imported_ebru_
Kayıtlı Kullanıcı
Herşeyi göze alıp kapandım 3 yıl önce. Tabiki Eveeeeeeeeet !!!!!!!!
başörtüsüne evet ama başörtüsünün siyasi simge olarak kullanılmasına hayır belki bir çoğunzu ya da hepiniz bana kızabilir.ben kimsenin kılık kiyafetine karşı değilim ,isteyen başörtüsü veya peçe ile gezebilir isteyen mini etek giyip gezebilir hiçbirine karşı değilim muhakkak ki aralarında ki fark takva farkı.... bu da Allah (cc) katındadır. benim değinmek istediğim acaba 6 - 7 sene öncesiyle şimdi arasında ne fark var başörtülü arkadaşlarımız rahat rahat üniversitelere girebiliyor mu(ben de üniversite okudum durumlarını biliyorum) vaya herhangi bir devlet kurumunda işe başlarken yadırganmadan görevlerini yerine getirebiliyor mu ...........ben sizin yerine cevap vereyim HAYIR ..........işte bu nokta da bundan önce ki türban veya başörtüsü için eylem yapan yürüyüş yapan arkadaşlarımız (bay - bayan) şimdi akape hükümeti döneminde neden yoklar ortada birisi bana bunu açıklayabilir mi?işte bu nokta da başörtüsünün siyasi malzeme yapılmasına bu yolla birilerine siyasi rant sağlanmasına karşıyım .......eğer ki kişi allah rızası için başını örtüyorsa buna boynumuz kılda ince .................