geçmiş olsun canım bir ara benimde egzersizlerim vardı şimdi yapmıyorum krem de nadir sürüyorum işte bakmıyoruz kendimize fiziğe gidiyorum inşallah faydası olur. bu ay zaten bir ay falan benim kazalarım ay da bitiyor pek iyi geçmedi. aslında bir hobi edinmek lazım yani bazıları el işi yapıyor, bazıları resim biz hiçbir şey yapmıyoruz benim evde yün dolu geçen yıl doldurmuştum ama yapmadım işte. ya da kursa gitmek lazım. Allaha emanet ol canım. inşallah iyileşiriz. hamd olsun yine de imtihan dünyası inşallah günahlarımıza keffaret olur.Allah razı olsun canım burda doktor hiç birşey demedi flimde çekmedi hemen yok fıdıktır sinir sıkışması demişti ağrılar artınca kız kardeşimin yanında tekar gittim doktor kireçlenme var dedi bu yaşta olmaması gerekiyor dedi egzersiz verdi birde ayağa sürmek için krem ama ben egzersiz yapmıyorum öyle ama ağrılar canım bu aralar kaza namazı kılmaya başladım ya uzun süre durduğum için ondan öyle aynı hareketlerden dolayı oldu son zamanlarda iyice yüklenince aynı pozisizyonda Allah yar ve yardımcımız olsun Allah hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim sanada geçmiş olsun bu aralar başka rahatsızlıklarda çıktı kas gevşetici hap alerji yaptı kız kardeşimin yanından geleceğim gün kabarmamış kızarmadık yer kalmadı yüzüm kafam ayaklarım görsen canım bir anda çok kötü oldum eve gelince cildiyeciye gittim iğne verdi iki çeşit birini vurdurunca 3 tane çok şükür hiç birşey kalmadı ilacıda bıraktım diğer iğneyi kullanmaya gerek kalmadı geçen haftadan beride baş ağrısı baş dönmesi başladı o da üüzntü ve sıkıntıdan canım Allah beterin beterindne korusun Allah sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Bu aralar doktora gitmek istemiyorum ayağımda ağrı öyle kalmadı zaten daha sonra iyi bir doktora giderim artık doktorlarda baştan atıyorlar öyle Allah düşürmesin yokluğunuda vermesin inşallah.
Maşallah teyzesi çok tatlı doğduğunda biraz küçüktü ama toparlanıyor maşallah Allah sanada hayırlısıyla ikinci bebişi nasip etsin inşallah.Gelininde az kaldı doğuma doktor 10 mayıs demişti ama 10 mayısa kalmaz herhalde çarşamba günü belli olacak Allah kaolaylıklar hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Kardeşiminde ilk bebeği olacak Allah o güzel duyguları herkesede yaşatmak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Canım benim bende seni çok seviyorum sende Allah'a emanet ol herşey gönlümüzce olsun inşallah