Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (3 Kullanıcı)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Sanırım...Liste bu şekilde kardeşimmm...
Siz niyetinizi yazın...
İnşallah kerdeşlerimiz sizi de eklerler...
Selam ve DUA ile...

selamün aleyküm kardeşim ama ben seraptan sonra listede vardım gibime geldi hatta bana yazmıştı sonra sana okundu kardeşim onun için sordum ama olsun her şey nasip bundada var bir hayır benim dileğim ameliyattan sonra ışın terapısı ve ilaç trapısı tedavisi yapılıyor içimde hiç bir hastalığın kalmaması eski sihhatime kavuşmak va hayırlısıyla yeniden her boş vaktimde ibadetinmi yapmak ve kul borçumu ödemek dünya ve ahiter borçumu ödemek ve etrafa yararlı olmak..ben şimdiki kardeşimiz için 200 alıyorum bugün okurum inş okundu diye ekleye bilrisiniz yarın inş yinede buraya girer yazarım okunan ve okunaçak olan kardeşlerimib inş duaları dilekleri kabul olr ALLAHA emanet olun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elifciğim,
Ben sana okuduk sanıyorum,ama başım döndüğü için sayfaları pek fazla geriye dönemiyorum,ben kardeşlerimle irtibata geçeceğim inş.Bu kardeşimden sonra sana başlarız,belki acil görülen bir kardeşimiz öne alınmış olabilir.Ne desem yalan olacak,hafıza da pek iyi değil.Atlanmışsada sende biliyorsun ki bu yanlışlıkla olmuştur.Hakkını helal et.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbelalemin !
Kapına geldik.
Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık...
Bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme !
Okumuş olduğumuz Dua ve sureleri aşr-ı şerifleri ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle...
Hasıl olan sevabı evvela Peygamber (s.a.v.) efendimizin mübarek, aziz, latifruh-ı tayyibelerine hediye eyledik kabul eyle...
İlk Peygamber Hz. Adem (a.s.) dan Hz Muhammed (s.a.s) a kadar gelip geçmiş her ne kadar peygamber varsa onların da ruhlarına hediye eyledik, isal eyle...
Ya Rabbi! Kur’an-ı Kerim’i elden ele, dilden dile, gönülden gönüle bizlere kadar ulaştıran sahabe-i güzin, tabiin, tebe-i tabiin, Müfessirin ve muhaddisin’in ruhlarına hediye eyledik, isaI eyle...
Ya Rabbi !
Din, vatan, hak ve hakikat Uğuruna canlarını düşünmeden seve seve feda eden aziz şehitlerimizin de ruhlarını meclisimizden haberdar eyle Ya Rabbi !
Bu güne dek ahirete göçenlerin günahlarını afffeyle, makamlarını, cennet eyle... Peygamberimizin (s.a.v) şefaatine nail eyle....
Uzaktan ve yakında ne kadar aziz din kardeşimiz var ise kardeşlerimizin de ölmüşlerine rahmet, geride kalanlarına sıhhat ve afiyet ihsan eyle...
Ya Rabbi !
Şu mübarek gecede/ günlerde " Toprak altında çürümüş, isimleri unutulmuş, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamış müslüman kardeşlerimizin de taksiratlarını affeyle...
Ya Rabbi !
Öbür alemde estaizu billah “ferikun fil cenneti ve ferikun fis seiyr” Cennet ve cehennem fırkaları ayrılacağı zaman bizleri cennet fırkasına dahil eyle...
Ya Rabbi !
Kur-’an-ı Kerim’in nurlu yolundan bizleri ayırma ya Rabbi!
Onun ahkamını yaşayıp, tatbik edenlerden eyle...
Kıyamet gününe kadar baki kalacağını vaat ettiğin Din-i İslamı ülkemizde payidar eyle. Kabul olunmayacak dua ile sana el kaldırmaktan,
insanlığa ve islama faydalı olmayan bilgiden,
bir müslümana yakışmayan acizlikten,
tembellikten, cimrilikten sana sığınıyoruz,
bizleri muhafaza eyle.
Ya Rabbel’alemin !
Biz sana yalvarmasını bilmiyor ve beceremiyoruz.
Sana yalvarmasını bilenler ve becerenler hürmetine dualarımızı kabul eyle.
AMİN diyen şu kulları iki cihanda aziz eyle.
Cennetinle, cemalinle ölmüşlerimizi ve yarında toprak altına girecek olan bizleride şereflendir.
"Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil" alemin.
El-Fatiha...

Allah Celle Celaluhu kabul etsin inşaallah...
Hayırlı ve Bereketli Günler
...

AMİN KARDEŞİM BiNLERCE KEZ AMİN.
Rabbim kabul etsin,razı olsun,senin ve tüm Ümmeti Muhammedin sıkıntılarını giderip selamete çıkarsın,hidayet,sağlık,afiyet,huzur,iki çihanda aziz eyleyecek bir hayat nasibetsin.Efendimiz şefaatcin ve komşun,Melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Benide eklermisiniz.
Allahın izniyle hacca gitmek istiyorum.günahlarımın affı ,tövbelerimi kabulu,hakkımda hayırlı olan herşey,
bütün gönül dostlarımın rabbim muratlarını vermesi.ölene kadar rabbim yolundan ayırmasın.
Selametle kalın.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Benide eklermisiniz.
Allahın izniyle hacca gitmek istiyorum.günahlarımın affı ,tövbelerimi kabulu,hakkımda hayırlı olan herşey,
bütün gönül dostlarımın rabbim muratlarını vermesi.ölene kadar rabbim yolundan ayırmasın.
Selametle kalın.

Kardeşim, inş. Sizide ekler kardeşlerim,Rabbiminş. Tez zamanda nasibetsin
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE Ohacer_fatih

Duası: (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz Rabbim bütün kardeşlerimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

leyla.................................144 okundu+100
Su-Eda...............................150 okundu
Serap8791.........................350
Hanife Deniz.......................100
Mavci...............................300
kardelele................................50(okundu)

okunan : 1194
kalan: 3.250

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim hep beraber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah Celle Celalühu cümlenizden razı olsun,ecrini kat kat versin inşallah
KUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Kardelele kardeşim,
Hacer_Fatih kardeşimiz için mi okudunuz,bu kardeşimiz için başkada okumuşmuydunuz.Listeye yazılmadan atlanmış olmasın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
50 adet daha okudum.
Allah kabul etsin.
Sizdende allah razı olsun.
Selametle kalın.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeşlerim,
Sitemizde birçok tefriciye talebiyle konu açılıyor.Kardeşlerim,Tefriciye isteyen kardeşlerimiz isimlerini ve niyetlerini buraya yazsın,sırayla hep birlikte okuyalım,hem daha kısa sürede okunmuş olur ,hepimiz birbirimizin duasına iştirak etmiş oluruz.
Selam ve Dua ile
** Şuan okunan kardeşimiz :1-Mir-erhan
niyeti : benim Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin

2.Barış(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Abisiyle birlikte Hidayete ermek okulunu severek gitmeleri derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olmak.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet ardaki soğuklukların ortada kalkması,evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için)(OKUNDU)

3-narinim:niyetim: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN(OKUNDU)[/B]

4serap8191:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi
(okundu)

5-mavci:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...(OKUNDU)

okunacak kardeşlerimizin listesi

6-hacer_fatih (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz)(OKUNUYOR)

7.elifim benim:benım niyetim 24 de tüm terapilerim başlıyor ALLAH'IMIN izniyle inşallah ve sizlerin duasıyla bu hastalığı yeneceğim ve hep burada buluşup sizlere okumak için katılacağım ALLAH'ım herkesin derdıne derman olur inşallah dertlilere deva,boçlulara eda,hastalara şifa ve sevdiğine kavuşup hayırlı ve çok çok mutlu bir yuva kurmalarını ve sağlıklı islama bağlı ,dinine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirirler ve RABBİMİZE hep inanarak ve ibadetlerini gecıktırmeden uzun ömürler veririrler

8-leyla (Allah hakkımda ne hayırlı ev güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah benim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak. Bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak anneme ve bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için içinde buldundukları olumsuzluklardan kurtulmaları anne babaya sevgi muhabbet, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak)

9-aselll niyetim sevdiim kişiyle evlenip hayırlı bir yuva kurmak

10-gülümse .[/QUOTE]

11: gulseren(nevin ablam arkadaşı) : cocuklarinin yumusamasi, anlayisli olmalari ve gulseren in hayirli bir yuva kurmasi

12:su eda:bende annemin tez zamanda sağlığına kavuşması ve sağlık sürecinin hayırlısı ile geçmesi..anjiyosunun hayırlısıyla yapılıp hayırlı sonuçlar alması..ve sağlığına kavuşması daha iyi olması için niyet ediyorum.
-------------------------------------------------------------------------------
---Listemizdeki sıra acil durumlar vede hediye tefriyeleri için değişebilir
---tefriciye okutmak isteyen arkadaşlarımız sizlerinde diğer arkadaşlarımız için okutulan tefriciyelere katılımlarınızı bekliyoruz

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE Ohacer_fatih

Duası: (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz Rabbim bütün kardeşlerimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hanife Deniz.......................400(okundu)+100
kardelele................................50(okundu )

okunan : 1594
kalan: 2.850

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. arkadaşlar sırasını bana veren arkadaşmı oldu acaba?(Allah Razı olsun). Bebek için tedavi gördüğümden uzun süredir siteye giremiyordum hakkınızı helal edin okunan tefriciyeleri görünce çok mutlu oldum kardeşlerimin benim için dua etmesi beni duygulandırdı Rabbim sizlerden kat kat razı olsun. Bebek için tedaviye başladık bu ayın 17 sinde bebeklerimin tutunup tutunmadığını öğreneceğim. Bu süreçte sıranın bana gelmesi beni çok heycanlandırdı ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Mevlam gönlünüzdeki herşeyi sizlere nasip eder inşallah bu kardeşinizi sevindirdiniz ya Yüce Allahımda sizi sevindirsin Hakkınızı helal edin. Rabbim sizin gibi güzel insanların yüzü suyu hürmetine inş. bebeklerimi bize bağışlar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
S.A. arkadaşlar sırasını bana veren arkadaşmı oldu acaba?(Allah Razı olsun). Bebek için tedavi gördüğümden uzun süredir siteye giremiyordum hakkınızı helal edin okunan tefriciyeleri görünce çok mutlu oldum kardeşlerimin benim için dua etmesi beni duygulandırdı Rabbim sizlerden kat kat razı olsun. Bebek için tedaviye başladık bu ayın 17 sinde bebeklerimin tutunup tutunmadığını öğreneceğim. Bu süreçte sıranın bana gelmesi beni çok heycanlandırdı ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Mevlam gönlünüzdeki herşeyi sizlere nasip eder inşallah bu kardeşinizi sevindirdiniz ya Yüce Allahımda sizi sevindirsin Hakkınızı helal edin. Rabbim sizin gibi güzel insanların yüzü suyu hürmetine inş. bebeklerimi bize bağışlar.
Amin
Aleyküm Selam canım ben sıramı sana vermiştim sıranın sende olması hayırlara vesile olur inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle inşallah.Canım duaya başlarken senin niyetine göre başladım Allah kabul etsin Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah hakkınızda ne hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar Tefriciyeler yüzü gözü hürmetine allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ya Rabbelalemin !
Kapına geldik.
Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık...
Bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme !
Okumuş olduğumuz Dua ve sureleri aşr-ı şerifleri ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle...
Hasıl olan sevabı evvela Peygamber (s.a.v.) efendimizin mübarek, aziz, latifruh-ı tayyibelerine hediye eyledik kabul eyle...
İlk Peygamber Hz. Adem (a.s.) dan Hz Muhammed (s.a.s) a kadar gelip geçmiş her ne kadar peygamber varsa onların da ruhlarına hediye eyledik, isal eyle...
Ya Rabbi! Kur’an-ı Kerim’i elden ele, dilden dile, gönülden gönüle bizlere kadar ulaştıran sahabe-i güzin, tabiin, tebe-i tabiin, Müfessirin ve muhaddisin’in ruhlarına hediye eyledik, isaI eyle...
Ya Rabbi !
Din, vatan, hak ve hakikat Uğuruna canlarını düşünmeden seve seve feda eden aziz şehitlerimizin de ruhlarını meclisimizden haberdar eyle Ya Rabbi !
Bu güne dek ahirete göçenlerin günahlarını afffeyle, makamlarını, cennet eyle... Peygamberimizin (s.a.v) şefaatine nail eyle....
Uzaktan ve yakında ne kadar aziz din kardeşimiz var ise kardeşlerimizin de ölmüşlerine rahmet, geride kalanlarına sıhhat ve afiyet ihsan eyle...
Ya Rabbi !
Şu mübarek gecede/ günlerde " Toprak altında çürümüş, isimleri unutulmuş, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamış müslüman kardeşlerimizin de taksiratlarını affeyle...
Ya Rabbi !
Öbür alemde estaizu billah “ferikun fil cenneti ve ferikun fis seiyr” Cennet ve cehennem fırkaları ayrılacağı zaman bizleri cennet fırkasına dahil eyle...
Ya Rabbi !
Kur-’an-ı Kerim’in nurlu yolundan bizleri ayırma ya Rabbi!
Onun ahkamını yaşayıp, tatbik edenlerden eyle...
Kıyamet gününe kadar baki kalacağını vaat ettiğin Din-i İslamı ülkemizde payidar eyle. Kabul olunmayacak dua ile sana el kaldırmaktan,
insanlığa ve islama faydalı olmayan bilgiden,
bir müslümana yakışmayan acizlikten,
tembellikten, cimrilikten sana sığınıyoruz,
bizleri muhafaza eyle.
Ya Rabbel’alemin !
Biz sana yalvarmasını bilmiyor ve beceremiyoruz.
Sana yalvarmasını bilenler ve becerenler hürmetine dualarımızı kabul eyle.
AMİN diyen şu kulları iki cihanda aziz eyle.
Cennetinle, cemalinle ölmüşlerimizi ve yarında toprak altına girecek olan bizleride şereflendir.
"Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil" alemin.
El-Fatiha...

Allah Celle Celaluhu kabul etsin inşaallah...
Hayırlı ve Bereketli Günler
...

Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatlarınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar Tefriciyeler yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Listemiz aynı şekilde devam ediyor kardeşlerim narinim kardeşimizin acil olduğu için öne alındı okuması birde tefriciye sırası bendeydi ama bende sıramı hacer kardeşimize verdim listelerde herhagi bir haksızlık yoktur.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE Ohacer_fatih

Hanife Deniz.......................400(okundu)+100
kardelele................................50(okundu )

okunan : 1594
kalan: 2.850

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Leyla-1 Kardeşim.Rabbim sizden razı olsun çok teşekkür ederim. Yüze Mevlam sizin gibi temiz kalpli cümle mümin kardeşlerimizin gönlüne göre versin bizleri kapısından boş çevirmesin.
Tüp bebek tedavisine başladık hatta sonundayız tüm işlemlerimiz yapıldı Allah'a şükür. 17 Mart Perşembe günü Mevlam'ın izniyle Bebeklerimin bana tutunup tutunmadığının öğreneceğiz inş. elimiz boş kalmaz cümle isteyenlerin boş kalmaz inş.

Ya Rabbim Sen Rahmansın,Sen Rahimsin, Sen Nursun herşey senin emrindedir. Şefaat ve Selavat H.z. Muhammmed Mustafa (S.A.V) Efendimize olsun. Allahım Sen ol deyince herşey olur Sen istemesen bir yaprak bile kımıldamaz. Senin gücün herşeyden büyüktür. Ben ise senin aciz günahkar kulunum. Bilirim günahım çok ama senin affın herşeydende çok Ya Rabbim. Kalbimizdeki muradımızı Sen bilirsin Cümle mümin kullarının duasını hayırsıyla kabul eyle bu aciz günahkar kulununda duasını biliyorsun Rabbim bebeklerimi bana bağışla Rabbim , Bizimde evimize bu bereketinden yağdır. Öldüğümüzde arkamızdan bir Fatiha okuyacak evlat bizlerede nasip et Allahım. Sen ki Hz. Zekeriya A.S' a O yaşında evlat verensin Allahım, Sen ki Hz. Meryem'e babasız evlat nasip edensin hayırlısı ise bizede nasip et Allahım. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) i aracı koyarak aciz günahkar kulların olarak senden diliyoruz Rabbim cümle mümin kullarının elini boş çevirme bu aciz günahkar kulunda elini boş çevirme Rabbim. Hz. Adem (A.S) dan Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) Efendimize kadar geçen perygambelerin yüzü suyu hürmetine, Hz. Zekeriya A.S' ın duası yüzü suyu hürmetine, Ezanların , Kuran-ı Kerim'in, İsmi Azamın, Esma'ül Hüsna'nın, Alimlerin Dervişlerin, duası kabul olan kulların , yetimlerin öksüzlerin mazlumların, sahabilerin , 4 halifenin yüzü suyu hürmetine ellerini sana açıp yalvaran cümle kullarının duasını kabul eyle Ya Rabbim. Senin herşeye gücün yeter Allahım (Amin).

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeşlerim,
Sitemizde birçok tefriciye talebiyle konu açılıyor.Kardeşlerim,Tefriciye isteyen kardeşlerimiz isimlerini ve niyetlerini buraya yazsın,sırayla hep birlikte okuyalım,hem daha kısa sürede okunmuş olur ,hepimiz birbirimizin duasına iştirak etmiş oluruz.
Selam ve Dua ile
** Şuan okunan kardeşimiz :1-Mir-erhan
niyeti : benim Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin

2.Barış(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Abisiyle birlikte Hidayete ermek okulunu severek gitmeleri derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olmak.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet ardaki soğuklukların ortada kalkması,evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için)(OKUNDU)

3-narinim:niyetim: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN(OKUNDU)[/B]

4serap8191:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi
(okundu)

5-mavci:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...(OKUNDU)

okunacak kardeşlerimizin listesi

6-hacer_fatih (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz)(OKUNUYOR)

7.elifim benim:benım niyetim 24 de tüm terapilerim başlıyor ALLAH'IMIN izniyle inşallah ve sizlerin duasıyla bu hastalığı yeneceğim ve hep burada buluşup sizlere okumak için katılacağım ALLAH'ım herkesin derdıne derman olur inşallah dertlilere deva,boçlulara eda,hastalara şifa ve sevdiğine kavuşup hayırlı ve çok çok mutlu bir yuva kurmalarını ve sağlıklı islama bağlı ,dinine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirirler ve RABBİMİZE hep inanarak ve ibadetlerini gecıktırmeden uzun ömürler veririrler

8-leyla (Allah hakkımda ne hayırlı ev güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah benim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak. Bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak anneme ve bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için içinde buldundukları olumsuzluklardan kurtulmaları anne babaya sevgi muhabbet, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak)

9-aselll niyetim sevdiim kişiyle evlenip hayırlı bir yuva kurmak

10-gülümse .

11: gulseren(nevin ablam arkadaşı) : cocuklarinin yumusamasi, anlayisli olmalari ve gulseren in hayirli bir yuva kurmasi

12:su eda:bende annemin tez zamanda sağlığına kavuşması ve sağlık sürecinin hayırlısı ile geçmesi..anjiyosunun hayırlısıyla yapılıp hayırlı sonuçlar alması..ve sağlığına kavuşması daha iyi olması için niyet ediyorum.
-------------------------------------------------------------------------------
---Listemizdeki sıra acil durumlar vede hediye tefriyeleri için değişebilir
---tefriciye okutmak isteyen arkadaşlarımız sizlerinde diğer arkadaşlarımız için okutulan tefriciyelere katılımlarınızı bekliyoruz[/QUOTE]

BENİDE LİSTENİN SONUNA EKLERMİSİNİZ.
NİYETİMİ YAZMIŞTIM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşlerim Rabbim kabul ederse inşaallah 150 tane okudum. Okuyan bütün kardeşlerimden Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt