Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

Sümeyye DOĞAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bir başörtüsü mağduru olarak(bu tabir çok yanlış aslında)bende BAŞÖRTÜSÜNE EVET diyorum....BAŞÖRTÜYE UZANAN ELLER KIRILSIN......!!!

çaycı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşler allah cc bayanların nasıl giyinmesi gerektiğini söylüyor.karşı çıkan bu kardeşlerimizide allah cc islah etsin.rabbim örtüneceksin diyor.bacılarımızada düşen görev örtünmektir.ayeti kerimedede mevcut.tartışması bile yapılmaz aslında.bu insanlar ne cüretle,haşa allah cc emirlerine karşı çıkın diye bacılarımızı zorlarlarki.kim olduklarını ,ne olduklarını zannederler.bu insanlar şeytanın askerleridir.allah cc islah etsin.rabbimin emridir, tabiki evet.

KONYALI

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ın Emrine Gönülden Evet.
Rabbimin Hidayetiyle Hergeçem Gün Dahada Artarız inşaallah

SEEM

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapalı değilim ama bence de evettttttttttt

C*_KüBRa

Kayıtlı Kullanıcı
Ya ben anlamiyorum yani Müslüman bir ülkeyiz istedigimiz gibi yasayamiyoruz Türkiye'mizde...Normal okullarda formalar falan ...yurtdisinda cik gel esofmaninla niye böyle geldin diyen yok...ilkögretim erkek ögrencilerin saclari uzun kizlari makyajli saclari boyali falan..ama biz kendi Memleketimizde Kendi Dinimizin Basörtüsü sorununu yasiyoruz....Rabbim sonumuzu hayir etsin insALLAH...

iNADINA MÜSLÜMANIZ iNADINA BASÖRTÜYE EVET DiYORUZ;)

ALLAH'A EMANETSiNiZ...

selam ve dua ile...

dost eli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

bu ülkede bukadar BAŞÖRTÜSÜ düşmanı varken bizim de bukonuda BAŞÖRTÜSÜYLE savaşanlarla savaşmamızlazımdır
SONUNA KADAR

........................................EVET................................

plother

Kayıtlı Kullanıcı
EVET allah bizim ülkemizde bunu tartışma sebebi yapanları kabul etmeyenleri islah etsin

valentulus betül

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim tabiki evet ziynetlerini koruyun.kuran da böyle emir veriliyor.önce kuran ahlakı sonra dünya hayatı........................

imam44

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum başörütsüne tabiki de evet

merdümgiriz

Kayıtlı Kullanıcı
Üstad Bediüzzaman hz. buyur duğu gibi 'yalnızca bir başım değil;saçlarım adedince başım olsa..' EVET bütün başlar için EVET, hepsinin bu dava uğruna feda olması uğruna EVET.. EVET.. EVET...

::HeLeN::

Kayıtlı Kullanıcı
Kadınlar Bir Muza Benzerler Hiç Kimse Kabuğu Soyulmuş Bir Muzu Almak İstemez Kapalısını Almak İster Bilirki Açık Muza Toz Değmiştir...

Başörtüsüne Evet

gulyuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
bende bir kapalı olarak başörtüsüne evet diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt