Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

Türkçeci

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim bir müslüman olarak başörtüsüne elbette ki EVET
EEEEVVEEEETT

melikemm

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar ben de başörtüsüne evet denilmesinden yanayım. acıgım ama kapanmak istiyorum. 2yıllık üni.okudum calışmakda zorundayım kapalı olarak calışacagım bi yer bulsam calışıcam. ama nasip Allah hepimizin yardımcısı olsun.

_emanetci_

Kayıtlı Kullanıcı
kim hayır diyebilirkiii tabiki EVET EVET EVET EVET EVET

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
dinimizin emir ve yasakları arasında yer alan bayanlar için şu günlerde çok hassas bir konu olan başörtüsüne ben de bir bayan olarak evet diyenlerdenim.başörtüsünü bu kadar çirkinleştirdiler sözleriyle.ama bayanlarımız kesinlikle ödün vermediler bu konuda
vermeyeceğiz de.açık olan bayanlar kapanmak istiyorlar.ama kapalı olan bayanlarımızın açılmak istediğini ben hiç duymadım.inşallah da duymam.allah herkesin gönlüne göre versin.inşallah kapanmak isteyen arkadaşlarım muratlarına ererler.bunu tüm kalbimle söylüyorum: BAŞÖRTÜSÜNE EVET

kefensiz_şehit

Kayıtlı Kullanıcı
çorbada benim de tuzum olsur inşallah...

çorbada benim de tuzum olsur inşallah...

kardeşler ALLAH'ın selamı hepinizin üzerine olsun. ben biraz acemi olduğum için bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü ben de başörtüsüne evet kampanyasına katılmak istiyorum dediğim yalnız yeni üye olduğu için biraz acemiyim kusra bakmayın. ALLAH mücedele eden ya da mücedeleye destek veren bütün müslümanlardan razı olsun. ALLAH'ın rahmeti üzerinize olsun.

an6arali

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne evet ama başörtüsünün siyasi simge olarak kullanılmasına hayır belki bir çoğunzu ya da hepiniz bana kızabilir.ben kimsenin kılık kiyafetine karşı değilim ,isteyen başörtüsü veya peçe ile gezebilir isteyen mini etek giyip gezebilir hiçbirine karşı değilim muhakkak ki aralarında ki fark takva farkı.... bu da Allah (cc) katındadır. benim değinmek istediğim acaba 6 - 7 sene öncesiyle şimdi arasında ne fark var başörtülü arkadaşlarımız rahat rahat üniversitelere girebiliyor mu(ben de üniversite okudum durumlarını biliyorum) vaya herhangi bir devlet kurumunda işe başlarken yadırganmadan görevlerini yerine getirebiliyor mu ...........ben sizin yerine cevap vereyim HAYIR ..........işte bu nokta da bundan önce ki türban veya başörtüsü için eylem yapan yürüyüş yapan arkadaşlarımız (bay - bayan) şimdi akape hükümeti döneminde neden yoklar ortada birisi bana bunu açıklayabilir mi?işte bu nokta da başörtüsünün siyasi malzeme yapılmasına bu yolla birilerine siyasi rant sağlanmasına karşıyım .......eğer ki kişi allah rızası için başını örtüyorsa buna boynumuz kılda ince .................

imported_yolu_islam

Kayıtlı Kullanıcı
S.A allahın emri tabi ki evet ama başörtüsünün arkasına sığınıp bunu kötüye kullananlarda var ne olur din kardeşlerim aklınızı başınıza alın başörtüsüne evettttttttttttttttttttttttttttt

inci taneleri

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne evet ben başörtülü deilim ama başörtülere sonsuz saygım var doğru olan bu allah banada nasip etsin

esmaül_hüsna25

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Mümin Kardeşlerim Başörtümüz Namusumuz Iffetimiz Demek Kiyamete Kadar Evet Inşallah Allahin Izniyle Muaffak Oluruz S.a

havza

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm baş örtüm olmassa ben bir hiç olurum efendimiz ne buyurdu kadın mücevherdir saklayın... allaha emnt olun

moslem_omer

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum Mein Die Bruder

Ja Natürlich

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
baş örtüsüne sonsuza dek evet baş örtüsüne karşı gelenlerede merhamet diliyorum rabbim herkese nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt