Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
Başörtüsüne Evet

Başörtüsüne Evet

BAŞÖRTÜSÜ İLE İLGİLİ ATATÜRK NE DİYOR?
mkemal03_480.jpg

(Ankara, 03/04/1923)
"Dinimizin tavsiye ettiği tesettür, hem hayata, hem fazilete uygundur." (137)

"Eğer kadınlarımız Şeriat'ın tavsiye ve dinin emrettiği bir kıyafetle, faziletin icap ettiği tavr-u hareketle içimizde bulunur, milletin ilim, sanat içtimai hareketlerine iştirak ederse, bu hali, emin olun, milletin en muteassıbları dahi takdir eder...
Bilakis, o halin aleyhinde söylenecek sözlere karşı belki onun müteşebbislerinden daha fazla müdafii olur.''(138)
M. Kemal Atatürk

genius

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

Bende varım beni unutmayın EVET EVET

fanidunya

Kayıtlı Kullanıcı
evet daha geçen sene okula eşarpla girdik diye bağırtı işitmiştik bende varım allah muvaffak kılsın

nail

Kayıtlı Kullanıcı
Bu çorbada Benimde Tuzum Bulunsun Eeeeeyyyyyy Mümin Arkadaşlat Ve Kiz Kardeşlerimiz . Bende Varim Bende Bende Baş örtüsüne Evet Evet
Uzana Eller Kirilsin Yüce Allah Cc Biliyor Saygilar

beatles

Kayıtlı Kullanıcı
s.a BAŞÖRTÜSÜNE EVET:) ALLAHA EMANET OLUN

Betül YURDAKUL

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar

selamlar

arkadaşlar benim anlamadıgım birşey var. Biçok Bayan Arkadaşımın Yaptıgı Gibi Kısa Etek Giyenler, Saçlarını Boyatanlar, Birton Makyaj Yapanlar, Dikkat Çekmek İçin (Ki Bu Çok Büyük Bi Günah) Herşeyi Yapanlar Okullara Alınıyo Her Yerde Saygı Duyuluyorda Niçin Başörtülü Bi bayan (Ki Dinimizin Temel Kuralından Biri Bu) Saygı Görmedigi Gibi Hep Dışlanıyo, Kürsüden İndiriliyo Okullara Alınmıyo Niçin....
ben İnanmıyorum ki Bu Konuda Benim Gözümde Hiç Kimse Geçerli Bi Açıklama Yapmamıştır ve Yapamazda
BAŞÖRTÜSÜNE EVETT

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt