degerli nuresma kardeşim
![]()
İSLAMİYET.GEN.TR.AİLESİNE.
![]()
![]()
![]()
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_?
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz
![]()
ahmet çok teşkkürler...sıcakta pastırma nasıl gider bilmem ama:Kkayseriliden başka hediye beklemekte saçma olurdu:Kbuda benden san ve tüm site dostlarıma az önce çektim...RABBME EMANET OL..CUMAN MÜBAREK OLSUN...
![]()
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_? :K
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,derya86,belgin,isranurr,meltem,sila,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz
![]()
Bu nuda biz beyler yiyelim inşallah
Değerli kardeşlerim,abilerim Im muslim (aydinim) kasım abim,Talip emmim,ekremcim,resul abim,kaan abi,gece kondu kardeşim şu an aklima gelmeyenler hakkini helal etsin tüm islamiyet ailesi
![]()
Selamunaleykum bir Kayseriliden en güzel hediye bu olur haksizmiyim_? :K
fatmana ablama,damla,gülnisa hocama,tuğba kardeşlerime,niğdeli,hemserim,nevin ablalara,derya86,belgin,isranurr,meltem,sila,rüyam3 ablama,aliye,cennet yolcusu,aminenur,hafizkiz,huzunlu gurbet ve aklima gelmeyen bütün din kardeşlerimize inşallah beğenirsiniz
![]()
Bu nuda biz beyler yiyelim inşallah
Değerli kardeşlerim,abilerim Im muslim (aydinim) kasım abim,Talip emmim,ekremcim,resul abim,kaan abi,gece kondu kardeşim şu an aklima gelmeyenler hakkini helal etsin tüm islamiyet ailesi
![]()
s.a. çok teşekkür ederim beni de unutmamışsınız güzel aminenur kardeşim, mutlu ettiniz.
bu da benden gelsin. beypazarına geziye gitmiştik, orda çektim bu fotoğrafı
![]()
bana yokmu ....
_______çok teşekkür ederim fatmana kardeşim şimdi çok degişti en son ne zaman geldiniz bilemiyorum amadaha güzel şimdi
rabbime emanet olun hayırlı cumalar
selam ve dua ile________
2001 DE GELDİM..TELEKOMUN ORDA OTURDUM SULARBAŞI MAHALLESİNDE....ÇOCUK ESİRGEMENİN ORDA Bİ TÜRBE VARDI TEPEDE ADINI HATIRLAYAMIYORUM...ORAYA GİDERSEN BENİM İÇİN DUA EDERMİSİN...EN ÇOK ORALARI ÖZLEDİM...