Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar burcu bende bir şey sormak istiyorum

tefriciye bitince dualaması varmış bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden allah razı olsun hayırlı günler

selam ve dua ile..

hayırlı cumalar yasemin bizler daha önce bu sitede her dua bittiğinde konuyu acan kişi yada istediğ arkadas dua yappar konudada hatim duasını yazar herkesten amin demesini isterdik
ben şöyle yapardım abdest alıp tövber istğfar duasını okurdum (bazılarımız 2 rekat namaz kılardı) arkasından hatim duasını okuyordum (okurken tefricyeye uyarlayarak ) (sonra arkadaşlarımızdan biri bana tefciyeyi için uyarladıgı hatim duasını yollamıstı oradan devam ettim )
arkasından niyetim için dua edip hamd edip salavat getirip tamamlıyordum
bilgisayarlara bakacağım eğer bulursam (5-6 ay önce yollamıstı ) buraya eklerim
,hayırlı gunler hayırlı cumalar

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim inşallah bulursun bende senin yaptığın gibi yaparım rabbim dualarımızı kabul ettiği kullardan oluruz inşallah

selam ve dua ile...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim inşallah bulursun bende senin yaptığın gibi yaparım rabbim dualarımızı kabul ettiği kullardan oluruz inşallah

selam ve dua ile...

Rabbim hepinizden razı olsun eğer faydalı olduysam ne mutlu bana Rabbim cuma gunu hürmetine ne duan varsa kabul eylesin hayırlı cumalar

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız
yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100(okundu)+25 (okundu)
kırıktesti..............100(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)
ayşe20............200
sbmn..............100
hanife abla.......244 (okundu)+100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
burcu.................300

toplam : .............2619
kalan..................1825

Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun

K

KırıkTesti

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar :)
Nasılsın canım? 200 tane okudum eklermisin?

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar arkadaşlar bende 25 tane alıyım.ALLAH KABUL ETSİN İNŞ.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100(okundu)+25 (okundu)
kırıktesti..............100(okundu)+200 (okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)+25
ayşe20............200
sbmn..............100
seckin38..........50
gulsenim ...........100

toplam : .............2844
kalan..................1600

Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim, benim arkadaşım aynı zamanda sitede üye olan didem(didmer) vardı. Hepinize ayrı ayrı çok selamı var şuan antalyaya taşınma aşamasında olduğu için internete falan giremiyor bundan dolayı çok üzülüyor lakin bütün kardeşlerine dua okuyor canım arkadaşım banada 100 tane okumuş eklersen sevinirim...

selam ve dua ile...

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
(sonra arkadaşlarımızdan biri bana tefciyeyi için uyarladıgı hatim duasını yollamıstı oradan devam ettim )
burcu bulabildin mi canım

selam ve dua ile...

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
ben bi 30 tane daha okudum canım eklersin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim, benim arkadaşım aynı zamanda sitede üye olan didem(didmer) vardı. Hepinize ayrı ayrı çok selamı var şuan antalyaya taşınma aşamasında olduğu için internete falan giremiyor bundan dolayı çok üzülüyor lakin bütün kardeşlerine dua okuyor canım arkadaşım banada 100 tane okumuş eklersen sevinirim...

selam ve dua ile...

ve alykum selam didmerimize selamımızı iletirsen seviniriz üzülmesin telaşe bitince yeniden aramızda olur Rabbimin izmiyle
yasemin 2 bilgisayarada şimdi baktım bulamadım eşim format atarken sildi sanırım :(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Allah razı olsun canım, çok şükür iyiyim. kalan 1500 tefriciyeyi napıyoruz karar verdinmi

canım benim aklıma bir fikir geldi daha önce yarım kalan dualarımızı burdan bitirelim diye bir konu acmıstım genel bir konuydu yasini eksik kalan yazıyordu biz tamamlıyorduk modluktan ayrılma kararı alınca birde işlevi kalmamıstı sildim şimdi tefricyeye özel eksik kalan tefrciyeler konusu acalım diyorum oradan bitiririz hem taha arkadaşşımızın tefriciyeside var inan okadar üzüldüm anlataam ona tamm anlamıyla yardım edemedim diye :( sence nasıl csanım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yasemin01

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................125(okundu)+30 (okundu)
kırıktesti..............300(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)+25
ayşe20............200
sbmn..............100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
didmer.................100

toplam : .............2974
kalan..................1470

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
kırıktesti selamün aleyküm , nasılsın kardeşim cumanın hayrı ve bereketi inşallah hepimizin üzerine olur. kardeşim benim 200 tane ayetel kürsim bittimi ne olur beni mazur gör sadece 1-2 gün sonra haber veririm demiştin selametle kal

selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt