirmek için . sizin dediğiniz gibi polen arı sütü bal aldım içmiyor. nasıl içirebilirim sizce.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar iş yogunlugundan girmeye çalısıyrm ama yazmaya hiç fırsatım olmdı çok geçmiş olsun nur hanım allahım her hastalıgın mutlaka şifasını vermiştir siz endeskobiye girin çıkın bi teşis konulsun size önerebilecegim bitkiler var allahım yardımcınız olsun işallah

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim nasılsınız inşallah herşey iyidir benim yine sorum var. oğlum beş yaşında kuru öksürük, mide bulantısı, ateşi var. kuru ciğerden öksürük için ne kullanabiliriz? ve mide bulantısını geçirmek için . sizin dediğiniz gibi polen arı sütü bal aldım içmiyor. nasıl içirebilirim sizce.

aleyküm selam çok sagolun sıla hanım çok şükür allahıma geçmiş olsun günde 2 çay kasıgıfalan yedirin alısır kötü bir tadı yok onu yerse hasta olmuyacagını falan anlatın bilmiyorumki annelik tecrübem yok daha:)size nedesem siz annesiniz bir yolunu bulursunuz anladıgım kadarıyla hassas bir çocugunuz var buyüzden kullanması faydalı olur kuru öksürük için adaçayı gargarası yapın hemen bi rahatlama görür nane adaçayı ıhlamuruda demleyip içirin biraz rezene ilave ederseniz hem ateşine hemde öksürügüne iyi gelecektir allhım şifa versin nerde kulu varsa

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun. şifacıı ... Benim öğrenmek istediğim vitiligo hastalığı için herhang i bir ilacınız var mı. şifa allahtandır. Ama allah dert verirken dermanı da yaratmış.

geçmiş olsun kaç yasındasınız ? nezamandır bu sıkıntı var?vüudun nerelerinde nasıl bi görünümde bunları yazarmısınız

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam çok sagolun sıla hanım çok şükür allahıma geçmiş olsun günde 2 çay kasıgıfalan yedirin alısır kötü bir tadı yok onu yerse hasta olmuyacagını falan anlatın bilmiyorumki annelik tecrübem yok daha:)size nedesem siz annesiniz bir yolunu bulursunuz anladıgım kadarıyla hassas bir çocugunuz var buyüzden kullanması faydalı olur kuru öksürük için adaçayı gargarası yapın hemen bi rahatlama görür nane adaçayı ıhlamuruda demleyip içirin biraz rezene ilave ederseniz hem ateşine hemde öksürügüne iyi gelecektir allhım şifa versin nerde kulu varsa
midesi de hassas yedirmeye çalışınca öğürüyor belkide yedirmeyelim diye taklit yapıyor bilmiyorum :) bitki çayının içine koysam acaba sıcaklığıyla polenin etkisi kaybolurmu? normalde balı sıcak bitki çayının içine koyup eritiyoruz çay ılınınca da içiriyoruz. dün bi yerde böyle yapmanın zararlı olduğunu okudum bilmiyorum doğru mu? Allah size de anne olmayı nasip etsin. bu çayları dün yaptım rezenede yapayım inşallah faydası olur. dün akşamda özellikle kollarında yüzünde yüzlerce sinek ısırığı gibi kabarcık oluştu. her tarafında. alerjiden şüphelendim. çokta kaşınıyor. netten baktım limon sürdüm ve çok faydası oldu. şu an bişey yok hamd olsun. bir de siz bana menisküs için bi çay önermiştiniz atkuyruğu aslanpençesi günde kaç fincan içeyim bayadır içiyorum büyük bi fincan yeterli mi acaba? teşekkür ederim. Allah razı olsun .

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
midesi de hassas yedirmeye çalışınca öğürüyor belkide yedirmeyelim diye taklit yapıyor bilmiyorum :) bitki çayının içine koysam acaba sıcaklığıyla polenin etkisi kaybolurmu? normalde balı sıcak bitki çayının içine koyup eritiyoruz çay ılınınca da içiriyoruz. dün bi yerde böyle yapmanın zararlı olduğunu okudum bilmiyorum doğru mu? Allah size de anne olmayı nasip etsin. bu çayları dün yaptım rezenede yapayım inşallah faydası olur. dün akşamda özellikle kollarında yüzünde yüzlerce sinek ısırığı gibi kabarcık oluştu. her tarafında. alerjiden şüphelendim. çokta kaşınıyor. netten baktım limon sürdüm ve çok faydası oldu. şu an bişey yok hamd olsun. bir de siz bana menisküs için bi çay önermiştiniz atkuyruğu aslanpençesi günde kaç fincan içeyim bayadır içiyorum büyük bi fincan yeterli mi acaba? teşekkür ederim. Allah razı olsun .

amin:) teşekkür ederim sıla hanım sadece polen ve balı sütle verebilirsiniz menüsküs içinde 2bardak düzenli kullanırsanız faydası olur yaglarıda uyguluyormusunuz eskisine göre biraz ilerleme varmı? allahım şifa versin iyi günler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt