Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Herşeyi göze alıp kapandım 3 yıl önce. Tabiki Eveeeeeeeeet !!!!!!!!

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
evet
sonsuza kadar evet
herzaman yanınızdayız inş.

Ayse81

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde Duaya ihtiyacim var

Benimde Duaya ihtiyacim var

Esselamü aleyküm
Allahin selameti, bereketi ve inayeti tüm inananlarin üzerine olsun

basörtüsüne evet

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
ben her namazdan sonra dua edeceğim
söz veriyorum..
allah ıslah eder inş.

seninde gönlüne göre verir inş.

askar

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.Kardeşim bütün azalarımızla şsonuna kadar EVEEEEEEEET.

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

selm aleykm ne güzel rabbimin emrini yerine getirmek eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet den daha buyuk ne varsa ondandaaaaa a.e.o

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. hernekadar acık olsamda bu kapalılıgı onaylamaman yuzunden deıl aılemın baskılarındandır ama kesınlıkle eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt Rabbim inşaallah bigün bu guzellıgı tatmayı nasıp eder Allaha emanet olun

berat05

Yönetici
başörtüsüne evet ama başörtüsünün siyasi simge olarak kullanılmasına hayır belki bir çoğunzu ya da hepiniz bana kızabilir.ben kimsenin kılık kiyafetine karşı değilim ,isteyen başörtüsü veya peçe ile gezebilir isteyen mini etek giyip gezebilir hiçbirine karşı değilim muhakkak ki aralarında ki fark takva farkı.... bu da Allah (cc) katındadır. benim değinmek istediğim acaba 6 - 7 sene öncesiyle şimdi arasında ne fark var başörtülü arkadaşlarımız rahat rahat üniversitelere girebiliyor mu(ben de üniversite okudum durumlarını biliyorum) vaya herhangi bir devlet kurumunda işe başlarken yadırganmadan görevlerini yerine getirebiliyor mu ...........ben sizin yerine cevap vereyim HAYIR ..........işte bu nokta da bundan önce ki türban veya başörtüsü için eylem yapan yürüyüş yapan arkadaşlarımız (bay - bayan) şimdi akape hükümeti döneminde neden yoklar ortada birisi bana bunu açıklayabilir mi?işte bu nokta da başörtüsünün siyasi malzeme yapılmasına bu yolla birilerine siyasi rant sağlanmasına karşıyım .......eğer ki kişi allah rızası için başını örtüyorsa buna boynumuz kılda ince .................

SİZİN YAZMIŞ OLDUKLARINIZA ÇOK KATILIYORUM.
BAŞÖRTÜSÜ SADECE ALLAH RIZASINI KAZANMAK..DİNİ VECİBELERİNDEN BİRİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN TAKILMALIDIR.

askar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ALLAH rızası için insanları vicdanlı olmaya davet ediyorum yaa lütfen kendinize gelin biz şanlı osmanlının torunlarıyız,benim ecdadım çarşaflı,peçelı velhasıl başıörtülüydü ve dünyaya hakim oldu tersini düşünenlere duyurulur.istesenizde istemesenizde bu böyle olacak

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
evet diyorum.herkes istediği gibi dinini yaşamalı özgürlük diyorlar fakat bizleri dinsizleştirmek istiyorlar başı örtülü kızlarımızın okumasını istiyorum müslümanların söz sahibi olmasını istiyorum selametle kalın .inşallah bu günlerde geçecek.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü
Ne demekmiş
"Yasak!"
İşiniz mi kalmadı
Yapacak?

Ne diye karışırsınız
Saçımıza-başımıza,
Bizi oyuncağınız mı sandınız
Bakıp yaşımıza?

Sebebini anlatamayacağınız
Çocukça bir devrin hevesinden
Karşınızdaki en güzel portreleri
Mahrum ettiniz çerçevesinden!

Kim demiş, ki:
"Başörtüsüydü o!"
Başımızın -renk renk-
Süsüydü o!

Altında saçlarımız,
Arkadan, ne hoş sarkardı;
Kimimizde -örgü örgü- sarmaşıklaşır...
Kimimizde, su olup akardı!

Şu, bu nâmına "Yasak!" demiş
Bulundunuz, tezelden;
Ne olurdu, anlasaydınız biraz da,
Güzellikten, güzelden!

Siz, bizden değilsiniz,
Tanımıyoruz hiç birinizi,
Çekin başımızdan
Ellerinizi!

Bir gericilik tutturmuşsunuz;
Gericilik değil, Türk'ün köy modasıdır bu...
Üstelik, ninemizin başımızda
Taşıdığımız hatırasıdır bu!

Dediniz: "Çıkacak başınızdan
Başörtünüz!"
Alın -öyleyse- onunla
Yüzünüzü örtünüz!

Arif Nihat Asya

BAŞ ÖRTÜSÜ DENİP GEÇİLEN ŞEYİN NELERİ GİZLEDİĞİNİ BİLSELER EMNİM İLK ÖNCE ONLAR EVET DERLER... EVET EVET EVET BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET

mavinur_

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşlar.aranıza bugün katıldım ve çok güzel bir konuyla karsılaştım.kendi ülkemizde kendi dinimizi yasayamamız beni çok üzüyor.sanki ülkemizin hiç bir sorunu kalmadı da tek sorun basörtüsü kaldı bundan yıllar öncede ninelerimizin basında örtü vardı şimdide olucak.bu kimi rahatsız ediyor bilemem ama yok türban felan diye karışıyolar.biz hiçbirsey için değil, bir siyasi görüşün parçası olarak değil,ALLAH rızası için örtüyoruz saçımızı. Ve nasıl saçı açık kimseler istediği gibi sekil veriyorsa saçına onlara kimse neden böyle topladın saçını demiyorsa;bizde basörtümüze istediğimiz gibi şekil verir istediğimiz gibi bağlarız o da bizim süsümüz!!!! bu ülkede inanç özgürlüğü olduğuna göre bıraksınlar da özgürlüğümüz doğrultusunda dinimizi yasayalım.....

BASÖRTÜSÜNE EVVVVEEETT....!!!!

iceman

Kayıtlı Kullanıcı
Söz Konusu Din Ile Ilgili Ise Gerisi Teferruattir Sonuna Kadar Eveeeeeeeetttttt

aytuna

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi kampanya . Allah razı olsun çok hoşuma gitti. Ben şi anda başım açık bi bayanım , ama gönlüm hep kapanmaktan yana ama cesaretimi hep kıranlar çok fazla BAŞÖRTÜSÜNE TABİKİ EVET

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt