Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ey altın sırmalarla süslü elbiseler giymeye, kemer takmaya alışmış kişi. Sonunda sana da dikişsiz elbiseyi giydirecekler.bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KESİNLİKLE EVET!.. BU SORUNUN GÜNÜMÜZ TÜRKİYE' SİNDE,MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE SORULMASI BİLE ÜZÜCÜ.ALLAH' IN EMRETTİĞİ ŞEYİ İNSANLAR,MAKAMLAR NASIL KALDIRABİLİR NASIL YOK SAYABİLİR.BUNA İZİN VERMEMELİYİZ İNŞALLAH, ALLAHIM BİZE YARDIM ET(amin)
denizhan bey bikere tanrı değil ALLAH.herşeyi anlamdan ne kadar güzel saptırıyorsunuz.dinimiz 4 kadınla evlenilebelie deyince kötüde sizin gibi güya ileri görüşlülerin sürekli farklı kişilerle ilşki kurmaları çokmu iyi.saçın ne günahı var diyosunuz .o zaman vücudunuzdaki hiç bir yerin günahı yok buyrun çıplak gezin.o sapık dediğiniz insanlar sizin çok beğendiğiniz yarı çıplak kadınları gördükçe sapıtıyorlar.anlıcağınaız size son sözüm RABBİM sizi ıslah etsin.inşallah sizde doğru yolu bulursunuz.sitemizdeki güzel kardeşlerim bazen kendimi tutamayıp haddimi aştıysam sizlerden özür diliyorum ama ne yapıyım bu gibi insanlar güzel konuşmadan anlamıyorlar
benim de ilk mesajım bu konunun altında gelmiş olsun
BAŞÖRTÜSÜNE EVET.ALLAH bunca dayatmalara ve baskılara rağmen başörtüsünü üzerinden atmayan mücahide bacılarımıza sabırlar ihsan eylesin (amin)