atabey76 yazdı:
nerde öyle dötr dörtlük saliha bir hatun ALLAHÜ teala ümmeti müslümana nasip eder inşallahB)
hafize yazdı:
evlilikte önce sevgi sonra saygı eşler birbirlerini olduğu gibi kabul etmeli ama kimse kimseyi aldatmayı düşünmemeli hayatta hiç bir şey tıkırında gitmez ama onlarda evliliğin tuzu biberi yeterki fazla ileri gidilmesin
bir fıkra anlatayım iki genç evlenmiş ilk hafta sormuşlar nasıl geçiniyorsunuz ben konuşuyorum eşim susuyor ikinci hafta sormuşlar eşim konuşuyor ben susuyorum üçüncü hafta sormuşlar ikimizde konuşuyoruz komşular dinliyor s a B)
Tayfun_Dokgoz yazdı:
BENCE İLK OLARAK ALLAH NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ZATEN ALLAH HAYIRLISINI VERECEĞİ İÇİN BEN HANIMI BEĞENMİŞİM YA DA BEĞENMEMİŞİM FARKETMEZ ALIN YAZIMIZ BUYMUŞ BÖYLE OLMUŞ AMA BİR KADINDAN BEKLEDİĞİM ÖZELLİKLER YOKTUR BEN ÖZELLİKLERİNİ BEĞENDİĞİM KADINI SEÇERİM. İLK OLARAK DİNİNE , EVİNE , NAMUSUNA BAĞLI OLSUN O YETER BANA ALLAH HERKESE HAYIRLI EŞ NASİP EYLESİN BAYLARA VE BAYANLARA
cevizci yazdı:
Öncelikle tüm kardeşlerime mutluluklar dilerim. Fatmaerikçi kardeşimin de dediği gibi öyle güzel evlilikler de oluyor. Ben de 10 yıldır evliyim. İlk ve son konuşmamızda ben eşime İslamı yaşamasını şart koşmuştum o da benden aynı şeyi istemişti. Zaman içinde o elden geldiğince yaşıyor ben ise gevşeklik gösteriyordum. Ama o bıkmadan usanmadan 10 yıl boyunca her gün dua etti benim de islamı yaşamam için. Elhamdülillah sonunda Allah Teala onun dualarını geri çevirmedi ve bende elden geldiğince yaşamaya gayret ediyorum. İnanın bu eşimin dualarının tesiriyle oldu. Ayrıca 10 yıl boyunca değil kavga gürültü dayak vs (biz doğuluyuz bizim buralarda çok olur o tür şeyler) evimde ciddi bir tartışma bile yaşamadım. Birbirimizin bir dediğini iki etmeyiz. Bu, ne eşimin benden korktuğunu gösterir ne de benim kılıbık olduğunu. Sadece karşılıklı haklarımıza riayet ediyoruz. Allah Teala tüm kardeşlerime mutlu bir evlilik hayatı nasib etsin.
bu hakkı siz vermelisiniz karşınızdakine eğer bu düşündüklerinizi hayatınıza yansıtırsanız elbette mutlu olursunuz rabbim hakkınızda hayırlsını versin herşey gönlünüze göre olsun dua ileesedturkey07 yazdı:
her şeyi isterim o da benden her şeyi isteyebilsin isterim....karşımda sessiz pısırık duran bana stediğini söyleyemeyen biri olmasın isterim.
sevgi elbette olacak ,aşksız idare edebilir miyim bilmiyorum ama;mutlaka karşılıklı saygı olsun isterim.....
ve aynı yastıkta kocmak isterim......
ıııı çok mu şey istedim acabaB)B)B)B)B)B)B)B)B)