Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (2 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsünün Neden Bu Kadar Problem Haline Geldiğini Anlamiyorum. Kapalilar Açiklara Karişmiyorsa Açiklarda Kapali Olanlara Karişmasinlar. üniversitelerde Minicik Etekler, Göbeği Açik Kiyafetler Okula Gelindiğinde Müdahale Edilmezken Başörtülü Arkadaşlar Okula Yada Kamuya Ait Hiçbiryerde Görev Alamiyorlar. Bu Memlekette Ne Zamandan Beri Türbanin Başörtünün Namusun Adi Yobazliğa çikti. Ayiptir Kardeşim. Illa Oramizi Buramizi Açmak Mi Gerekiyor ( Allah Korusun )

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM BİZLERİN YARDIMCISIDIR.BEN ÖRTÜLÜ BİRİ DEĞİLİM AMA KESİNLİKLE BAŞÖRTÜYE EVET.RABBİM BUNU BİZLERE EMRETMİŞ.AVRUPADAKİ ÜNİVERSİTELERDE BİLE KARDEŞLERİMİZ SERBESTÇE GİDEBİLİYO.BİZ BUN DAN UTANMALIYIZ. SÖZDE MÜZLÜMAN VE ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.AMA ÖZGÜRLÜĞÜ SINIRLAMAK İSTEYEN BAZI İNSANLAR VAR.İNŞAALAH ALLAHIN İZNİYLE HERŞEYİN DÜZELİCEĞİNE İNANIYORUM.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.BAŞÖRTÜSÜNE EVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET...

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
baş örtüsüne "hayır""..........
demek bu sıtede yurek ıster....ama ben diyorumm....desemde..inanmayınn....
böyle bır şeyle aslında saadece dikkat çekmek istedimm..çünkü allahın bır ayetını inkar etmek haşa!! dinden çıkmamıza sebeb olabılır..(allah korusun)
tesettr ayeti yanlış hatrlamıyorsam nur suresi 31-32.ayatı kerımeler olacak..bız muslumanlar allah 'ın(c.c) sözüne inanır ve sorgulamayız..o c.c derse doğrudur ve gereklıdır...
allah bızlerıı imansız gıtmekten korusun..inş..amınn

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S:A anlamıyorum başka ülkelerde baş ortusu sorun olmuyor da müslüman ülkede nasıl olur ? Baş örüsüne tabıı kı evet evet evet.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
baş örtüsüne "hayır""..........
demek bu sıtede yurek ıster....ama ben diyorumm....desemde..inanmayınn....
böyle bır şeyle aslında saadece dikkat çekmek istedimm..çünkü allahın bır ayetını inkar etmek haşa!! dinden çıkmamıza sebeb olabılır..(allah korusun)
tesettr ayeti yanlış hatrlamıyorsam nur suresi 31-32.ayatı kerımeler olacak..bız muslumanlar allah 'ın(c.c) sözüne inanır ve sorgulamayız..o c.c derse doğrudur ve gereklıdır...
allah bızlerıı imansız gıtmekten korusun..inş..amınn

allah razı olsun kardeşim selametle.............

MMM37

Kayıtlı Kullanıcı
Üc seyin sakasi yoktur;
1) Silahin
2) Nikahin
3) Dinin
Evet bunlara dikkat edelim,
Bizleri Yaratan Yüce RABBiMiZ emretmisse,onun mutlaka yapilmasi lazim..
Basörtüsüne TABiKi DE EVET

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar oyle bır evet ıstıyorum kı çalışan bırı olarak ış yeromde de baş örtusu takmak ıstıyorum baş örtusune evet evet evet

mestan65

Kayıtlı Kullanıcı
Hayir Diyenlere üzülüyorum. Gerçekleri Bilmiyorlar...müslüman Kadinin şiari Başörtüsüne Evet Evet Evet..........

ibomix

Kayıtlı Kullanıcı
))))evet(((ki))ne Evet Hemde((((())))duysunlar Sesimizi

))))evet(((ki))ne Evet Hemde((((())))duysunlar Sesimizi

EVETE DİYORUM,baş örtüsüne evet.
Demokrasiyi özgürlük olarak tanıtanlara gitsin bu evet sesleri.
Çocuğunu okutamayan anne babalara,
Seslerini duyurmaktan korkanlara gitsin.
Atamın annesi zübeyde hanıma,anaların anasına gitsin.
Son bulmuş umutlara zemin hazırlayanlara,sivri burunlu çatık kaşlılara,ALLAH diyince utanmayanlara gitsin bu evet.evet.EVET BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET.

kimyager38

Kayıtlı Kullanıcı
bas örtüsüne evet kampanyası

bas örtüsüne evet kampanyası

EVET[/COLOR:G]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt