degerli nuresma kardeşim
İSLAMİYET.GEN.TR.AİLESİNE.
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_?
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz
ahmet çok teşkkürler...sıcakta pastırma nasıl gider bilmem ama:Kkayseriliden başka hediye beklemekte saçma olurdu:Kbuda benden san ve tüm site dostlarıma az önce çektim...RABBME EMANET OL..CUMAN MÜBAREK OLSUN...
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_? :K
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,derya86,belgin,isranurr,meltem,sila,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz
Bu nuda biz beyler yiyelim inşallah
Değerli kardeşlerim,abilerim Im muslim (aydinim) kasım abim,Talip emmim,ekremcim,resul abim,kaan abi,gece kondu kardeşim şu an aklima gelmeyenler hakkini helal etsin tüm islamiyet ailesi
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_? :K
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,derya86,belgin,isranurr,meltem,sila,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz
Bu nuda biz beyler yiyelim inşallah
Değerli kardeşlerim,abilerim Im muslim (aydinim) kasım abim,Talip emmim,ekremcim,resul abim,kaan abi,gece kondu kardeşim şu an aklima gelmeyenler hakkini helal etsin tüm islamiyet ailesi
s.a. çok teşekkür ederim beni de unutmamışsınız güzel aminenur kardeşim, mutlu ettiniz.
bu da benden gelsin. beypazarına geziye gitmiştik, orda çektim bu fotoğrafı
bana yokmu ....
_______çok teşekkür ederim fatmana kardeşim şimdi çok degişti en son ne zaman geldiniz bilemiyorum ama daha güzel şimdi
rabbime emanet olun hayırlı cumalar
selam ve dua ile________
2001 DE GELDİM..TELEKOMUN ORDA OTURDUM SULARBAŞI MAHALLESİNDE....ÇOCUK ESİRGEMENİN ORDA Bİ TÜRBE VARDI TEPEDE ADINI HATIRLAYAMIYORUM...ORAYA GİDERSEN BENİM İÇİN DUA EDERMİSİN...EN ÇOK ORALARI ÖZLEDİM...