Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim için bi Ayet'el Kürsi ve bir de ihlas_ı Şerif okurmusunuz?
(1 Kullanıcı)
Selamün aleyküm rabbim tez zamanda sikintilarinizdan kurtarsin o küçücük yavrunuzun hatrina allahim sen darda kalan kullarina yardim et yarabbim aminn okudum arkadaşim allah kabul etsin aminnnnnn
selamun aleyküm ağlamak bazen gönülleri ferahlatır gözyaşı günahlara kefarettir bazen allah aşkıyla akan bir damla göşyaşı sizi cehennem azabından kurtarabilir. rabbim sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olsun eğer hata yaptım diyorsanız ve tövbe ettiyseniz hiç üzülmeyin rabbim tevbeleri cokçe kbul edendir bende sizin için ayetel kürsü okudum dilerim hak yolundan ayrılmaz doğruyu bulursunuz
sabretin işallah herşey düzelir.
bakara 160 Ancak tevbe edip durumlarını düzeltenler ve gerçeği açıkça ortaya koyanlar başkadır. Zira ben onların tevbelerini kabul ederim. Ben tevbeyi çokça kabul eden ve çokça esirgeyenim. [/B]
bakara 155. Andolsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. (Ey Peygamber! ) Sabredenleri müjdele !
bakara 156. O sabredenler, kendilerine bir belâ geldiği zaman: Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz, derler.
bakara 157. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.