mucella yazdı:
selamun aleykum,
google'de kayınvalide-gelin ilişklileri hakkında yazılar araştırıken siteniz karşıma cıktı
kayınvalide-gelin konusunu ele alarak bu başlığı acan ablamıza teşekür ederim.
bildiğimiz gibi yaşadığımız şu kısacık dünya hayatında ebeveynlerin büyük önemleri ve rolleri vardır evlilik hayatında.
çok önemli olduğu kadar çözümüde pek kolay olmayan ilişkiler yaşanmaktadır malesef.
dokuz yıldır eşimin ailesi ile birlikte yaşıyorum ve dokuz yıldır imtihandayım...
belki sizlere klasik gelecek ama yaşadığım dokuz yıllık imtihan hayatımda elimden gelenin en iyisini yapmaya calıştım ama malesef iyi bir gelin olamadım...
sürekli itilen kakılan oldum....
velakin demiyorum ki ben kusursuzum .....muhakkak kusurlarımız var beşeriz sonuncta......
acıda verse bu yaşadıklarım, bir imtihan olduğunun bilincine varmayı rabbim bana nasip etti hamd olsun,
gelin-kayınvalide ilişkilerinde sorun yaşayanlar için çözümler üretilmeye calışılıyor .....,
inanınki çözümü olmayan ilişkilerde var .... aksi taktirde ya batacaksın yada batıracaksın .
benimle aynı imtihanı yaşayan kardeşlerime sabırlar diliyorum rabbim evlerinize huzur yağdırsın.Allah c.c. kolaylıklar nasip eylesin.
Allah c.c. emanet olun
Selametle...
(dualarınızı bekliyorum inş.)