ben selçuk mezunuyumda konya cok guzel bır şehır o bakımdan sordum.
allaha emanet olun
Hikaye Gercek Yaşanmiş Hayattlardan
Hikayenin Kişileri Musluman Değil Hristiyan Cunku Hristiyan Bir Koyde Geçmiştir...
Evet Bir çiftin Hikayesi Bu....severler Ve Evlenirler.ama Gencin Annesi Kizi Hiç Istememiştir......aradan Zaman Gecer Ve Cocuklari Olmaz...ki Bu Koy Doğuya Yakin Bir Yer Ve Bu Genç Soyunun Devamini Sağlayacak Tek Kişi....
Doktor Doktor Gezeler Ve Doktorlar Cocuğunuzun Olma şansi Cok Düşük Der....
Sorunlar Başlar Kayinvalide Boş Durmaz Oğluna Başka Bir Kiz Bakar Bu Aradada Gelinine Eziyetler....
Artik Evlilikleri Cikmaz Bir Hal Almiştir Ve Ciftin Aklina Bir Fikir Gelir :::!!!
Yan Koyde Bir Hoca Varmiş Dertlere Devaymiş Ona Gitmeye Karar Verirler... Bir Yandan Da Biz Hristiyaniz Derler Iclerinde Bir Burukluk Vardir...
Giderler ...
Hoca Onlara Bir Elma Verir Ve Bu Elmanin Yarisini Sen Yarisini De Sen Yiceksin Der Cifte.....ve Goreceksiniz Erkek Cocuklariniz Olacak Der.....
Inanirlar Cunku Başka Careleri Kalmamiştir... Yerler Elmayi ...
Ve Evet şimdi 3 Erkek Evlat Sahibidirler
Nerden Mi Biliyorum ?
3 Erkek Cocuğunu Da Ben Okuttum
Allaha Emanet Olun
aliye kardeş mucize peeygambre verilir...bu olsa olsa keramettir..evliya veya diğer kullara verilene keramet denir..hakkını helal et...hatırlatmak için yazdım...onlar nasipsizler heralde..
allah sonlarını ve sonumuzu hayretsin...
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam
Çok güzel ve ilginç bir anı olsa gerek sizin için.. Gerçekten Rahman c.c'nin mucizelerini vuku kıldığı bir hadise..Rahman c.c'nin izniyle olmayacak şey yok, elhamdülillah..Bizlere küçücük gelen şeyleri dahi mucize vesilesi kılabiliyor..Tebessümle okudum hocam..Yüreğinize ve değerli emeğinize sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile..B)
çok ilginç gerçekten ama rabbim dilerse herşey olur...RABB'im ol demiş ve olmuş.neden inanmayaym ki..hasbünallah ve nimel vekil...
s.a gerçektende siz mi okuttunuz cok ilginç........
selamün aleyküm hocam RABBİM CC nelere kadirdir hamdolsun alemlerin rabbineHikaye Gercek Yaşanmiş Hayattlardan
Hikayenin Kişileri Musluman Değil Hristiyan Cunku Hristiyan Bir Koyde Geçmiştir...
Evet Bir çiftin Hikayesi Bu....severler Ve Evlenirler.ama Gencin Annesi Kizi Hiç Istememiştir......aradan Zaman Gecer Ve Cocuklari Olmaz...ki Bu Koy Doğuya Yakin Bir Yer Ve Bu Genç Soyunun Devamini Sağlayacak Tek Kişi....
Doktor Doktor Gezeler Ve Doktorlar Cocuğunuzun Olma şansi Cok Düşük Der....
Sorunlar Başlar Kayinvalide Boş Durmaz Oğluna Başka Bir Kiz Bakar Bu Aradada Gelinine Eziyetler....
Artik Evlilikleri Cikmaz Bir Hal Almiştir Ve Ciftin Aklina Bir Fikir Gelir :::!!!
Yan Koyde Bir Hoca Varmiş Dertlere Devaymiş Ona Gitmeye Karar Verirler... Bir Yandan Da Biz Hristiyaniz Derler Iclerinde Bir Burukluk Vardir...
Giderler ...
Hoca Onlara Bir Elma Verir Ve Bu Elmanin Yarisini Sen Yarisini De Sen Yiceksin Der Cifte.....ve Goreceksiniz Erkek Cocuklariniz Olacak Der.....
Inanirlar Cunku Başka Careleri Kalmamiştir... Yerler Elmayi ...
Ve Evet şimdi 3 Erkek Evlat Sahibidirler
Nerden Mi Biliyorum ?
3 Erkek Cocuğunu Da Ben Okuttum
Allaha Emanet Olun
selamün aleyküm hocam RABBİM CC nelere kadirdir hamdolsun alemlerin rabbine
şaşırtıcı ve güzeldi..allah razı olsun...
ne yalan söyliyeyim, bu sözlere inanmak istemiyorum..Evet üç çocukları olmuş olabilir!
ancak; islamda kehanet yoktur...Buda bir nevi kehanet sayılır...
selamunaleykum kardeşım
yorumunda haklı olabılır mısın bılemem
sadece olan bır olayı ızah etmeye çalıştım
ama kehanet mı
bılmıyorum
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
a.s kardeş, benim itirazım size değil...hocanın söylemiş olduğu sözlere..
selametle kalın..