Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

s.a.

Burda oturalım sabahtan akşama kadar başörtüsüne "EVET" diyelim.
Akşam olsun tekrar akşamdan sabaha kadar başörtüsüne "EVET" diyelim..
Değiştirebilecekmiyiz peki "HAYIR"
Çünkü Türkiye bu böyle geldi böylede gidecek..
herkes kendinde biraz öz eleştiri yapacak...herkes hatayı kendinde arayacak. Özellikle Başörtüsüne "EVET" diyenler.
Yıllardır eylemler yapılır.. Kim kime destek veriyor bu eylemlerde.. Bu eylemleri "şunlar yaptı" gerek yok destek vermeye, deyip kenara çekiliniyor. Kayıtsız şartsız Başörtüsü "EVET" deyipte, tek yumruk olabildik mi? Türkiye"de!.
Peygamber Efendimize yapılan Karikatür Krizinde bile biz bir olamadık...! Çünkü hep birileri yaptı, diğerleri kenara çekildi.. bunlar yapıyor bu eylemi gerek yok dedik...!
Burda evet yazıp geçelim ne olacak..herkes yine bildiğini okuyacak.
Sakarya'da kaç yıldır yapılan bir eylem var. "BAŞÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK PLATFORMU" adı altında.. Burda evet diyenlerin kaçı gidipde onları destekledi...

Bakın yeni seçimden çıktık.. İktidar olan siyasi parti.. başörtüsü ile ilgili konuyu "SEÇİM BEYANNAMESİNE" Bile almadı... Herhangi söz bile vermedi.. Başbakan Yardımcısı "TÜRKİYE'DE BAŞÖRTÜSÜ YÜZDE 2.5 BUÇUĞUN SORUNUDUR" DEDİ... ve iktidar oldu.. ve biz bunları iktidar yaptık.. ve Burdada Başörtüsüne "EVET" diye konu açıyoruz. Bu nasıl çelişki..Hiç bir söz söyleme hakkımız bile olmayacak bunlara. çünkü seçimlerde öyle bir vaad vermediler.. Başörtüsüne evet diyecek olan asıl onlardır. Eğer onlar evet derse bu iş çözülür.

Sen şucusun ben bucuyumu.. diyerek birbirimizin eylemlerine destek vermeyelim ve ortada kalalım. ondan sonrada Türkiye'de yüzde 2.5 olalım.
biraz vicdanımızı dinleyelim... Allah'ın emrettiği bir başörtüsünü sırf cemaat lideri açabilirsiniz dedi diye açmayalım.. Allah'ın emri mi büyük..? Cemaat Liderinin emrimi büyük..? Sen şeyhinin emrini uygulayıp, Cenab-ı Allah'ın emrini uygulamazsan.. daha ne beklersin... Oturalım burda binlerce Başörtüsüne "EVET" diyelim.. neyi değiştirecek.
Cenab-ı Allah Rad Suresi 11.Ayette ne buyuruyor.."Her insan için önünden ve arkasından takip edenler vardır. Allah'ın emrinden dolayı onu gözetirler. Allah bir kavme verdiğini, o kavim kendisini bozup değiştirmedikçe değiştirmez. Allah bir kavme de kötülük murad etti mi, artık onun geri çevrilmesine de imkan yoktur. Onlar için Allah'dan başka bir veli de bulunmaz."

Yani sen kendini değiştirmezsen hiç bir şey değişmez... önce biz değişelim... farklılıkları ortadan kaldılarım. tek yumruk olalım. Ortalıkta dinler arası diyalog diye gezeceğimize önce müslümanlar arasında diyalog kuralım...
burda sitede "EVET" diyenler herkesin bi cemaat bağlantısı vardır saygı duyarım..

ama

hadi buyrun bütün cemaatlar bir olalım... herkes örgütlensin herkes bulunduğu kendi şehrinden silkinsin ve ayağa kalksın.. türkiye'nin göbeğine yürüyelim BAŞÖRTÜSÜNE EVET HEMDE ŞİMDİ EVET" diyelim hep birlikte..
Bakın o zaman Türkiye'de neler değişiyor..

Önce kendi aramızda diyalog...
Önce kendimizi sorgulayalım...

selam ve dua ile.....

tebessum

Kayıtlı Kullanıcı

<Bacımın örtüsü de batmakta zalimin gözüne
Acırım Tükrüğe billahi tükürsem yüzüne

M.Akif Ersoy

Her zaman EVET...

emelakan

Kayıtlı Kullanıcı

YILDIRIM OMER

Kayıtlı Kullanıcı

:pBASORTUSUNE EVET KAMPANYASINA BIZDE VARIZ ALLAH RAZI OLSUN KIMSENINDE HAYIR DIYECEGINI ZANNETMIYORUMALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN HAYIRLI GECELER

ercan oral

Kayıtlı Kullanıcı

MUHAMMED KARDEŞİME SONUNA KADAR KATILIYORUM VE YAZISININ ALTINADA IZNI OLURSA IMZA ATARIM HERKES TAKKESINI ONUNE KOYUP DÜŞÜNSÜN.BAŞÖRTÜSÜ İÇİN PANELLERI DÜZENLEYENLER ŞİMDİLERDE NEREDEYSE TESETTÜRDEN BILE TAVIZ VERIYORLAR SIZ NEYE EVET DIYORSUNUZ KABILINDEN DENE NALACAK DEMESEN NOLACAK.KENDISINI ISLAMI TV DIYE SEYRETTIGIMIZ KANALLARA BAKIN TAVIZI GORUN .TAVIZI GEÇELIM BEN KULAKLARIMLA KANAL7 DE KENDI CEVIRDIGI FILMLERI VAR YA ONLARDAN BIRINDE ŞİRK KELİMELER DUYDUM SIZ NE BAŞÖRTÜSÜNDEN BAHSEDİYORSUNUZ BAŞÖRTÜLÜ VUCUTLARI ÇIPLAKLARI GÖRMÜYORMUSUNUZ KARDEŞLER.BEDİÜZZAMAN RH DEDIGINI YAPALIM NEDEMİŞ MUBAREK ALLAH ONU CENNETINE SORGUSUZ SUALSIZ ALSIN.NEDEMİŞ KENDI EVI YANANLAR KOMŞU EVDE KI YANGINA YARDIMA GITMESINLER HERKES KENDI EVINDEKI YANGINI SÖNDÜRÜRSE BÜTÜN YANGIN SÖNER YOKSA BAŞIÖRTÜLÜ AMA VUCUDU ÇIPLAKLAR SARAR ORTALIĞI :(

ercan oral

Kayıtlı Kullanıcı

MUHAMMET İZİN VERİRSEN YAZININ ALTINA IMZA ATARIM:mad:

Beyaz_Guvercn

Kayıtlı Kullanıcı

__BaŞöRtÜSü__ZuLmE__KeFeN__OLaCaK__
EVET EVET EVET EVET EVET....;);)

hakdin

Kayıtlı Kullanıcı

başörtüsüne hayır diyecek adam bizden değildir zaten...! EVET EVET EVEEEETTT

hakdin

Kayıtlı Kullanıcı

başörtüsüne hayır diyecek adam bizden değildir zaten...! EVET EVET EVEEEETTT

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

bayanhizbullah yazdı:
BİZİMDE KONUŞACAĞIMIZ GÜN GELECEK ELBET
ÖRÜMCEK KAFAMI "ÖVÜNÜLECEK"KAFAMI

ŞUNA İSTERSENİZ BAŞÖRTÜSÜ DEMİYELİM TESETÜR DİYELİM
DİNİMİZ TESETTÜRÜ EMREDİYOR.NİCE BAŞÖRÜLÜ KARDEŞLERİMİZ VAR İNANCIMIZLA BAĞDAŞMAYAN HAL VE TAVIRLAR İÇİNDELER. GAYESİZ VE AMAÇSIZ ÖYLESİNE ÖRTÜNENLER... ALLAH HİDAYET NASİP ETSİN."NEFS"UZUN BİR KERVAN TA UCUNDA BEN VARIM

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
BENCE DE...
.
[marq]TESETTÜRE,ÖRTÜNMEYE EVET[/marq]..

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

berre kisra

Kayıtlı Kullanıcı

başörtü bence bir bayanın kedini müdafadaki en öncü silahıdır bu nedenle tabiki evet

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

firdes yazdı:
bayanhizbullah yazdı:
BİZİMDE KONUŞACAĞIMIZ GÜN GELECEK ELBET
ÖRÜMCEK KAFAMI "ÖVÜNÜLECEK"KAFAMI

ŞUNA İSTERSENİZ BAŞÖRTÜSÜ DEMİYELİM TESETÜR DİYELİM
DİNİMİZ TESETTÜRÜ EMREDİYOR.NİCE BAŞÖRÜLÜ KARDEŞLERİMİZ VAR İNANCIMIZLA BAĞDAŞMAYAN HAL VE TAVIRLAR İÇİNDELER. GAYESİZ VE AMAÇSIZ ÖYLESİNE ÖRTÜNENLER... ALLAH HİDAYET NASİP ETSİN."NEFS"UZUN BİR KERVAN TA UCUNDA BEN VARIM

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
BENCE DE...
.
[marq]TESETTÜRE,ÖRTÜNMEYE EVET[/marq]..

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

s.a allah hepimizden razı olsun

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

ercan oral yazdı:
MUHAMMET İZİN VERİRSEN YAZININ ALTINA IMZA ATARIM:mad:

s.a.
Muhammet deyince önce fark etmedim.. avatarda muhammed yazıyor ama ismim muzaffer

herhalde bana yazdın bunu...

bana ise allah razı olsun... aslında bu konuda çok doluyuz ama bazı şeyleri yazamıyoruz burda...

selam ve dua ile...

tuanna bak

Kayıtlı Kullanıcı

soyunmaksa medenilik,hayvanlar bizden daha medeni başörtülü biri olarak başörtüsüne EVETB)

kopzehra_06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsüne evet (KAMPANYA)

RE: başörtüsüne evet (KAMPANYA)

selamunaleyküm kardeşlerim. tabiki de evet evet evet. bu bizim en doğal hakkımız. Rabbim yardımcımız olsun.

fatma_10

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ben de kapalı bir bayan olarak tesettüre EVET diyorum. Lütfen bu konuda tek yürek olup tesettürümüze karışan ve ona dil uzatanlara karşı dimdik ayakta duralım. B)

yoladevam

Kayıtlı Kullanıcı

başörtüsüyle uğraşanlar elbet birgün hakettiğiyle karşılaşacaktır.
EVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVETEVET

MELIKEEE

Kayıtlı Kullanıcı

A.S SONUNA KADAR ARKANDAYIM BEN ÖRTÜLÜ DEĞİLİM AMA ÇOK İSTİYORUM DA BAŞIMI ÖRTMEDEN ÖNCE BİLGİLENMEK İSTİYORUM DİNİMİZ HAKKINDA BİLGİLERİMİN YETERLİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNE DE ÖTÜNMEYE EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

aynusemi

Kayıtlı Kullanıcı

aynen zafer bizimdir allahın izniyle ellerine sağlık.Başörtüsüne evet sonuna kadar.allaha emenet olun.

MMHTP

Kayıtlı Kullanıcı

sonuna kadar evettttttttttttttttttttttttttttttt evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt