Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtüsü mü? Kariyer mi? (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

Helal dairesi keyfe kâfidir...
Harama girmeye lüzum yoktur...

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
içim içimi yiyiyor ama hala yapamadım.kariyerde değil.aç kapa yapmak tuhaf geliyor:(

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Aleykümselam

Aleykümselam

[ı]selamunaleykum...
Tabıkı basörtu...
Ama gel görkı turkıye gıbı sözum ona laık olan bir devlette straplez askılı mını etekle ve hatta bustıyerle universıteye gırerken sözum ona nufuslarında musluman yazan ınsanlar basörtuyle okumayı yasaklıyorlar...
Allahtan korkmazlar...
Laiklık bu olamaz olmamalı...her bırey kendınden sorumlu çıplaklık medenıyetmıdır???
allah yar ve yardımcımız olsun sölenıcek sey cok...
Ama fayda yok...[/ı]

medeniyet açmaksa bedeni ,
Ozaman hayvanlar daha medeni!!

Mehmet akif ersoy

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Babam ninemi anlatırdı,adı ismet,biz küçüktük komiğime giderdi erkek ismi var diye,son zamanlarına yetiştim ben her zaman yüzü yaşmahlı idi,yaşmah bizim oralarda burna kadar örtülen başörtüsüne derler...

Vefatı sırasında insan buhran içinde olur,son nefesini vermeye yakın mübarek ninem hasta yatağında o hali ile yabancı erkek sesi var diye yaşmahını yüzüne çekmiş yaşı 93...

Cenazesi yıkanırken her iki eli ile avret yerlerini kapattığını söylemişler babamlara,babam ne zaman hatırlasa ninemi oturup ağlar...

Ne kariyer bilmişler,ne para pul hesabı,hayatları tarlada,kırda,bayırda geçmiş,bizlerin dünya ve ahiret hayatları için ömür tüketmişler...

Nasıl yaşamışlarsa öyle ölmüşler,nasıl ölmüşlerse öylede dirilecekler...

Ninem 93 yıl yüzünde yaşmahı ile yaşamış yılmadan,usanmadan HAKKIN rızasını aramış,günümüz hanımları ise HAKKIN rızasına giden yolu kendileri kapatır olmuşlar...

ALLAH'ını layıkı ile sevmek isteyen baş örtüsünü taksın...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
Allahın izniyle kapamak istiyorum.giydiğim kıyafetler tesettür kıyafetleri sadece başım açık oda resmi kurum ve yasaklardan dolayı.sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum.dışarıda örtünüp iş yerinde başımı açmak çok zor olacak nasıl bir yol izliyeyim bilemiyorum.şu yasaklar olmazsa................
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

mavci

Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleykumselam...Ve Rahmetullahi...Ve Berakâtühu..

Ve Aleykumselam...Ve Rahmetullahi...Ve Berakâtühu..

Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
Allahın izniyle kapamak istiyorum.giydiğim kıyafetler tesettür kıyafetleri sadece başım açık oda resmi kurum ve yasaklardan dolayı.sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum.dışarıda örtünüp iş yerinde başımı açmak çok zor olacak nasıl bir yol izliyeyim bilemiyorum.şu yasaklar olmazsa................
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Allah Celle Celalühu yar ve yardımcımız olsun inşallah kardeşim...
Rabbim bizleri yolundan ayırmasın...
Rabbim emir ve yasaklarını tam olarak uygulayan kullarından eylesin bizleri her daim...
Allaha emanet olun...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Babam ninemi anlatırdı,adı ismet,biz küçüktük komiğime giderdi erkek ismi var diye,son zamanlarına yetiştim ben her zaman yüzü yaşmahlı idi,yaşmah bizim oralarda burna kadar örtülen başörtüsüne derler...

Vefatı sırasında insan buhran içinde olur,son nefesini vermeye yakın mübarek ninem hasta yatağında o hali ile yabancı erkek sesi var diye yaşmahını yüzüne çekmiş yaşı 93...

Cenazesi yıkanırken her iki eli ile avret yerlerini kapattığını söylemişler babamlara,babam ne zaman hatırlasa ninemi oturup ağlar...

Ne kariyer bilmişler,ne para pul hesabı,hayatları tarlada,kırda,bayırda geçmiş,bizlerin dünya ve ahiret hayatları için ömür tüketmişler...

Nasıl yaşamışlarsa öyle ölmüşler,nasıl ölmüşlerse öylede dirilecekler...

Ninem 93 yıl yüzünde yaşmahı ile yaşamış yılmadan,usanmadan HAKKIN rızasını aramış,günümüz hanımları ise HAKKIN rızasına giden yolu kendileri kapatır olmuşlar...

ALLAH'ını layıkı ile sevmek isteyen baş örtüsünü taksın...

Bizimle Paylaştığınız için teşekkürler abi
Ders çıkarılacak bir yazı teşekkürler

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle artık eminim ne kariyer nede okulum içimdeki kapanma aşkından daha büyük diğil.gerekirse okuluda bırakırım ama yinede kapanıcağım .....

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle artık eminim ne kariyer nede okulum içimdeki kapanma aşkından daha büyük diğil.gerekirse okuluda bırakırım ama yinede kapanıcağım .....

Ahirette yüce Mevlam ne kadar para kazandın, sınavda kaç puan aldın, ne kadar kariyer yaptın demiyecek..Bize yaptığımız sünnetleri, farzları sorucak burda alığımız 100 puan orda 0 bile etmeyecek.. Oyüzden herşeyi bırakıp bu dünya değil ahiretteki kariyerimiz için yarış yapalım. eminimki ozaman rabbim bizi bu dünyadada boş bırakmayacak onun sayesinde rızkımızda kariyerimizde yine olucak. Allah teslim olalım yeter..

Ben işyerimde namazımı kılamıyorum.. İbadetlerimi tam yapamıyorum.. o yüzden bugün işten çıkacağımı söyledim.. bundan sonra evimde ibadetimi hem fazlasıyla hemde zamanında yapabilicem inşallah.. (maddi olarak çalışmak zorunda olanlara diyecek bir lafım yok ama keyfe keder çalışanlar bence evde kalıp ibadetlerini yapsınlar. bunun bereketi daha fazla olacağına inanıyorum)

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Ahirette yüce Mevlam ne kadar para kazandın, sınavda kaç puan aldın, ne kadar kariyer yaptın demiyecek..Bize yaptığımız sünnetleri, farzları sorucak burda alığımız 100 puan orda 0 bile etmeyecek.. Oyüzden herşeyi bırakıp bu dünya değil ahiretteki kariyerimiz için yarış yapalım. eminimki ozaman rabbim bizi bu dünyadada boş bırakmayacak onun sayesinde rızkımızda kariyerimizde yine olucak. Allah teslim olalım yeter..

Ben işyerimde namazımı kılamıyorum.. İbadetlerimi tam yapamıyorum.. o yüzden bugün işten çıkacağımı söyledim.. bundan sonra evimde ibadetimi hem fazlasıyla hemde zamanında yapabilicem inşallah.. (maddi olarak çalışmak zorunda olanlara diyecek bir lafım yok ama keyfe keder çalışanlar bence evde kalıp ibadetlerini yapsınlar. bunun bereketi daha fazla olacağına inanıyorum)

haklısın ablacım bende farkındayım durumumuz pekte farklı diil darısı benim başıma diyim allaha emanet ol..

mavci

Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

Allah Celle Celalühu;
Kariyer yaptın mı ? diye mi soracak...????
Emirlerimi yaptın mı ? diye soracak...????

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Celle Celalühu;

TABİKİ EMİRLERİMİ YAPTIMI?DİYE SORACAK.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAMETLE KALIN.

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Allah Celle Celalühu;

TABİKİ EMİRLERİMİ YAPTIMI?DİYE SORACAK.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAMETLE KALIN.

Amiiin amiin inşaallah.. şuurlarımıza da işlesin cevabımız inşaallah B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt