Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana yardımcı olun lütfen intiharın eşiğindeyim (1 Kullanıcı)

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...

iftira denen elbise her bedene oturmaz
o yüzden sabret ve sabrederken aklından şunları geçir : ALEMDE NE İNSANLAR VAR DAHA AĞIR İFTİRALARA MARUZ KALAN VE HERKES KALDIRABİLECEĞİ KADARINI ÜSTLENİYOR.

armour

Kayıtlı Kullanıcı
elaa bence yapman gereken allaha sığınman neler oldu bilmiyorum ama beş para etmez insanlar için değmez....allah kuluna kafi değilmi.?? allah yardımcın olsun kardeşlerin olarak burdayız inşallah...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim allah yardımcın olsun . Ama kötü düşünme bak bu senin için belkide bir hayra veSile olcak sende bu şekilde sınanıyorsun bunu sakın unutma. Bu sınavı iyi ver. Canı sana kim verdiyse (allah c.c.) o alır sen hüküm bağlama. Gerçek işallah ortaya cıkacaktır. Selam ve dua ile kal.

Allah sabredenlerle beraberdir. Sen kendini sakın yanlız bilme....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt