Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
Elbette Başörtüsüne Evet.

FATOS ERCAN

Kayıtlı Kullanıcı
KÖHNE BEYİNLERE İNAT HER DAİM

EVET...
bismillahirravv8.gif

esila

Kayıtlı Kullanıcı
S A Ilk Defa Tanişiyorum Bu Siteyle Ve Ben De Evet Diyorum

badagül

Kayıtlı Kullanıcı
selam bende katılıyorum başı açığım ama resmi çalıştığımdan öyleydi canı gönülden katılıyorum rabbim yolundan ayırmasın saygilar

esila

Kayıtlı Kullanıcı
Iş Ariyorum Ve Istemeyen şirketler Oluyo Kabul Etmiyoruz Diyolar Neden Diye Düşünüyorum Yani Biz Bu Kadar Sevilmeyecek Ne Yaptik Acaba Neden Kendimizi Sevdiremedik Veya Neden Istenmiyoruz üniverstede Bazilari Müstesna Işyerlerinde Bu çok Büyük Bir Haksizlik Inşaallah Mevlam Ahirette Verir Bu Haksizliklarin Mükafatini.......

nurazra

Kayıtlı Kullanıcı
evet demiyecek müslüman varmıdır?bence cumhurbaşkanlığı gibi bunuda oylamalılar halk ne diyor bir görsünler ama yapamazlar çünkü korkuyorlar.halkın ne diyeceği belli EVET EVET EVET....

suheyda

Kayıtlı Kullanıcı
Islam Kuran Ve Sünnet Tesettürün
Farz Oldunu Söylüyor...
Bunu Milyar Kez Söledik .
Namaz Gibi Oruç Gibi Farzdir Dedik.

Ziddini Söleyenler Yalan Sölüyolar ...

Bende Evet Diorum ..

aysin

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ONÇA SAVAŞ KAZANDIK SANMA SİLAH GÜÇÜYLE O SAVAŞLARI KAZANDIK BİZ İMAN GÜÇÜYLEBAŞ ÖRTÜ DÜŞMANLARINA DİYEÇEĞİM TEK ÇÜMLE EVETTT

vuslat_gülüm

Kayıtlı Kullanıcı
Basörtü Sorunundan Dolayi Okulu Birakan Benim Gibi Binlerce Kardeslerim Ve Ablalarim Için Başörtüsüne Evet..:(

mustafa_volkan

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne EWET

başörtüsüne EWET

sa. tabikide EVET

maxim1907

Kayıtlı Kullanıcı
BU ÜLKENİN BAZI KURALLARI VAR ARKADAŞLAR.BU ŞEKİLDE "BAŞÖRTÜSÜNE EVET " DİYEREK KAMUOYU OLUŞTURMAK BENCE DOĞRU DEĞİL.O ZAMANDA YA SEV YA TERK MANTIĞI GİRER, Kİ: BUDA HİÇ HOŞ OLMAZ. İSTEYEN BAŞÖRTÜSÜ TAKAR İSTEMEYEN TAKMAZ. ÜNİVERSİTEDE VS YERLERDE TAKMAK YASAK.ONA BENDE KARŞIYIM AMA BU ŞEKİLDE KAMUOYU OLUŞTURMAK BİZLERİ SADECE BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜR.
ÖTEKİ DÜNYADA BUNUN HESABINI VERECEK OLAN SİZLER DEĞİLSİNİZ.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLARDA CEZASINI ÖTEKİ DÜNYADA ÇEKECEKLER ZATEN.

SAYGILAR.......

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim buda bir tepkidir.ön ayak olmak ve birlik beraberlik vesilesinin göstergesidir..bu gözle bakalım...selametle kalın....

ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE "BAŞÖRTÜSÜNE EVET " DİYEREK KAMUOYU OLUŞTURMAK BENCE DOĞRU DEĞİL. İSTEYEN BAŞÖRTÜSÜ TAKAR İSTEMEYEN TAKMAZ. ÖTEKİ DÜNYADA BUNUN HESABINI VERECEK OLAN SİZLER DEĞİLSİNİZ.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLARDA CEZASINI ÖTEKİ DÜNYADA ÇEKECEKLER.

SAYGILAR.......

maxim1907

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşim buda bir tepkidir.ön ayak olmak ve birlik beraberlik vesilesinin göstergesidir..bu gözle bakalım...selametle kalın....

İŞTE ARKADAŞIM DIŞARDAKİ GÜÇLERİN İSTEDİĞİDE BU ZATEN BİRİLERİ ÖNAYAK OLSUN KAMUOYU OLUŞTURSUN.
BAŞKALARI KARŞI ÇIKSIN
BAŞKALARI KARAMSAR KALSIN
BAŞKALARI HAYIR DESİN

TEK AMAÇLARI ŞUDUR.

TÜRKİYE Yİ NE YAPSAK,
NASIL YAPSAK DA
İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRSEK DE KAOS ORTAMI YARATSAK.

HERKESİN GÖRÜŞÜ FARKLIDIR.

SAYGILAR....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt