Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇOK GÜZELDİ,ÖZELLİKLEDE SONU.ELİNİZE SAĞLIKK.ZAMAN NE KADAR ZORR,ÜNİVERSİTELERDE UTANÇ VERİCİ HERŞEY SERBESTKEN BAYANLARA EN ÇOK YAKIŞAN BAŞÖRTÜSÜ YASAK,İNSAN İSTEDİĞİ GİBİ YARADILIŞINDA OLAN İSLAMI YAŞAMASI YASAKK...AMA RABBİM ÇEKİLEN SIKINTILARIN MÜKAFATINI ELBET VERECEKK İNŞ BENDE O SIKINTI ÇEKENLERDEN OLURUMM..BÜTÜN NECLA VE AHMETLERE SELAM OLSUN İNŞ SONUNUZ HEP BÖLE MUTLU OLUR
saliha yazdı: Allah(c.c.) razı olsun olsun. HAYDİ KIZLAR OKULA DİYEN DEVLET AYNI KIZLARI BAŞÖRTÜ TAKTIĞI İÇİN OKULA ALMIYOR!!! bu ne tezatlıktır anlamadım
haklısın ama kurallara uyulmalı.. kimsee mini etek giyip camiye gide biliyor mu??
ama baş örtüyle iş bitmiyor, biliyosun ki önemli olan insanın ruhunda düşüncesinde ne olduu...
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu.DEĞERLİ AŞK_A MECNUN,ŞUAN SEN YOKSUN AMA PAYLAŞIMIN MÜKEMMEL OLMUŞ.TEKRAR YORUM YAPILDIĞI İÇİN BEN DE OKUMUŞ OLDUM.BU PAYLAŞIMDA GERÇEK Bİ YAŞAMDAN ALINTI TADI VAR...HİKAYEYE BENZEMİYOR..AMA TESETTÜRE GİRMEK İSTEYİP TE,YAŞADIĞI ORTAM ŞARTLARI NEDENİYLE BUNU GERÇEKLEŞTİREMEYENLER O KADAR ÇOK Kİ..RABBİM YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH..
İNŞALLAH RABBİM NEJLA GİBİLERİN KARŞISINA BİR AHMED ÇIKARSIN...ÇIKARSIN Kİ,NEJLALARDA BU IZDIRAPLARDAN KURTULSUN..
Yazı gerçekten çokkk güzel elinize ve yüreğinize sağlık!... İnşallah bir gün tüm Nejlalar yaşamak istedikleri gibi ağlamadan,joplanmadan,hayalleri yok olmadan yaşayabilirler!... Selametle
SELAMÜN ALEYKÜM MUHTEREM. YAZILARINI TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUM. PAYLAŞIMLARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN, YÜREĞİNE SAĞLIK.
"TESETTÜRÜ, SİYASİ SİMGE VEYA İDEOLOJİK TAKINTI OLARAK NİTELEYENLER, NİTELENDİRMELERİNİN İDEOLOJİK OLDUĞUNU KAVRAYAMAYACAK KADAR "ÇAĞDAŞLIK" ADINA TAKKİYE YAPTIKLARININ FARKINDA OLAMAYAN ZAVALLILARDIR."
SELAM VE DUA İLE ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
Allah razı olsun kardeşim çok sağol emeğine sağlık yararlı bir paylaşımdı hikaye tadında değilde bana daha çok günlük tarzında deneme yazısı gibi geldi sanki ve yinede çok hoştu teşekkürler
S.a.
Gercekten çok güzel olmuş. Rabbim bizleride islam uygun şekilde yaşatarak o güzel hayatın mutluluğuna huzuruna ve ebedıyetıne erdırsın...
Amın cumlemız ıcın
Allahtir o sevgiyi veren.. en buyuk ask Allahadir.. ama nasip ettiginde kulunu sana istesende ayrilamazsin.. zamanda gecse , ne olursa olsun..gozun baskasini goremez.. ask Allahtan gelen birsey.. imtihanimizin bir parcasi..