Selamun Aleykum kardeşlerim,
Sitemizde birçok tefriciye talebiyle konu açılıyor.Kardeşlerim,Tefriciye isteyen kardeşlerimiz isimlerini ve niyetlerini buraya yazsın,sırayla hep birlikte okuyalım,hem daha kısa sürede okunmuş olur ,hepimiz birbirimizin duasına iştirak etmiş oluruz.
Selam ve Dua ile
1-Mir-erhan
niyeti : benim Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin
2.Barış(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Abisiyle birlikte Hidayete ermek okulunu severek gitmeleri derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olmak.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet ardaki soğuklukların ortada kalkması,evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için)(OKUNDU)
3-narinim:niyetim: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN(OKUNDU)
4-serap8191:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi
(okundu)
5-mavci:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...(okundu)
okunacak kardeşlerimizin listesi
TEFRİCİYE OKUnACAK KARDEŞLERİMİZ VE NİYETLERİ
6-hacer_fatih (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz)
7.elifim benim:benım niyetim 24 de tüm terapilerim başlıyor ALLAH'IMIN izniyle inşallah ve sizlerin duasıyla bu hastalığı yeneceğim ve hep burada buluşup sizlere okumak için katılacağım ALLAH'ım herkesin derdıne derman olur inşallah dertlilere deva,boçlulara eda,hastalara şifa ve sevdiğine kavuşup hayırlı ve çok çok mutlu bir yuva kurmalarını ve sağlıklı islama bağlı ,dinine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirirler ve RABBİMİZE hep inanarak ve ibadetlerini gecıktırmeden uzun ömürler veririrler
8-leyla (Allah hakkımda ne hayırlı ev güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah benim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak. Bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak anneme ve bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için içinde buldundukları olumsuzluklardan kurtulmaları anne babaya sevgi muhabbet, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak)
9-aselll niyetim sevdiim kişiyle evlenip hayırlı bir yuva kurmak
10-gülümse .
11: gulseren(nevin ablam arkadaşı) : cocuklarinin yumusamasi, anlayisli olmalari ve gulseren in hayirli bir yuva kurmasi
12:su eda:bende annemin tez zamanda sağlığına kavuşması ve sağlık sürecinin hayırlısı ile geçmesi..anjiyosunun hayırlısıyla yapılıp hayırlı sonuçlar alması..ve sağlığına kavuşması daha iyi olması için niyet ediyorum.
13kardele : Allahın izniyle hacca gitmek istiyorum.günahlarımın affı ,tövbelerimi kabulu,hakkımda hayırlı olan herşey,
bütün gönül dostlarımın rabbim muratlarını vermesi.ölene kadar rabbim yolundan ayırmasın
14-Gül :hayırlı şifalar
--------------------------------------------------------------------------------
---Listemizdeki sıra acil durumlar vede hediye tefriyeleri için değişebilir
---tefriciye okutmak isteyen arkadaşlarımız sizlerinde diğer arkadaşlarımız için okutulan tefriciyelere katılımlarınızı bekliyoruz
Allah kabul etsin.