-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
günahsiz ve bol sevaplı bir ömür dilerim KARDEŞ..
sağolun inşaallah
günahsiz ve bol sevaplı bir ömür dilerim KARDEŞ..
Selamun aleykum kardeşim
Yeni yaşınız hayırlı olsun.
Rabbim sevdiklerinizle beraber sağlıklı sıhhatli iman dolu uzun bir ömür nasip etsin.
Doğum gününüz kutlu olsun. Nice yıllara...
doğum gününüz kutlu olsun
aleykümselam Rabbimiz razı olsun hayırlı akşamlar inşaallahDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah
Doğum gününüz kutlu olsun kardeşim yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllara sevdiklerinizle ailenizle hep beraber inşallah.Bütün güzellikler sizinle olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah
Es selamu aleyküm Tugba kardeşim..
Rabbim yeni yaşınızı hayırlı, bereketli eylesin.. Hayırlara vesile eylesin inşaallah..
Rabbim sağlıklı-sıhhatli, hayırlı, O'nun (celle celaluhu) rızası doğrultusunda yaşamayı nasip etsin; gönlünüze göre, en hayırlısını nasip etsin..
ablasının birtanesi kurban olurum ben seni yaradana.nasıl mutlu oldum şimdi gördüm geldiğini..çok çok sevindim...yeni yaşın hayırlı bereketli olsun canım benim...
Hayırlı günler,
hayırlı cumalar,
huzurlu sağlıklı,nice mutlu yıllar diliyorum.
Selametle kalın.
Doğum gününüz kutlu olsun
ALLAH celle celalühü sevdiklerinizle beraber hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.
YENİ YAŞIN HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN GÜZEL KARDEŞİM
SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU HAYR İÇERSİNDE NİCE YAŞLARA:a15:
ablammmmmmm biricik ablam nerdesin yaaaa kaç gündür giriyorum yoksun nasıl özledim bilsen bende dün bakıyorum senin profiline en son ne zaman girmişsin
canım ablam benim ohhhhhh be kavuştuk Yarabbi şükür
canım benim dün adını görünce nasıl içim coştu anlatamam..zaman buldukça giriyorum .malum oğlum vaktimin çoğunu alıyor...bende çok özledim seni bitanesi...tüm numaralarım silindi senin numaranda gitti.msn şifreyi unuttum.giremiyorum...sen ulaş bana vefasız...inşallah hep burda olman dileğiyle...inşallah iyisinidir.kurs bittimi....