FATMA_ERGUN
Kayıtlı Kullanıcı
RE: bey kardeşlerimize bir kaç soru
BİRİNCİSİ DOGULAR DAYAKÇIYMIŞ GİBİ GÖSTERMİŞSİNİZ KINIYORUM SİZİ.DAYAK DOGUDAMI VAR BEN İST BIRAKIN EŞLERİNİ ERKEKLER SOKAKTAKİ KIZLARI DÖVÜYOR.DOGUDA ÇOK OLURMUŞ DOGU DAYAK MEMLEKETİMİ HAYRET BİR ŞEY YA:****
cevizci yazdı:
Öncelikle tüm kardeşlerime mutluluklar dilerim. Fatmaerikçi kardeşimin de dediği gibi öyle güzel evlilikler de oluyor. Ben de 10 yıldır evliyim. İlk ve son konuşmamızda ben eşime İslamı yaşamasını şart koşmuştum o da benden aynı şeyi istemişti. Zaman içinde o elden geldiğince yaşıyor ben ise gevşeklik gösteriyordum. Ama o bıkmadan usanmadan 10 yıl boyunca her gün dua etti benim de islamı yaşamam için. Elhamdülillah sonunda Allah Teala onun dualarını geri çevirmedi ve bende elden geldiğince yaşamaya gayret ediyorum. İnanın bu eşimin dualarının tesiriyle oldu. Ayrıca 10 yıl boyunca değil kavga gürültü dayak vs (biz doğuluyuz bizim buralarda çok olur o tür şeyler) evimde ciddi bir tartışma bile yaşamadım. Birbirimizin bir dediğini iki etmeyiz. Bu, ne eşimin benden korktuğunu gösterir ne de benim kılıbık olduğunu. Sadece karşılıklı haklarımıza riayet ediyoruz. Allah Teala tüm kardeşlerime mutlu bir evlilik hayatı nasib etsin.
BİRİNCİSİ DOGULAR DAYAKÇIYMIŞ GİBİ GÖSTERMİŞSİNİZ KINIYORUM SİZİ.DAYAK DOGUDAMI VAR BEN İST BIRAKIN EŞLERİNİ ERKEKLER SOKAKTAKİ KIZLARI DÖVÜYOR.DOGUDA ÇOK OLURMUŞ DOGU DAYAK MEMLEKETİMİ HAYRET BİR ŞEY YA:****