Vayyyy Ne Diyecegimi Sasirdim
selamunaleykum kardeşim ıstedığınızı dıyebılırsınız
allsha emanet olun
selam ve dua ıle
Vayyyy Ne Diyecegimi Sasirdim
Rabbim istedikten sonra bütün engeller yıkılır kimse önüne geçemez.
Ne kadar güzel bir durum Öğretmenim.Size imrendim doğrusu böyle bir duruma şahitlik ettiğiniz için.Ayrıca paylaştığınız için teşekkürler.Selam ve duam daim olsun size.:H
çok güzeldi... teşekkürler..
kusura bakmayın ama ben inanmıyorum ben bu mitosu 4 yıl boyunca değişik varyantları ile halk edebiyatında ve batı edebiyatında okudum yani o kadar basit ki ; kimse o hoca söyleyelimde bu tüp bebek yapanlar evlatlık alanlar falan oraya gitsinler. aklım mantığım almıyor sadece düşüncemi dile getimek istedim yanlış anlamayın
eyvallah
Hoca Onlara Bir Elma Verir Ve Bu Elmanin Yarisini Sen Yarisini De Sen Yiceksin Der Cifte.....ve Goreceksiniz Erkek Cocuklariniz Olacak Der.....
Selamün Aleyküm
Bu cümle bir gayb meselesi, hiçbir hoca bu şekilde bir cümle kurmaz.Tabi hoca ise.
Yada cümle sizin tarafınnızdan yanlış veya hatalı aktarılmış.
Düzeltilmesi gerektiğini düşündüğüm için mesaj yazdım.
............
Allah herşeye kadirdir.
selametle
vesile ve inanarak yapmanın sonucu bu olsa gerek.hakkatende rabbimin sırları çözülmez.işte dünya bu ve sebeblere baglı.ama en güzelide bir müslüman hocanın buna vesile olması.inş hayırlı ve hidayete eren çocuklardan olur onlarda.allah razı olsun gerçektende deişik bir durum.farklı ve ilginçsırlar dünyasındakilere benziyor
selamunaleykum kardeşım
kusura bakmadım tabıı
ben sadece olanlara anlattım
buradakı olay hocadakı elma değıl elbet inançtır
aslında ılk anlatıldığı vakıt bende ınanmadım fakat o öğrencılerı ben okuttum
allaha emanet olun
bence siz yine de buna fazla itibar etmeyin tmm siz okutmuş olabilirsinizde o olayla bağlantı kurmayın bu sizin için daha hayrlı olacaktır bana güvenin
eyvallah
kun fe yekun-ol der olur
selamun aleyküm,
RABBİMİZ istedikten sonra olmayacak iş yok.
selametle canım...
aleykumselam guzel kardeşim
allah razı olsun
görüşemedık bılgısayarımda bıraz sorun var
allah o guzel gonlune gore versın
allaha emanet ol
:a16::a16::a16:şimdi anladım.ben de diyorum hu hu :a16: