Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim için bi Ayet'el Kürsi ve bir de ihlas_ı Şerif okurmusunuz?
(1 Kullanıcı)
Kardeşim durum daha da kötü ye gidiyor, karım ve çocuğum da gittiler, tek başıma kaldım çıldırmak üzereyim, sadece dayanmak istiyorum arkadaşım ama oda nasıl olacak bilmiyorum. Çok kötüyüm arkadaşım. Böyle bi durumda borçluların küçümsemesi, tartışmalara tahammülüm kalmıyor artık. Ne yapacam inan şaşırmış durumdayım..
çok sık msj yazamasam da dualarım sizlerle..hepimize.
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun.Bugün yürürken bile aklıma geldiniz.
Rabbim o çocuğunuz için merhamet etsin inşallah ve en kısa zamanda selamete çıkasınız.
Sabır etmek çok zor tahmin edebiliyorum.Hepimizin yaşantısında çok zorluklar oluyor.Bazılarımız anlatıyoruz bir dua için bazılarımızın içinde kalıyor..
Bizi var eden Rabbim mutlaka rızkımızı da verecektir. Sabır edin. Şeytana uymayın, Dualarımız sizinle..
selamun aleyküm kardeşim okudum senin için RABBİM sana en kısa zamanda ferahlık nasip etsin inşaALLAH tez zamanda sorunların hallolur kardeşim,dualarımızdasın her daim selametle kardeşim...