Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (3 Kullanıcı)

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
mazi...

mazi...

evet başörtüsü baş tacı yüce ALLAHIN emri ama sen şöyle deseydin öyle bir dava başlatıyorum ki bu davanın sonunda size bir çuval altın verilecektir..ama unutmayalım ki ALLAH için yapılan bütün işlere yüzler milyonlar veriliyor davamız MÜBAREK OLSUN..

oguzhan_190350

Kayıtlı Kullanıcı
evetevet
seçimden önce başörtüsü namus meselemiz diyen seçimden sonra kem küm adip kıvıran manisa milletvekiline(B.A.) inat milyonlarca EVET......

AsXEcLiPsE

Kayıtlı Kullanıcı
S.a ilk önce böyle bi imkanı bize kim sağladıysa ALLAH bin kez razı olsun. Bizim gayemiz insanların inancına karşı bi hareket değil kesinlikle, herkesin görüşü kendine, benim annem olsun bacım olsun akrabalarım olsun çok şükür hep tesettürlü inşallah herkese nasip olur. Yok kesinlikle ben demiyorum ki tesettürlü olmayan ablalarımızın, annelerimizin, bacılarımızın imanında eksiklik var diye, kesinlikle yanlış anlaşılmasın onların kendi tercihi ama islamiyet de ki kadın anlayışı tesettürden meydana gelir. Tesettüre evet ve unutmayalım ki her insan müsliman ve islam fıtratıyla doğar.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
BAŞÖRTÜSÜNE HER ZAMAN HERYERDE EVET EVET EVET......

SEKERSUCORLU

Kayıtlı Kullanıcı
lütfen dikate alalım

lütfen dikate alalım

[COLOR="Magenta"]selamın aleyküm kardeşlerim.gerçekten yaptığımız sohpetler çok güzel ama bir müslamının basındaki örtüsü için mcadele vermesi daha bi ayrıcalıklı güzel. aslında bizler olması gerekeni bir müslüman kadının kimliği olan baş ötrüsünü savunuyoruz.farkındamısınız bilmiyorum ama çoğunluk genelede fikirleri ile gerçeği azınlıga karsı kabul edilir. ama bizler yani baş örtülü müsliman kadınlarının azınlığa karşı verebildiğimiz hiç. bir mücadele yok. neyazıktırki bizlere öğretilen gibi çoğunluğun fikirleri azınlığa karşı geçerli olamıyor. bende sizler gibi başı örtülü tesettürlü bir bayanım.ama inanmıyacaksınız yaşadığım şehirde çoğunluk olmamıza rahmen yadırganıyoruz ve başlattığınız kampanyaya ilk önce duam ile sonrada sesimi yükselterek bende EVET EVET EVET ve EVET diyorum. Allahıma emanet olun.[/COLOR]

pinar_84

Kayıtlı Kullanıcı
bu sitedeki insanlarının hiçbirinin hayır diyeceğini sanmıyorum.. BAŞÖRTÜSÜNE EVETTTT

amele

Kayıtlı Kullanıcı
kuran kelamullahtır.kadının başını örtme emrini ona yaratıcı olan HALIK vermiştir.ona hayır demek kimsenin hakkı değildir.onun için tek seçenek kalır,o da evettir.

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı
sonuna kadar EVETTT!!!!!!!!!!!!

HANIM K

Kayıtlı Kullanıcı
SONUNA KADAR EVET,ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı

muhammed54

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsüne Evet Ama Allahin Emrettigi Ve Peygamberimizin Söyledigi şekilde örtünmek Daha Uygundur Sadece Başörtüsü Deil Ayni Zamanda Allahin Emrettiği şekilde Titiz Bir şekilde örtünmek Gerekir ... Allahin Rizasi Dişinda Olan Başörtüye Veya örtünmeye Hayir...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsüne Evet Ama Allahin Emrettigi Ve Peygamberimizin Söyledigi şekilde örtünmek Daha Uygundur Sadece Başörtüsü Deil Ayni Zamanda Allahin Emrettiği şekilde Titiz Bir şekilde örtünmek Gerekir ... Allahin Rizasi Dişinda Olan Başörtüye Veya örtünmeye Hayir...

kesinlikle katılıyorum kardeşim ama zaten baş örtüsü islama uygun olanı diger moda amaçlı örtülere türban deniliyo

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt