Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (5 Kullanıcı)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
ablamın astım rahatsızlığı var bunun'la ilgili ne önerirsiniz
kilo almak için bitkisel olarak bir çözüm varmı?
daha önce sormuştum fakat cevap alamadım
yada rastlamadım
kolay gelsin

çok özür dilerim tekrardan yazdıgını için çok sagolun görmedim astımla ilgili bitkileri yazmıştım onları kullanabilirsiniz kilo problemine gelince arısütü hapı kilo yapar çok rahat kullanabilirsini birde balık hapı ama en güzeli iran iksiri diye bir ürün çıktı ben tanıdıgıma birine kullandırıyorum şimdilik çok kısa zamanda 4kilo almış denemege deger

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
s.a şifacı kardeşim allah razı olsun

s.a şifacı kardeşim allah razı olsun

iran iksirini araştırıcam bulmaya çalışıcam
çok teşekkür ediyorum bir sorum daha olacak
ahmet marankinin kozmik bilimle gelen şifalarla ilgili
kitabı varmış ben henüz okumadım siz okuya bildinizmi ?
bir arkadaşm sordu faydalı olurmu düşüncelerinizi bekliyorum
ben yaşam enerjisi kitabını okumuştum ama şifalı bitkilerle ilgili olanı okumadım

atris

Kayıtlı Kullanıcı
selemun aleyküm arkadaşlar bitki uzmanlıgı yapıyorum forma daha yeni üye oldum ve bu sıcak ortamı çok sevdim ve gerçekten faydalanıyorum benden istedigiz cilt yada hastalıklarla ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalısırım seve seve herşeyin bir yaradılış nedeni var yüce allahımda bitkileri yaratırken hepsine ayrı ayrı şifa vermiş allaha emenet olun

zayıflamaya yardımcı bıtkıler nelerdır:a16::a16::a16::a16::a16:

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
zayıflamaya yardımcı olan bitkiler:mate,yeşil çay,biberiye,funda mısırpüslülü kekik en etkili olanlar bunlardır

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum.suya daha çok ağırlık vermeye başladım.allah razı olsun.selametle kalın.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
iran iksirini araştırıcam bulmaya çalışıcam
çok teşekkür ediyorum bir sorum daha olacak
ahmet marankinin kozmik bilimle gelen şifalarla ilgili
kitabı varmış ben henüz okumadım siz okuya bildinizmi ?
bir arkadaşm sordu faydalı olurmu düşüncelerinizi bekliyorum
ben yaşam enerjisi kitabını okumuştum ama şifalı bitkilerle ilgili olanı okumadım

merhaba ben ilk kitabını olumuştum yüzeysel ama yeni kitabını okumadım henüz. faydası olmıyacak diye bişey yok tabiki faydalanabilirsiniz

hanimeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum öncelikle hizmetinizden dolayı teşekkür ederim.
burun damarındaki çatlaktan ileri gelen kanamalar için ne yapmak lazım acaba?
bir de vücutta kahverengi lekeler şeklinde mantar için çözüm var mıdır?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum öncelikle hizmetinizden dolayı teşekkür ederim.
burun damarındaki çatlaktan ileri gelen kanamalar için ne yapmak lazım acaba?
bir de vücutta kahverengi lekeler şeklinde mantar için çözüm var mıdır?

aleyküm selam güzel dileginiz için sagolun kılcal damar onarıcı üzüm çekirdegi kullanabilirsiniz vücüttaki mantar dediginiz rahtsızlıgınızdan dolayı doktara gittinizmi doktormu koydu teşhisi eger mantarsa önerebilecegim şeyler var cvplarsanız sevinirim

hanimeli

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam güzel dileginiz için sagolun kılcal damar onarıcı üzüm çekirdegi kullanabilirsiniz vücüttaki mantar dediginiz rahtsızlıgınızdan dolayı doktara gittinizmi doktormu koydu teşhisi eger mantarsa önerebilecegim şeyler var cvplarsanız sevinirim

evet doktora defalarca gittim ama ilaçlar fayda etmiyor tekrarlıyor
ilaç kullanmayınca yayılıyor. artık ilaçlar da fayda etmemeye başladı sanırım bağımlılık oldu. kaşıntı veya başka bir rahatsızlık vermiyor. sadece yayılması beni endişelendiriyor.:a33:

üzüm çekirdeğini nasıl kullanmalıyım? teşekkür ederim..

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
şifacı kardeşim, ALLAH rızası için bana sigarayı bırakmamda vesile olurmusun. bununla ilgili acilen tavsiyelerini bekliyorum.
(muhterem, bildiğin en etkili yolu söylersen sevinirim daha önce çok şey denedim ama nafile..)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
şifacı kardeşim, ALLAH rızası için bana sigarayı bırakmamda vesile olurmusun. bununla ilgili acilen tavsiyelerini bekliyorum.
(muhterem, bildiğin en etkili yolu söylersen sevinirim daha önce çok şey denedim ama nafile..)

:) sorunuz için teşekkür ederim cevabı çok basit bir soru sordunuz sigarayı bırakmış biri olarak size nasıl bıraktım anlatayım olay tamamen beyinde bitiyor bunu herkes sölemiştir ama gelelim uygulamsına ilk olarak gerçekten karar vermiş olmanız gerekiyor karar verdikten sonra uygulama aşamasında birinin size destegi hatırlatmaması için ve ek takviyeler nasıl ek takviyeler bilinen bir bitki karabaş otu sigaradan tiksindirici özelligi vardır ben kullanmadım ama herzaman bu bitkiyi veririz ben ne yaptım antioksidan kullandım evet madem saglıklı yapıcam akcigerimi vücüdumdaki toksinleri atmam için antioksidan yeşil çay ekstratı kullandım inanın bırakmak için tema vakfına bile üye olmak istedim vaktim olsa onuda yapardım dönülmez şeyler sagladım kendime daha iyi nefes aldıgını o igrenç kokuyu duymadıgımı artık kullandıgım bitkisel yardımxcıların beni rahatladıgını ve temizlediginin farkını gördüm kararlı basladım ve herkese sigarayı buıraktıgımı ve çok basit bir şey oldgunu söledim ve kendime şu soruyu herdefasında sordum sigarasızmı yaşayamam susuzmu yada en sevdigim şeyin tatlı oldugunu bildigim için herzaman tatlı cevabını aldım cenabı hak irade vermiş insanlara insanoglunun başaramayacagı şeyyok ve şunu söliyeyim bagımlılık diye bişey inanın yok kaç yıl içiçi olursanız olun el tiryakiligi beyin tiryakligi var bunu başarabilirsiniz sadece kendinize buna inandırsanız olay bitmiştir ben başaracagınaza canı gönülden inanıyorum ben ve sitedeki bütün arkadaşar inanıyorumki size dua edicek ve bu sefer bu alay bitcek şimdi sıra sizde herkesin huzurunda bıraktıgım cevabıı sizden dört gözle bekliyorum allah yardımcınız olsun

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
evet doktora defalarca gittim ama ilaçlar fayda etmiyor tekrarlıyor
ilaç kullanmayınca yayılıyor. artık ilaçlar da fayda etmemeye başladı sanırım bağımlılık oldu. kaşıntı veya başka bir rahatsızlık vermiyor. sadece yayılması beni endişelendiriyor.:a33:

üzüm çekirdeğini nasıl kullanmalıyım? teşekkür ederim..

geçmiş olsun kullamanız gereken aynı sefa kremi o bölgelere sürün düzenli olarak kan temizleyici bitkilerden eşit miktarda karıstırın günde 2,3bardak demleyim içim
aynesefa
atkuyrugu
ısırgn
şahtere
hindiba
işllah bunların faydasını allahın izniyle görüceksiniz

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim...
siz konyadamı hizmet vermektesiniz?
benim yüzümde de bu günlerde sıkıntıdan küçük küçük kırmızı sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı, bende anlamadım. bi günde çıktı, o kadar belli degil ama yakından belli oluyor..
acaba ne kullanmamı tavsiye edersiniz..
selam ve dua ile..

hanimeli

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun kullamanız gereken aynı sefa kremi o bölgelere sürün düzenli olarak kan temizleyici bitkilerden eşit miktarda karıstırın günde 2,3bardak demleyim içim
aynesefa
atkuyrugu
ısırgn
şahtere
hindiba
işllah bunların faydasını allahın izniyle görüceksiniz

Rabbim Razı Olsun değerli kardeşim
inşallah faydalı olur
Aynı sefa kremini nereden bulabilirim acaba eczanelerde bulunur mu?
bir de üzüm çekirdeğini nasıl kullanıcağımı anlamadım.
o da krem şeklinde mi yoksa ağızdan alınan birşey midir?
Teşekkür ederim cevapladığınız için..

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Razı Olsun değerli kardeşim
inşallah faydalı olur
Aynı sefa kremini nereden bulabilirim acaba eczanelerde bulunur mu?
bir de üzüm çekirdeğini nasıl kullanıcağımı anlamadım.
o da krem şeklinde mi yoksa ağızdan alınan birşey midir?
Teşekkür ederim cevapladığınız için..

allahım nerde kulu varsa şifa versin bi nebze vesile olsam benim için yeter aktarlardan bulabilirsiniz aynı sefa kremini yara yanık egzama hemoraid mantar hertürlü cilt hastalıgına iyi gelir evde bulunması gereken bir krem
üzüm çekirdegini günde 3kre 1çay kaşıgı yogurtla yada suyla alablirsiniz kapsül şeklinide kullanabilirsiniz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim...
siz konyadamı hizmet vermektesiniz?
benim yüzümde de bu günlerde sıkıntıdan küçük küçük kırmızı sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı, bende anlamadım. bi günde çıktı, o kadar belli degil ama yakından belli oluyor..
acaba ne kullanmamı tavsiye edersiniz..
selam ve dua ile..

aleyküm selam ben selcuk üniversitesindeyim.nişanlımın dükkanı var konyada orada hafta sonları bitki uzmanlıgı yapıyorum.
rahatsızlıgınıza gelince büyük ihtimalle stres kaynaklı çıkmıştır devamlı degil diyosunuz aynısefa kremi ve kil maskesi yapabilirsiniz sivilceyi kurutmada yardımcı olur

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ben selcuk üniversitesindeyim.nişanlımın ulusoy şifacı adında dükkanı var konyada orada hafta sonları bitki uzmanlıgı yapıyorum.
rahatsızlıgınıza gelince büyük ihtimalle stres kaynaklı çıkmıştır devamlı degil diyosunuz aynısefa kremi ve kil maskesi yapabilirsiniz sivilceyi kurutmada yardımcı olur

teşekkürler. saolun bugun zaten gidecegim. baharatçıya..
bende konyalıyımda ama ilçesindeyim ben..
tamam kardeşim. allah razı olsun. tavsiyenizi dikkate alacagım...
konyada olsaydım eşinizin yanına giderdim. bayanlardan daha bilgili oluyor bu konuda... ne de olsa güzelliklerine dikkat ediyorlar...
selam ve dua ile...​

atris

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardesım kardesımın sırtında yazın ozellıkle ve terledıgınde acık kahverengı lekeler olusuyo doktorada gıtmıyo boyle dokununca lekeye hemen kaybolmasada soyuluyo bı onerın varmı

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardesım kardesımın sırtında yazın ozellıkle ve terledıgınde acık kahverengı lekeler olusuyo doktorada gıtmıyo boyle dokununca lekeye hemen kaybolmasada soyuluyo bı onerın varmı

havuç kakao portakal yaglarını karıştırıp sürebilir bta karoten kaynagı oldugu için faydalı olabilir

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm benim annemde kurdeşen var birçok hastaneye gittik ama geçmedi acaba bitkisel bir çözüm olabilir mi
teşekkür ederimmm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt