Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bilmem inanacak mısınız (7 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ben selçuk mezunuyumda konya cok guzel bır şehır o bakımdan sordum.
allaha emanet olun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Hikaye Gercek Yaşanmiş Hayattlardan

Hikayenin Kişileri Musluman Değil Hristiyan Cunku Hristiyan Bir Koyde Geçmiştir...
Evet Bir çiftin Hikayesi Bu....severler Ve Evlenirler.ama Gencin Annesi Kizi Hiç Istememiştir......aradan Zaman Gecer Ve Cocuklari Olmaz...ki Bu Koy Doğuya Yakin Bir Yer Ve Bu Genç Soyunun Devamini Sağlayacak Tek Kişi....
Doktor Doktor Gezeler Ve Doktorlar Cocuğunuzun Olma şansi Cok Düşük Der....
Sorunlar Başlar Kayinvalide Boş Durmaz Oğluna Başka Bir Kiz Bakar Bu Aradada Gelinine Eziyetler....
Artik Evlilikleri Cikmaz Bir Hal Almiştir Ve Ciftin Aklina Bir Fikir Gelir :::!!!
Yan Koyde Bir Hoca Varmiş Dertlere Devaymiş Ona Gitmeye Karar Verirler... Bir Yandan Da Biz Hristiyaniz Derler Iclerinde Bir Burukluk Vardir...
Giderler ...
Hoca Onlara Bir Elma Verir Ve Bu Elmanin Yarisini Sen Yarisini De Sen Yiceksin Der Cifte.....ve Goreceksiniz Erkek Cocuklariniz Olacak Der.....
Inanirlar Cunku Başka Careleri Kalmamiştir... Yerler Elmayi ...
Ve Evet şimdi 3 Erkek Evlat Sahibidirler
Nerden Mi Biliyorum ?
3 Erkek Cocuğunu Da Ben Okuttum:)
Allaha Emanet Olun

Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam:)

Çok güzel ve ilginç bir anı olsa gerek sizin için.. Gerçekten Rahman c.c'nin mucizelerini vuku kıldığı bir hadise..Rahman c.c'nin izniyle olmayacak şey yok, elhamdülillah..Bizlere küçücük gelen şeyleri dahi mucize vesilesi kılabiliyor..Tebessümle okudum hocam..Yüreğinize ve değerli emeğinize sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile..B)

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
aliye kardeş mucize peeygambre verilir...bu olsa olsa keramettir..evliya veya diğer kullara verilene keramet denir..hakkını helal et...hatırlatmak için yazdım...onlar nasipsizler heralde..
allah sonlarını ve sonumuzu hayretsin...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye kardeş mucize peeygambre verilir...bu olsa olsa keramettir..evliya veya diğer kullara verilene keramet denir..hakkını helal et...hatırlatmak için yazdım...onlar nasipsizler heralde..
allah sonlarını ve sonumuzu hayretsin...

Selamün Aleyküm kardeşim..Burada mucize dediğim şey, Rahman c.c'nin, bizim beklemediğimiz şeyleri dahi sebep ve vesile kılabilmesidir.Burada dikkate aldığımız şey, nesnenin veya kişinin kendisi değil Rabbimiz c.c'nin kudretidir.. Mucizeler, sadece peygamberlere verilen manadan hariç olarak, bu bahsettiğim manaya da geliyor.. Hakkım yoktur kardeşim, var ise de helal hoş olsun inşallah..Selam ve dua ile.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam:)

Çok güzel ve ilginç bir anı olsa gerek sizin için.. Gerçekten Rahman c.c'nin mucizelerini vuku kıldığı bir hadise..Rahman c.c'nin izniyle olmayacak şey yok, elhamdülillah..Bizlere küçücük gelen şeyleri dahi mucize vesilesi kılabiliyor..Tebessümle okudum hocam..Yüreğinize ve değerli emeğinize sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile..B)

allah razı olsun kardeşım
tebessum edıysen ne mutlu bana
allaha emanet ol
selam ve dua ıle...

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a gerçektende siz mi okuttunuz cok ilginç........

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Hikaye Gercek Yaşanmiş Hayattlardan

Hikayenin Kişileri Musluman Değil Hristiyan Cunku Hristiyan Bir Koyde Geçmiştir...
Evet Bir çiftin Hikayesi Bu....severler Ve Evlenirler.ama Gencin Annesi Kizi Hiç Istememiştir......aradan Zaman Gecer Ve Cocuklari Olmaz...ki Bu Koy Doğuya Yakin Bir Yer Ve Bu Genç Soyunun Devamini Sağlayacak Tek Kişi....
Doktor Doktor Gezeler Ve Doktorlar Cocuğunuzun Olma şansi Cok Düşük Der....
Sorunlar Başlar Kayinvalide Boş Durmaz Oğluna Başka Bir Kiz Bakar Bu Aradada Gelinine Eziyetler....
Artik Evlilikleri Cikmaz Bir Hal Almiştir Ve Ciftin Aklina Bir Fikir Gelir :::!!!
Yan Koyde Bir Hoca Varmiş Dertlere Devaymiş Ona Gitmeye Karar Verirler... Bir Yandan Da Biz Hristiyaniz Derler Iclerinde Bir Burukluk Vardir...
Giderler ...
Hoca Onlara Bir Elma Verir Ve Bu Elmanin Yarisini Sen Yarisini De Sen Yiceksin Der Cifte.....ve Goreceksiniz Erkek Cocuklariniz Olacak Der.....
Inanirlar Cunku Başka Careleri Kalmamiştir... Yerler Elmayi ...
Ve Evet şimdi 3 Erkek Evlat Sahibidirler
Nerden Mi Biliyorum ?
3 Erkek Cocuğunu Da Ben Okuttum:)
Allaha Emanet Olun
selamün aleyküm hocam RABBİM CC nelere kadirdir hamdolsun alemlerin rabbine

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
şaşırtıcı ve güzeldi..allah razı olsun...

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı

ne yalan söyliyeyim, bu sözlere inanmak istemiyorum..Evet üç çocukları olmuş olabilir!
ancak; islamda kehanet yoktur...Buda bir nevi kehanet sayılır...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

ne yalan söyliyeyim, bu sözlere inanmak istemiyorum..Evet üç çocukları olmuş olabilir!
ancak; islamda kehanet yoktur...Buda bir nevi kehanet sayılır...

selamunaleykum kardeşım
yorumunda haklı olabılır mısın bılemem
sadece olan bır olayı ızah etmeye çalıştım
ama kehanet mı
bılmıyorum
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
yorumunda haklı olabılır mısın bılemem
sadece olan bır olayı ızah etmeye çalıştım
ama kehanet mı
bılmıyorum
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

a.s kardeş, benim itirazım size değil...hocanın söylemiş olduğu sözlere..
selametle kalın..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardeş, benim itirazım size değil...hocanın söylemiş olduğu sözlere..
selametle kalın..

s.a
anladım kardeşım
olabılır bılmeden yorum yapadım bende o acıdan bakmamıştım
ama o 3 cocuğu ben okuttum
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Garip58

Kayıtlı Kullanıcı
Vayyyy Ne Diyecegimi Sasirdim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt