mustafa11
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.mobilyaonarim.com
birnur kardeşime
mustafa11 kardeşime
kıymetli aziz NİGDELİ kardeşim çok çok teşekkür ederim can kardeşim...rabbime emanet siniz inşallah SELAM SEVGİ VE BAKİ DUA İLE
selamün aleyküm can kardeşim Hayırlı, bereketli günler..B)
Allah razı olsun, sizin gönderdiğiniz avatar da çok güzeldi..
uğur böceklerini seviyorum..gönlünüze sağlık olsun kıymetli aminenur kardeşim...
Rabbimize emanetsiniz inşaAllah..selam, baki sevgi ve dualarım ile..
aleyküm selam aziz kardeşim baş tacısınız... çok teşekkür ederim...sizin de günleriniz hayırlı_nurlu olsun can kardeşim sizi fazla göremiyoruz yogunsunuz sanıyorum gözlerim arıyoravatar yakışmış benimki çok güzel en sevdigim renkler... rabbime emanet olun aziz kardeşim... selam ve sevgi ile ..
baştacı kalp incisi kardeşim çok sagolun içiniz burkulmasın güzel kardeşim tekrar yazıyorum buğün çok kullandım nedense Kun fe yekun!... hamdolsun hamdolsun binlerce kez bu idakla güzel kardeşim hem halim İNŞALLLAHMevla Teala razı olsun canım kardeşim..siz de benim için öylesiniz gerçekten..
gündüzleri yoğunluklarım oluyor kardeşim, haklısınız..akşamları girebiliyorum genelde..
beğenmenize çok sevindim güzel kardeşim..çok yakışmış gerçekten size..
önceki gönderdiğim avatarda yazdıklarınız içimi burktu kardeşim..çok dua ediyorum bunun için de inşaAllah..
Rabbimiz her gününüzü hayır ve bereketle donatsın inşaAllah, mücrime kardeşinizin duasında, aklındasınız..
baki muhabbetle inşaAllah..
€bru;635296' Alıntı:-->>Melek91,ravza sin,niğ-DELi, cennet yolcusu,-Tuğba-,SAFİYE,CEVDET-71,kasım hadi,elmedja,hafize,Nevin_1982,nurus,aminenur,hafizkiz,_Resul_,istikbal,<DAMLA>,uğur21,talipamca,Delete,nigdeli,cerennurum,hakan74, aliye_aliye,[mihriban],berat05,GizliÖzne,ahirzamangülü,Im_muslim,Ravza_Nur, -KAAN-,gecekondu,mustafa11,nihalim,ekremeee,gülnisa,T.Nur,ysmnkaos,Resulaydin,نعىمة ,suaranur, mustafa_xtar,nuresma,İreme isimli üyelere gelsin....
SELAMÜN ALEYKÜM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÖNLÜ GÜZEL EBRU KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN ÇOK SEVİNDİM ADIMI LİSTENİZDE GÖRÜNCE RABBİM RAZI OLSUN
bu Avatarda İSTİKBAL Kardeşime