hayrunissa86 yazdı:
BİDE ŞUNUN ACISINI ATLATABILSEM SİZLERDEN SADECE DUA İSTIYRU NEOLUR KARDESİNİZ OLARAK DUA EDERSENIZ SEVİNİRİM
A.S. KARDEŞİM HATANI ANLAMIŞ PİŞMAN OLMUŞSUN GERİSİNİ ALLAH BİLİR ALLAH KİMSEYE ACI KEDER VERMESİN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLhayrunissa86 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ABİCİM BELKI SİZLERE İLGİNÇ GELMİYECEK AMABEN HAYATIMDA BI KERE COK BUYUK KONUŞTUM ASLA OLMAZ DEMİŞTIM AMA ŞİMDİ ONU ACISINI ÇEKIYORUM BUDA BANA Bİ DERS OLDU :|:|:|
S.A KARDEŞİM EGER ANLATMAK İSTERSEN ANLAT BÜTÜN KARDEŞLERİM SENİ ANLAYACAKTIRLAR KARDEŞİM HERZAMAN DUA LARIMIZDASIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)hayrunissa86 yazdı:
BİDE ŞUNUN ACISINI ATLATABILSEM SİZLERDEN SADECE DUA İSTIYRU NEOLUR KARDESİNİZ OLARAK DUA EDERSENIZ SEVİNİRİM
sehadet27 yazdı:
BENDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ANNEME EV İŞLERİNDE YARIMCI OLAMIYORDUM ÜZÜLÜYODUM MAAŞIMI ALMAYADA ÇOK ZAMAN VARDI AMA ANNEME YARDIMCI BİR KADIN ÇAĞIRMAYI DÜŞÜNDÜM SADECE 50 YTL PARAM VARDI KADIN 40 YTL YE GELDİ ANNEMLE TEMİZLİĞİ YAPMIŞLARDI AKŞAMA EVE GELİRKEN EKMEK ALMAYA MARKETE GİRDİMKİ CÜZDANIMDA KADINA VERDİĞİM HALDE 40 YTL PARA FAZLA VARDI ALLAHA ŞÜKÜRLER HAMDÜSENALAR ETTİM BENİ ZORDA BIRAKMAMIŞTI ÇÜNKÜ MAAŞ ALMAMA DAHA ÇOK VARDIB)
desertrose yazdı:
Selamun aleykum abim..
Bende şahit olduğum komik bir olayı aktarayım inşaAllah..
Sabahın erken saatleriydi bizim marketin önüdeki açık garajdan birtane fare göründü ama normal fareler gibi koşuşturmuyordu.. Gayet sakin vede sarhoş gibi bir hali vardı, bir otarafa bir diğer tarafa yalpalıyordu.. Ya soğuktan donmuştu yada zehirlenmişti sanırım.. Neyse yolun ortasına kadar geldi yanına gittik farenin, baktık hiç kaçmıyo Bide ufacık bişey çok sevimliydi
Neyse bir süre uzaktan takip ettik bir tane kedi geldi ufacık bi kedi durdu farenin önüne
Birbirlerine uzun uzun baktılar sonra fare döndü kedinin yanından geçti yürü, kedide peşinden gitti ve tekrar önüne geçti.. Böyle baya bi inatlaştılar
Birbirlerine hiçbir tepki göstermediler
Sonra kaldırımda bir ağacın yanında durdu ikiside karşı karşıya oturdular tabi biz hiçbişey anlamadık ama çok gülmüştük
İnanın çok şirindiler yani.. Orda baya oturdular dahada izlemedik biz
Biraz uzun oldu ama idare et
frht_gns yazdı:
kardeşim bende aynı hatayı yaptım çok büyük konuştum we şuan gercekten acısını cekiyorum ama dedigin gibi ders oldu kesinlikle büyük konuşup bu yönde hareket etmeyecem...kardeşlerim sizlere bunu yaşamış biri olarak tavsiyede bulunuyorum siz siz olun büyük konuşmayın...
ysmnkaos yazdı:
yaklaşık 5 yıl önce idi...
markete gitmiştim, ve çıktığımda poşetimi unuttuğumu farketmiş ve kendime kızarak içeri
girip poşetimi alıp, eve doğru ilerlerken...
tam 4-5 mt ötemde, büyük bir gürültü ile 5. kattan pencere komple yola yıkıldı...
ve ben sadece üzerime sıçrayan cam kırıklarının şokundaydım,,,
birkaç saniyelik bir kurtuluş...
ama tabii "kadere iman " burada devreye giriyor ve hala yaşıyorum...