kardeşlerim;hayatınızda kaç tane dinsiz var bilmiyorum ama benim hemen yan odamda dinsiz demeyimde kafası bulanmış biri var...bu adam bana ne hakaretler ediyor bazen yanıma gelip saatlerce kafamın etini yiyor...bende dinleye dinleye artık islam öncülerine düşman olmaya başladım...başı örtülü bayanlara bi tuhaf bakmaya başladım...artık DİNİN BİR AFYON MADDESİ OLDUGUNU DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLADIM....hiç yapmadığım günahlara sapmaya başladım....zinaya düşmedim belki ama onu yapmış kadar oldum....daha bir sürü hatalara sürğklendim...sonra namaz kılmaya kılmaya ALLAHA karşı bir düşmanlık ,namaza karşı bir tahammülsüzlük başladı bende....faiz bile yiyorum artık....bunları yaşarken bir soru aklıma gelip gitmiyor değil o soru şu;NEDEN BU KADAR İNANÇ SAHİBİ BİRİYKEN BUNLARI YAŞADIM YAŞIYORUM...cevabı buldum dostlar;BEN BÖYLE OLMASINI İSTEDİM,HAYATIMA GİREN BU ADAMA BAŞ KALDIRAMADIM ONU DİNLERKEN KENDİ BİLDİKLERİMİ BOŞVEREREK DİNLEDİM...ama geçen hafta ne yaptım biliyormusunuz o adama 5 -6 kişinin içerisinde SİTEM ETTİM...sabrımı taşırdı sebeb BAŞÖRTÜSÜ;Bşı kapalı insanlara başları kapalı ama eteklerinin altında hiç bir şey yok dedi....bu adam benim şefim ve ben resmi bir yerdeyim...bu lafın üzerine SEN ŞAHADET GETİR ŞEFİM SEN ŞAHADET GETİR,DİNİNİ TAZELE ,SEN VE AİLEN HİÇ İYİ BİR YOLDA DEĞİL,BİZ SANA KARIŞIYORMUYUZ,SEN KURANIN 'K' SİNİ BİLE BİLMEDEN KONUŞUYOR SAÇMALIYORSUN,BÖLÜCÜSÜN DARVİNİSTLERE BENZİYORSUN,APTAL APTAL KONUŞMA...dedim ALLAH da biliyor adamın gıkı çıkmadı ..bu olay geçen hafta oldu..ve 2 yıldır dinden uzak yaşadım ama bugun sizin aranızdayım beni bırakmayın ve KORKMAYIN ZALİMDEN...ben o kadar cok korkmustum ki halbuki ALLAH bana gecen hafta bir mucizesini gösterdi .......asla korkmayın ...BAŞÖRTÜSÜ NAMUSUMDUR BUNDAN BÖYLE..artık korkmadan cekınmeden söyluyorum onu bu herife...hatta bilgisayarımın masaüstüne SULTAN AHMET CAMİİNİ koydum...ta gecen haftaya kadar cuma gunlerı abdestımı dairemde alamazken ........................................