Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

Haluk Seymenbasi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

selamun aleyküm ben siteye yeni katıldım yeni üyelerdenim son nefese kadar başörtüsüne EVET

sebos

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.cilginbiyologlar.com

sebos yazdı:
selamun aleykum din kadeslerım ben tesettürlü bı bayan değilim ama olmak icin can atıyorum bunu yaptırmasalarda ve sonuna kadar bas örtüsüne
evet
artık bende tesedürlüyüm ve canı gonulden evet dıyorum cok muluyum mutlulugumu sızınle paylasmak ıstedım selametle kalın........

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

sebos yazdı:
sebos yazdı:
selamun aleykum din kadeslerım ben tesettürlü bı bayan değilim ama olmak icin can atıyorum bunu yaptırmasalarda ve sonuna kadar bas örtüsüne
evet
artık bende tesedürlüyüm ve canı gonulden evet dıyorum cok muluyum mutlulugumu sızınle paylasmak ıstedım selametle kalın........
ALLAH(C.C.)MUVAFFAK EYLESİN,ÖRTÜYÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARDAN EYLESİN SİZİ.ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.:)

sisam

Kayıtlı Kullanıcı

[marq]sonuna kadar evet evet evet[/marq]

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

sebos yazdı:
sebos yazdı:
evet

rabbim sizden razı olsun

banu sevindik

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALEYKÜM SELAM,SELAMUNALEYKÜM,

RE: ALEYKÜM SELAM,SELAMUNALEYKÜM,

BAŞÖRTÜSÜNE EVET

hatice-e

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Tabiki bende EVET diyorum.....
SONUNA KADAR E-V-E-T!!!
EB)VB)EB)T[/big]

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum arkadaslar.ben 21 yasinda genc bi kizim kendimce Allahin biz kullari icin buyurduklarini elimden geldiyi kadar yerine yetirmeye calisan biriyim.ama malesef kapali degilim ama kapanmayi, yuce rabbimizin emrini yerine yetirmek istiyorum ama etrafimdakilar ailem yakinlarin karsi cikiyorlar buna inanin sebibini anlamis degilim.aileme karsi gelmelimiyim bilmiyorum bide bu sene mezun oldum unversteden ve ALLAHIN izniyle ogretmen oldum ve kapali olursam da calisamiyorum ne yapmam gerekdiyini bilemiyorum ve bu konuda yardiminizi istiyorum.her seye ragmen bu kampaniyaniza cani gonulden katiliyorum be basortusune sonuna kadar eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttt diyorum

Lonqinq_Roses

Kayıtlı Kullanıcı
RE: EVET

RE: EVET

aĞLama kaRanfiL ßenide aĞLatma siL qözYaŞlarını .. ye$erecek SewdaN.. kutLu toHmlrLa köRpe dudaKLarda..
aLdırma !! söyLenen o sözLere. Sen daĞıt eTrafa MiS koKunuu .. uMudu Sewqıyı .. özLemLernıı vee hasRettLErini..

ßuralarda ßaşörtüsüne EWET demek hiçbirşeyı değiştirmeyecek sadece içimizi rahatlatacak fakat hepımız bir ßeden oLup ßAŞÖRTÜSÜNE EVET der isek Mü MinLEri kiMse Durduramaz .. Ama ne oLurSa oLsunnnn ;;;;;;;

HER ZAMAN HER YERDE BAŞÖRTÜSÜNE EVETTTTTTTTTT EVETTTTT EVETTTTTTTTTTT !!!!!!
ßize ßu hakkı cok qorenLeri Allah nasıL hakediyor ise öyLe yapsn ..

habib21

Kayıtlı Kullanıcı

HerKes yapmak İstediğinde özgürdür zannetmiyorum ki kimse başkasının zoruyla başörtüsü taksın (istisnalar hariç) herkes kendi iradesiyle takar yahut takmaz o kişinin inancına kalmış bendende destek başörtüsüne EVET

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

habib21 yazdı:
HerKes yapmak İstediğinde özgürdür zannetmiyorum ki kimse başkasının zoruyla başörtüsü taksın (istisnalar hariç) herkes kendi iradesiyle takar yahut takmaz o kişinin inancına kalmış bendende destek başörtüsüne EVET
s.a bu laf bana sanirim :(belkide haklisin kardesim ama bilemiyorum Rabbim biliyo ya hayatda en cok istedigim seylerin en birincisi kapanmak.Ailem izin versin yada vermesin calisdigim okulum muduru izin verirse kapanicam Allahin izniyleB)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

Haluk Seymenbasi yazdı:
selamun aleyküm ben siteye yeni katıldım yeni üyelerdenim son nefese kadar başörtüsüne EVET

as hg
hep batılılaşmaya çalışıyoruz ABye girmeye çalışıyoruz hangi batı ülkesinde hangi ABülkesinde başörtüsü yasak?

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

hep batılılaşmaya çalışıyoruz ABye girmeye çalışıyoruz hangi batı ülkesinde hangi ABülkesinde başörtüsü yasak?[/quote]
kesinlikle katiliyorum ya nerde gorulmus boyle bisey hem devlete sesleniyorum size ne kardesim kapanip kapanmamami sanami sorucam? ne utanc verici bisey ki boyle bisey sadece islam ulkelerinde yasaniyor.turkiye ve Azerbeycanda.ben azeriyim ve bi musluman olarak devletimin aldigi bu karardan dolayi cok utaniyorum

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

ben başörtülü değilim ama baş örtüsüne EVET:DB):)

beyzanurekin

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. BAŞÖRTÜSÜNE EVET...SONUNA KADAR EVET..MÜCADELEMDEN VAZ GEÇMİCEM...DUA İLE KALIN
ALLAHA EMANET OLUN...
B)B)B)B)B)
:(

Emosh

Kayıtlı Kullanıcı

Ben Yeni üyeyim ve Almayada yasiyorum ama orda oldugu kadar SIKI olmasada buradada basörtüsü problemleri yasiyoruz ve Forumu görünce bende aktilmak istedim... Tüm Kapalilar icin ve kapanmak isteyipde bi türlü nefislerinle yenemeyenler icin [big] EVET[/big] [marq]Allah hepimizin Yardimcisi olsun insalllah...[/marq]

suranur

Kayıtlı Kullanıcı

tabi ki başörtüsüne EVET!!!

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

bas ortusune sonuna kadar EVET binlerce kez EVET...

beyza-erva

Kayıtlı Kullanıcı

BAŞÖRTÜSÜNE SONUNA KADAR EVET EVET EVET

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt