Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

murtaza10

Kayıtlı Kullanıcı
tüm tağutlar putperestlere ateistlere........ramen anamın bacımın kadınımın kızımın torunumun......başörtüsüne ewet!!!!

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benden de kocaman evet inş muaffak olur...

sevginur66

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah Evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Evet Evet Evet

Rabbimin Emrine Canim Feda

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Evet O Nurlu Tacimiza Binlerce Kez Evet Evet Evet........................

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Tekrar Ewet Binlerce Kez Evet Evet Evet Evettt.....

askar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Bizimledir Zorbalar Yirtinsalarda Başaramayacaklardir Başörtüsüne Yine Evet Evet Eveeeeet

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
başörtü.türban.yemeni.örtü. EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET

evrim84

Kayıtlı Kullanıcı
ben tesettürlü değilim
AMA
BAŞÖRTÜSÜNE EVET EVETTTTTTTTTTTTTTTTTT

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim;hayatınızda kaç tane dinsiz var bilmiyorum ama benim hemen yan odamda dinsiz demeyimde kafası bulanmış biri var...bu adam bana ne hakaretler ediyor bazen yanıma gelip saatlerce kafamın etini yiyor...bende dinleye dinleye artık islam öncülerine düşman olmaya başladım...başı örtülü bayanlara bi tuhaf bakmaya başladım...artık DİNİN BİR AFYON MADDESİ OLDUGUNU DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLADIM....hiç yapmadığım günahlara sapmaya başladım....zinaya düşmedim belki ama onu yapmış kadar oldum....daha bir sürü hatalara sürğklendim...sonra namaz kılmaya kılmaya ALLAHA karşı bir düşmanlık ,namaza karşı bir tahammülsüzlük başladı bende....faiz bile yiyorum artık....bunları yaşarken bir soru aklıma gelip gitmiyor değil o soru şu;NEDEN BU KADAR İNANÇ SAHİBİ BİRİYKEN BUNLARI YAŞADIM YAŞIYORUM...cevabı buldum dostlar;BEN BÖYLE OLMASINI İSTEDİM,HAYATIMA GİREN BU ADAMA BAŞ KALDIRAMADIM ONU DİNLERKEN KENDİ BİLDİKLERİMİ BOŞVEREREK DİNLEDİM...ama geçen hafta ne yaptım biliyormusunuz o adama 5 -6 kişinin içerisinde SİTEM ETTİM...sabrımı taşırdı sebeb BAŞÖRTÜSÜ;Bşı kapalı insanlara başları kapalı ama eteklerinin altında hiç bir şey yok dedi....bu adam benim şefim ve ben resmi bir yerdeyim...bu lafın üzerine SEN ŞAHADET GETİR ŞEFİM SEN ŞAHADET GETİR,DİNİNİ TAZELE ,SEN VE AİLEN HİÇ İYİ BİR YOLDA DEĞİL,BİZ SANA KARIŞIYORMUYUZ,SEN KURANIN 'K' SİNİ BİLE BİLMEDEN KONUŞUYOR SAÇMALIYORSUN,BÖLÜCÜSÜN DARVİNİSTLERE BENZİYORSUN,APTAL APTAL KONUŞMA...dedim ALLAH da biliyor adamın gıkı çıkmadı ..bu olay geçen hafta oldu..ve 2 yıldır dinden uzak yaşadım ama bugun sizin aranızdayım beni bırakmayın ve KORKMAYIN ZALİMDEN...ben o kadar cok korkmustum ki halbuki ALLAH bana gecen hafta bir mucizesini gösterdi .......asla korkmayın ...BAŞÖRTÜSÜ NAMUSUMDUR BUNDAN BÖYLE..artık korkmadan cekınmeden söyluyorum onu bu herife...hatta bilgisayarımın masaüstüne SULTAN AHMET CAMİİNİ koydum...ta gecen haftaya kadar cuma gunlerı abdestımı dairemde alamazken ........................................

haktannn

Kayıtlı Kullanıcı
Nneden şimdiye Kadar Sustuk?baş örtüsüne Ve özgür Yaşamaya Evet

kuaybe

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim bende bi kapalı olarak başörtüsüne evet

zebusa

Kayıtlı Kullanıcı
bende aranıza yeni katıldım siteniz çok hoşuma gitti allah kurandan razı olsun baş örtüsüne EVET EVET EVET

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne düşman olanlara ALLAHtan niyazım odurki okimselere cenabı mevla başörtülü tesettürlü eşler çocuklar nasip etsin.ne mutlu başımörtülü diyene.selam ve dua ile.EVET EVET EVET.Son nefesime kadar evet ALLAHIN huzuruna çıkana dek evet.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt