elifimbenim(MERHUME)
Kayıtlı Kullanıcı
canım bide bu hesaplama işi nasıl oluyor yani 20 rekat bir günlük namaz borcumuz olmuş oluyor öylemi ben bılseydım böyle olduğunu şimdiye kadar bıtmıştı ama inş ALLAHIMIZ c.cc o şekildede kabul etmiştirmart ayı kaza namazlarımız:
Serap.....17 gün
Zümra....75 gün
zaten hamburgda kıbleyide yanlış yönde sanıp bir aylık namazımı başka yöne kılmışım çok üzüldüm iana bıde ben her namaz ardından 2. rakat şükür namazı kılıyorum içimden gelerek RABBİME şükrediyorum o ağır ameliyat olduğum halde elim ayağım tutyor ve namazımı biraz zorlanıyorum onun için oturup kılıyorum tembel gibi ama ALLAHIM halimi biliyor desemde içime sinmiyor başıma kan basıncı yapınca ağrı oluyor canım ya neyse bu ıkı sorumu yanıt verırmısın çok çelişki arasındayım düm bır yerde okudum her namazdan sonra şükür namazı gıbı namaz kımak mekruh dıye şok oldum RABBİME şükedeyim derken günahamı giriyorum yoksa
ALLAHIM bizim diniz çok güzel ama o kadar ince ki çok dikkat etmek gerekiyor değilmi can gerçi rabbimiz her konuda bizlere kolaylık vermış RABBİM.C.C ALLAHIM.C.C ne YÜCE NE ULU değilmi