ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
Selamün aleyküm kardelenim.. Oy ya ne güzel, ne içten dualar ettiniz..Allah c.c razı ve memnun olsun sizden de ebeden inşallah..Amin güzel dualarınıza inşallah kardelenim..Madem siz de çok seviyorsunuz, kullarının kalplerindekine ahsen surette icabet buyuran Rabbim, size de tüm güzellikleri yaşayabileceğiniz ve yaşatabileceğiniz bir evlat nasip etsin inşallah.. Siz de mor, lila, pembe... hepsini takarsınız, giydirirsiniz inşallah kardelenim.. Rahman c.c nasip eylesin inşallah..Teyzeleri de morlardan bir şeyler hediye ederler artık..Ahmet Maranki'nin tespitleri doğru değil mi? Evet sizde de hepsi var maşallah, barekAllah..Size de çok yakışıyor kardelenim..O güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Çok teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için kardelenim. Bilmukabele..Dualardasınız inşallah..Selam, sevgi ve tebessümle kalın..
________aleyküm selam kardelenim rabbbim sizdende razı olsun inşallah.duanıza kalpten amin amin ecmain olsun güzel kardeşim... teşekkür ederim...tamam teyzelerindende sözü aldık inşallah bekleriz artık ciciler..AHMET MARANKİNİN tesbitleri sizde daha çok var ben öyle görüyorum banada şöyle bir bulaşmış biraz hamdolsun .. kardelenim çok teşekkür ediyorum rabbimize emanetsiniz her daim yolunuz açık olsun ...ögrencilerinize selam söyleyin .. rabbim zihin açıklıgı versin hepsine inşallah yollarında başarılı olurlar inşallahB)..
selam sevgi ve daim dua ile________