Arkadaslar Bir Sorum Olacak Lutfen Allah Rizasi Icin Cevap Verirmisiniz.forum Basliklarindaki Baliklarda Yasin Kardesligi Yaziyordu Aksam Simdi Baktigimda Ise Bulamiyorum Eski Form Basliklarini Nerden Bulabiliriz.tesekkurler
Arkadaslar Bir Sorum Olacak Lutfen Allah Rizasi Icin Cevap Verirmisiniz.forum Basliklarindaki Baliklarda Yasin Kardesligi Yaziyordu Aksam Simdi Baktigimda Ise Bulamiyorum Eski Form Basliklarini Nerden Bulabiliriz.tesekkurler
Essalamu Aleyküm ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu...
Bu hediyem gönlü güzel Gizli Özne kardeşim için gelsin..canım benim hediyeni aldım cok sağol...İnşaallah sende benim hediyemi beğenirsin...beni mutlu edip yüzümü tebbesüm ettirdiğin için sana tebessüm edeceğin bi resim gönderiyorum..Canım kardeşim Rahman ve Rahim (cc) olan güzel Allah'ıma (cc) emanetimsin...Baki selam ve dua ile inşaallah..
allah razı olsun abla
Selamün Aleyküm ismi güzel kardeşim.
Emeğinize sağlık..Çok teşekkür ederim şirin mi şirin resminiz için..Ben de size yollamıştım, forumun ön sayfalarında kaldı..Şimdi 2. hediyeniz olsun bu da inşallah güzel kardeşim. Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetsiniz inşallah..B)
dikkat dikkat kaçak yolcu olmasın yolculara duyurulur..