Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız
yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................125(okundu)+30 (okundu)
kırıktesti..............300(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)+25
ayşe20............200 (okundu)+100
sbmn..............100
hanife abla.......244 (okundu)+100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
burcu.................300
didmer.................100
eylül....................200
denizyıdızı.............100

toplam : .............3444
kalan..................1000

relvin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaslar.kusura bakmayin bir az onden gelmislik gibi oldu boyle aniden girip benim icin terriciyye okumanizi istemem.ama ben sitede boyle bir konunun acik oldugunu bilmiyordum.bize 5 dakika ayirimisiniz bolumunde arkadaslarin benim icin 1500 tefriciyye okumalarini rica ettim.bazi arkadaslar buraya gelmemi soylediler.bende buraya muracaat ettim ama simdi goruyorum ki sirada bir cok arkadas varmis.ama sizden ricam enim isim bir az acil bana yardim etmeniz.Insallah bundan sonra bende arkadaslarin tefriciyyelerinin okunmasina yardim ederim.Allah(c.c.0 hepinizden razi olsun.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaslar.kusura bakmayin bir az onden gelmislik gibi oldu boyle aniden girip benim icin terriciyye okumanizi istemem.ama ben sitede boyle bir konunun acik oldugunu bilmiyordum.bize 5 dakika ayirimisiniz bolumunde arkadaslarin benim icin 1500 tefriciyye okumalarini rica ettim.bazi arkadaslar buraya gelmemi soylediler.bende buraya muracaat ettim ama simdi goruyorum ki sirada bir cok arkadas varmis.ama sizden ricam enim isim bir az acil bana yardim etmeniz.Insallah bundan sonra bende arkadaslarin tefriciyyelerinin okunmasina yardim ederim.Allah(c.c.0 hepinizden razi olsun.

canım benim hep aklımdasın Rabbim şahittir buna ben senin için hemen bir konu acıyorum bak ne kadar cabuk bitireceğiz ablacım sen hiç merak etme olurmu tefricyen bana emanet ablam üzülme sakın olurmu canım kardeşm dualarımdasın sen benim

relvin

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim hep aklımdasın Rabbim şahittir buna ben senin için hemen bir konu acıyorum bak ne kadar cabuk bitireceğiz ablacım sen hiç merak etme olurmu tefricyen bana emanet ablam üzülme sakın olurmu canım kardeşm dualarımdasın sen benim

Allah(c.c) razi olsun bacim.kusura bakma yatili okulda kaldigim icin internete cok giremiyorum.Insallah birlikte nice Insanlarin tefriciyyelrinin bitmesine vesile oluruz

seckin38

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar selamun aleykum cumanız mubarek olsun burcucum ben 60 tane daha okudum eklersın listeye ben sayı almıyorum cunkı boyle okuyabıldıgım kadar okuyorum daha istekli oluyor sayı alınca kendımi bitirmek zorunda hissedip hızlı okuyorum bı sakıncası yoktur umarım

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
benim aldığım 200 taneyi okudum helal olsun

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben niyetim kısmına şunu yazdırmıştım
*aymes :Niyetim hayırlı, sağlıklı bir evladım olması
bunu biraz açabilirmiyim izninizle
niyetim Rabbiminde izni ile tez zamanda hayırlıi sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve annemin şifa bulması hastalıklardan kurtulması

bu şekilde değiştirebilirmiyim.

K

KırıkTesti

yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................125(okundu)+30 (okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)+25
ayşe20............200 (okundu)+100
sbmn..............100
seckin38..........50+60(okundu)
gulsenim ...........100
eylül....................200(okundu)

toplam : .............3504
kalan..................940

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
burcu canım aldığım 100 okudum hayatım

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı

konun nerde olduğunu belirtirsen bizde yardımcı olalım arkadaşımıza

seçkin38 arkadaşlar selamun aleykum cumanız mubarek olsun burcucum ben 60 tane daha okudum eklersın listeye ben sayı almıyorum cunkı boyle okuyabıldıgım kadar okuyorum daha istekli oluyor sayı alınca kendımi bitirmek zorunda hissedip hızlı okuyorum bı sakıncası yoktur umarım

cnm bana çok mantıklı geldi senin yaptığın bende öle yapıcam yaa

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben niyetim kısmına şunu yazdırmıştım
*aymes :Niyetim hayırlı, sağlıklı bir evladım olması
bunu biraz açabilirmiyim izninizle
niyetim Rabbiminde izni ile tez zamanda hayırlıi sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve annemin şifa bulması hastalıklardan kurtulması

bu şekilde değiştirebilirmiyim.

canım hemen değiştiriyorum niyetini :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar selamun aleykum cumanız mubarek olsun burcucum ben 60 tane daha okudum eklersın listeye ben sayı almıyorum cunkı boyle okuyabıldıgım kadar okuyorum daha istekli oluyor sayı alınca kendımi bitirmek zorunda hissedip hızlı okuyorum bı sakıncası yoktur umarım

ve aleykum selam canım kırıktestimiz eklemiş Rabbim razı olsun ondan
hiçbir sakıncası yok :)

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun iki cihanda rabbim yar ve yardımcınız olsun. ben kendi duama fazla katılmıyorum benim haricimdeki başka kardeşlerimin duası olsun istiyorum. bende başka dualara okuma yapıyorum canlarım hakkınızı helal edin selametle kalın....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yasemin01

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................155(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………125 (okundu)
ayşe20............300 (okundu)
sbmn..............100
seckin38..........110(okundu)
gulsenim ...........100

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
yasemin01

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................155(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………125 (okundu)
ayşe20............300 (okundu)+100 (okundu)
sbmn..............100
seckin38..........110(okundu)
gulsenim ...........100

cnm burda bana 300 +100 yazmışsın ama yanlışlık oldu sanırım 200+100 okudum ben

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım toplamları yazarken 300 yanındaki 100 silmemişim kusuruma bakma lutfen olurmu duzelltim listeyi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt