Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana yardımcı olun lütfen intiharın eşiğindeyim (3 Kullanıcı)

KalemdarSilahşör

Kayıtlı Kullanıcı
Bizim burdaki Cami nin İmamı, Ayetel Kürsiyi Okuyup, Çevrene Ve Kendi Üzerine Üfle Demişti...

Hz. Muhammed te, hastalandığında yada bir nazardan felan şüphelendiğinde Felak Ve Nas Suresini Okuyup, Üzerine, Ellerine Üflermiş, elinide hasta olan yerlerine sürüp, Allah tan Şİfa istermiş...Zaten Felak ve Nas suresi, bu ve bunun gibi durumlar için indirilmiş...

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam arkadaşım haber veririm çok dua edin bana

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımızda olacaksın kardeşim.

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
bende okuyorum ananemde ama .. vergi kaçakçılığıda yapıyorlar acaba mahkemeyemi versem ?

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
her zaman burdasınızdır inşallah ... iyi akşamlar yarın hemen buraya sonuçları yazıcam ..

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
bende okuyorum ananemde ama .. vergi kaçakçılığıda yapıyorlar acaba mahkemeyemi versem ?[/QUO

VERSEN BISEY DEGISMEZ SEN BUTUN BUNLARLA BOSUNA UGRASMIS OLURSUN VAKIT VE PARA KAYBI VS BUNLAR DOGRU DUZGUN İŞ YAPMIYORLAR FIRMA DUZGUN DEGIL MILYONLARCA KISI BOYLE HERSEYLERI KALPAZANLIK YANI UGRASMAYA DEGMEZ DUALRIMIZ SENINLE .....ALLAH SENI HER TURLU KOTULUKTEN MUHAFAZA EYLESIN BUTUN GENÇ KIZLARI AMİN

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM kul kakkı kadar kötü birşey yoktur onlar nasıl hesap veririler bilemiyorum artık.sen nasılsa kendinden eminsin boşver ALLAHA havale et sıkma canını..

KalemdarSilahşör

Kayıtlı Kullanıcı
boşwer, Allah a sevket derim...başına büyük bela alırsın kardeş..

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
tamam mahkemeye vermicem .. allah razı olsun içime huzur doldu sayenizde ..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yok yok ben yanlış okudum ya da kardeşim yanlışlıkla yazdı, yüreği değil, nefsi ona yanlış yazdırdı bu başlığı eminim. Çünkü; ben bilirim ki bu kardeşim kuyuya atılan Yusuf'un ümmetinden, en yakınları tarafından suçlanan Hz. Muhammed (sav)'in ümmetinden, başına türlü türlü işler gelsede sabreden Peygamberlerin ümmetinden. O yüzden nefsine yenilmeyip, sabredeceğine, her şeyin kendisi için hayırlı olacağına inanacağına eminim.

Selam ve dua ile...

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
evet dayanamicağımı zannettim o an ama sabreden en güzel mukafatı alırmış sabrettim ve işten çıktım şimdi işsizim ama iş bulucam inanıyorum bir kapı kapanırsa diğer kapı açılır ..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
evet dayanamicağımı zannettim o an ama sabreden en güzel mukafatı alırmış sabrettim ve işten çıktım şimdi işsizim ama iş bulucam inanıyorum bir kapı kapanırsa diğer kapı açılır ..

Selamun aleyküm kardeşim.
Oradan çıktığına çok sevindim.
Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir iş nasip etsin sana inşaallah.
Dualarımda olacaksın.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
ELA İŞTEN AYRILMISSIN OKUYUNCA ÇOK SEVINDIM KARDEŞİM EN DOGRUSUNU YAPMIŞŞIN INAN :a12:ALLAH SANA EN YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH YENİ RIZIK KAPISI AÇAR İYİSİN DEGİLMİ?

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
eh biraz iyiyim inşallah iş bulşurum yoksa çok kötü olurum allaha sığınıyorum allah bi kapı kapatır dier kapıyı açar ...

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden allah razı olsun yanımda OLDUĞUNUZ için arkadaşlarım...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canım,
Namaz için tam kalkacakken senin yazını gördüm,Canım RABBİM mzlumun yanındadır,zalim yaptığı zulümlerin karşılığını mutlaka görür,bu senin için bir imtihandı herhalde,ama sen örtünü çıkarmak yerine,orayı terk ettin,inş. kazananlardan oldun.Allah razı olsun.
Canım kayıtları izlettin mi,utanmadılar mı,neyse boşver önemli olan bizim kendimizden emin olmamız,onlara birşeyler ıspatlamak zorunda değiliz RABBİM bizi biliyor bizde bunun bilincindeyiz çok şükür.
İnş. Allah en kısa zamanda helal rızık kapıları açsın,Dualarımız seninle olacak.
Selam ve Dua ile Canım

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
utanmadılar sonrada dediler ki içinde para eksik şimdi siteleri çökmüş uğraşıyorlarmış iyi oldu onlara daha çok uğraşsınlar allah kabul etsin bu arada canım ... cevabın için sağol duaların içinde ... allah razı olsun..

mesmes

Kayıtlı Kullanıcı
Sen gittin kardeşim ben kaldım burada bu inançsızlarla, şimdi RABBİM'e yalvarıyorum bana da yardım etsin buradan kurtulayım, tek üzüntüm sensiz burada çalışmak zorunda olmam olacak... Benimlede uğraşıyorlar ama bende onları ALLAH'a havale ediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt