Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bana yardımcı olun lütfen intiharın eşiğindeyim (2 Kullanıcı)

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...

canım ben daha önce senın yazılarını okumadım eskı msjlarıda sımdı okudum ınanamırum bu rezıl ınsanlardan kurtuldugun ıcın dua etmelısın neler konusmuslar nelere sahıt olmusssun allahım aklımı koru bıde ustune bu ıftıra butun bunları sana kasıtlı yapıyorlar senı dını yonden ne varsa somurmeye calısmıslar resmen boyle olmus hemen uzaklas ordan hemen bu bılınçlı yapılıyor kendını temıze cıkarmana bıle gerek yok bence allah senı bılıyor bu ınsanların yanından uzaklas hemen uzaklas allah senı beterınden korusun of canım cok sıkıldı

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
kapalıyım diye hep aşağılandım inanamıyorum hala halaa ağlıyorum kalbim sıkışıyor allaha havale ediyorum sizi dedim ...

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
bilerek yapıyorlar diyor herkes senin zaten kimse öyle bişey yapmicağını biliyor zaten diyorlar ama ben artık pes ettim elim ayağım hala titriyor ilaç içiyorum sakinleşmek için ... cevap yazdığın için teşekkür ederim allah razı olsun ..

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcınız olsun çok üzüldüm yaaa bolbol dua edicem size allah sabır versin allaha emanet olun ...

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim dualarınız yardımlarınız için allah razı olsun ALLAH (c.c)hepimize sabır versin dayanma gücü versin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım kardeşim.Üzme kendini.Allah biliyor sen biliyorsun.
Üzülmesi gereken onlar.Belli ki bilerek yapılıyor.Onlar da doğruyu biliyorlar.
Allah'a güven.Rabbim büyük.Sakinleştirmeye çalış kendini canım benim.
Git bi abdest al rahatlamaya çalış.Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..

KalemdarSilahşör

Kayıtlı Kullanıcı
benzer olaylar yaşadım, bu gece senin rahata kavuşabilmen dileğiyle 70 ihlas okuyacağım...

Ama sende;
hergün işe giderken, 3er Defa;
Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas Surelerini oku !

Sırasına da dikkat etmeni öneririm.
"Hasbünallahü ve nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir"
"Allah Bize yeter, ne güzel Vekil dir O"
cümlesini oku, içinin huzurla dolacağını farkedeceksin..

Unutma, Allah Sevdiği Kullarına Zulmedermiş !!!

bu arada:

"Onların bu kabil iddialarından dolayı Senin canının sıkıldığını çok iyi biliyoruz."
"Ama Sen Rabbini hamd ile tenzih et ve secde edenlerden ol."
"Sana yakin gelip çatıncaya kadar da Rabbine ibadet et."

Hicr Sure-i Celilesi 97-99. Ayet-i Kerimesi

Allah a Güven, içini ferah tut !

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
kapalıyım diye hep aşağılandım inanamıyorum hala halaa ağlıyorum kalbim sıkışıyor allaha havale ediyorum sizi dedim ...

ah be canım bu ınsanların ettıgı kelımeleri duydun allaha havale edıyrum desen guler gecerler uzak dur ordan ayrıl gıtme sakın aglama allahın adaletı cok buyuk hepımız bılıyruz sen haklısın uzulme allah senden yana onlara hakettıklrını elbet verıcek masus yapıyorlar sana yapmak ıstedıklerı durum suankı senın yasadıgın seyler ıcınde dustugun acı bu psıkolojı zaten bunu bılınclı yasatıyorlar sen tertemızsın ıcın rahat bundan otesı varmı ben daha kotu durumda olmandan korkuyorum orada bunları yasamıssın daha kotusunude yasayabılırsın canım donme oraya sakın donme

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
ben dilencilik yapmayı bile düşündüm ama para çalmayı asla aklıma getirmedim ... 6 kişiye bakıyorum 600 tl ile yalnız ...

KalemdarSilahşör

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada yazmayı unutmuşum kusuruma bakma:
Sana yakîn gelinceye kadar da Rabbine ibâdet et. (Hicr sûresi: 99)
Yakin: "ÖLÜM"

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
kalemdarsilahşör çok teşekkür ederim allah razı olsun ...

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
bizimle dalga geçiyordu biliyor musunuz ben gerçek hayattaALLAHI gördüm diye yarabbim sen büyüksün sonları felaket olucak bunların..

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
çapada oturuyormussun nerde çalısıyosun sen aksaraymı acaba dedım hanı yakın ya bırbırlerıne orası çok temız bır yer degıl cıvarları vs canım hepımız sana dua edıcez bak kalemdar sılahsor kardesımız sana çok guzel dualr yazmıs allah razı olsun hepımız sana okuyacgız ne olur kendını uzme gun dogmadan neler dogar keske yapabılcegım daha fazla bısey olsa bakmakla yukumlu oldugun ınsanlar varmıs allah yardımcın olsun ama ne bılıyım orası bana tekın gelmedı ıste

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım kapandı yanımda onu bile benden bildiler evet yardımcı oldum ama bunda kötü bişey yokki ...hepimiz allah rıza için kapanıyoruz ..

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
Evet değil hiç köşe başlarında 18 hatta 15 yaşında kızları satıyorlar ruslar çok aksaraydan zaten iğreniyorum artık ama ben yinede sabrettim yinede .. Allaha sığındım ananem hep 3 tane ayetel kürsi okuyor sabahları başıma bişey gelmesin diye .. Allah razı olsun hepinizden

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
Aileme hepinizi mutlu edicem dedim daha yeni evden atıldık..babamı genç yaşta kaybettim ama hala yaşıyor hayatta .. çok zor günler geçirirken bide bu geldi üstüne ..

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
Evet değil hiç köşe başlarında 18 hatta 15 yaşında kızları satıyorlar ruslar çok aksaraydan zaten iğreniyorum artık ama ben yinede sabrettim yinede .. Allaha sığındım ananem hep 3 tane ayetel kürsi okuyor sabahları başıma bişey gelmesin diye .. Allah razı olsun hepinizden[/QUOTE

SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ALLAHA EMANET OL GELISMELERDEN HABER VER RABBIM SENI KORUSUN AMIN.....

elaaa

Kayıtlı Kullanıcı
Sizce yarın nasıl bir konuşma yapmalıyım onlara?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt