100 de ben alıyorum
önceki aldıklarım okundu...allah kabul etsin...
hemencecik ekliyorum canım sen öteki konuya bak bi :a21:
100 de ben alıyorum
önceki aldıklarım okundu...allah kabul etsin...
mervecim nasılsın? seni merak ediyorum
Selamun aleykum arkadaslar.kusura bakmayin bir az onden gelmislik gibi oldu boyle aniden girip benim icin terriciyye okumanizi istemem.ama ben sitede boyle bir konunun acik oldugunu bilmiyordum.bize 5 dakika ayirimisiniz bolumunde arkadaslarin benim icin 1500 tefriciyye okumalarini rica ettim.bazi arkadaslar buraya gelmemi soylediler.bende buraya muracaat ettim ama simdi goruyorum ki sirada bir cok arkadas varmis.ama sizden ricam enim isim bir az acil bana yardim etmeniz.Insallah bundan sonra bende arkadaslarin tefriciyyelerinin okunmasina yardim ederim.Allah(c.c.0 hepinizden razi olsun.
canım benim hep aklımdasın Rabbim şahittir buna ben senin için hemen bir konu acıyorum bak ne kadar cabuk bitireceğiz ablacım sen hiç merak etme olurmu tefricyen bana emanet ablam üzülme sakın olurmu canım kardeşm dualarımdasın sen benim
canım benim hep aklımdasın Rabbim şahittir buna ben senin için hemen bir konu acıyorum bak ne kadar cabuk bitireceğiz ablacım sen hiç merak etme olurmu tefricyen bana emanet ablam üzülme sakın olurmu canım kardeşm dualarımdasın sen benim
seçkin38 arkadaşlar selamun aleykum cumanız mubarek olsun burcucum ben 60 tane daha okudum eklersın listeye ben sayı almıyorum cunkı boyle okuyabıldıgım kadar okuyorum daha istekli oluyor sayı alınca kendımi bitirmek zorunda hissedip hızlı okuyorum bı sakıncası yoktur umarım
canım ben niyetim kısmına şunu yazdırmıştım
*aymes :Niyetim hayırlı, sağlıklı bir evladım olması
bunu biraz açabilirmiyim izninizle
niyetim Rabbiminde izni ile tez zamanda hayırlıi sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve annemin şifa bulması hastalıklardan kurtulması
bu şekilde değiştirebilirmiyim.
arkadaşlar selamun aleykum cumanız mubarek olsun burcucum ben 60 tane daha okudum eklersın listeye ben sayı almıyorum cunkı boyle okuyabıldıgım kadar okuyorum daha istekli oluyor sayı alınca kendımi bitirmek zorunda hissedip hızlı okuyorum bı sakıncası yoktur umarım
canım hemen değiştiriyorum niyetini![]()
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız
yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi
LİSTEMİZ
Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................155(okundu)
kırıktesti..............300(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………125 (okundu)
ayşe20............300 (okundu)+100 (okundu)
sbmn..............100
hanife abla.......244 (okundu)+100
seckin38..........110(okundu)
gulsenim ...........100
burcu.................300
didmer.................100
eylül....................200(okundu)
denizyıdızı.............100
toplam : .............3504
kalan..................940