Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu güzel Aliyem..cuman mübarek olsun güzel yürekli kardeşim..Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..Rahman (cc) 2 dünya saadeti versin inşaallah..güzel kardeşim bana lale hediye etmişsin..kalbimi lalezara çevirdiğin için Allah 'ım (cc) senden ebeden razı ve hoşnut olsun...bende sana kalbimi gönderiyorum...yani lalezara dönüştürdüğün gönül bahçemi kabul buyur güzel kardeşim....
vede mor çiçeği çok sevdiğin için bunuda hediye etmek istedim..inşaallah beğenirsin...Rabbime emanetimsin..baki selam sevgi ve dua ile inşallah...
dualar can kardeşim...
bu şekerler senin olsun.....
rahmana emanetsin güzel kardeşim
selam ve dua ile
GizliÖzne kardeşim, tekrar size inşallah
Aleykumselam hoşgeldiniz.Beğendiğinize sevindim.Tabi ki size de resim göndeririz.Selametle kardeşim.Selam ve dua ile.selamualeyküm
gizliözne kardeşim güzel degişik bir form acmışsın eline ve yüreğine saglık resim gönderen arkadaşlarında eline saglık
benim için birşeyler gönderen yok mu hoş geldin misali...........
aleykume selam hoşgeldinizselamualeyküm
gizliözne kardeşim güzel degişik bir form acmışsın eline ve yüreğine saglık resim gönderen arkadaşlarında eline saglık
benim için birşeyler gönderen yok mu hoş geldin misali...........
güzel kardeşim çok sevindim kusura bakma baya bi geç oldu ama bu da senin için. selam ve sevgilerimle..
bu da tüm diğer abilerim, ablalarım ve kardeşlerime...
çok değerli Afra_nur ablacığıma...
güzel can Birnur için...
hafize annemize...
gülnisa hocama...