FATMA_ERGUN
Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR ERKEK VE İKİ KADIN GELİN VE KAYINVALİDE
EY GÜZEL ALLAHIM SEN BİZİ DAGDAN İNMELERİN ELİNE BIRAKMA GÜZEL ALLAHIM.KUSURA BAKMAYIN AGIR OLDU AMA PATLADIM SİNİRDEN NE YAPAYIM.YOK YA BEN EVLENMEM.İŞİM GÜCÜM VAR ALLAHA ŞÜKÜR KARIŞANIM YOK YOK YOK BEN EVLENMEM BU NEYA BENİM ANNEM BİLE BENİ DÖVMEDİ.KAYIN VALİDEYMİŞ YERİM ONU BEN LAZIM DEGİL İSTEMEMzerda yazdı:
yine bana anlatılanlardan bir olay daha anlatmak istiyorum kadın şöyle başladı hocam ben henüz 14 yaşındaydım kayınababam çocukken çıktığı köyüne 35 yıl sonra dönmüştü ilk karşılaştığı ben oldum babamla amca çocukları adama bana vurulmuş babama ben bu kızı gelin almadan gitmem babamda amcaoğlum yıllar sonra köyüne gelmiş ben kızımı nasıl ona vermem diye beni 3 4 günün üstüne daha yüzünü görmediğim birine gelin olarak eş olarak gönderiyorlardı kayınvaldemin hiç bir şeyden haberi yoktu ağlaya sızlaya geldik ist eve geldiğmizde evde badana yapılıyordu daha kapıdan girmeden kayınvalidemi beni sevmediğini zıt düştüğünü anladım kendiside gençti 36 yaşındaydı bende daha 14 yşındaydım ben onun fikri alınmadan getirildiğim için benden nefret etmişti birde kayınababam beni çok sevince yere basma yavrum elime bas aşırı derecede sevgi gösteriyordu kadında iyice kıskançlık ve nefreti köreldi yapacağı birşeyde yoktu ama gizliden gizliden büyüler muskalar ve belkide çin ilknecesini yaşattı bana o beni deli gibi seven kayınbabam benden nefret eder olmuştu yaşadıklarımı unutabilmem iç,nölücem ve üzerimde metrelerce çimneler bitrcekki belki kemiklerime işlenmiş bu sadece bu hikayeden küçük bir parça anlattıkları gözyaşlarıyla ve acıyla doluydu