ve aleykümselam kardeşim amin amin amin inşaallah..selamun aleyküm kardeşim mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun Allah c.c. yeni yaşını hayırlı eylesin inşallah ..
Her geçen yıl ilim irfanın artsın Rabbimizin katında inşaallah derecen yükselsin
Her işin hayırla sonuçlansın
Rabbimiz seni ailene bağışlasın inşaallah.
Sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmen dilegiyle ..
Allah'a emanet olasın ..
selam ve dua ile. ...
ve aleykümselam kıymetli kardeşim Rabbimiz razı olsun eksik olma hiç inşaallah ellerine emeğine sağlık sen yaparsında beğenmezmiyimselamun aleykum canım ablam yeni yaşın hayırlı olsun saglıklı mutlu huzurlu bol bol ibadetli bir yıl geçirmen duasıylaB)
rabbimize emanetsin inşallah ablacım
selam dua ve muhabbetle
<<B)>>
beyaz gül sevdiğin için beyenirsin inşallah
:a15: Rabbimiz razı olsun güzel kardeşimiz hayırl akşamlar dilerim Rabbimize emnaet olCanımm Canımm Dogum Günün Kutlu olsunn
geç oldu biras ama :a03:
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallahDogum Gününüz Kutlu olsunn..
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah..Allahcc hayırlı ve bereketli eylesin...
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah..
amin kardeşim inşaallah ümmeti muhammedin..aleyküm selam..verahmetullahi veberakatühü..allahcc ne muradın varsa versin...
selamun aleyküm kardeşim rabbim razı olsun eksik olmayın inşaallah...forumu şimdi gördüm geçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim.
ve aleykümselam abi amin amin inşaallah Rabbimize emanet olasınselamun aleykum.
Yeni yaşın hayırlar ve huzur getirsin.
mutluluk kapının eşigi olsun.
selametle
selamun aleyküm bugün dogum günüm ama bir çok kardeşimi göremiyorum bu yıl neden dr bilmem bi dua edenimiz bile olmadı:a23:
evet her seneki sorunumuz bi benimki görülmüyor nedendir bilmem Allah Teala hazretleri razı olsun kardeşim eksik olmayınız inşaallah uzun süredir yokum kurs dolayısıyla döndüm ama bir çok kardeşimi sitede göremiyorum bıraktığımız gibi bulamadık ne yapalımve aleykümselam...
Ammar Bin Yasir kardeşimiz...
Doğum gününüz olduğu ne yazık ki ana sayfamızda görülmüyor. Bu nedenle tebrik edemedik.
Yanii... Mazeretimiz var.. :a12:
Kabul görür mü bilemem tabii.. :a11:
Yoksa siz değerli kardeşimizi hatırlamamak ne mümkün..
Değerli kardeşimiz..
Her anı Allah Celle Celalüh yolunda yaşanan hayırlı ve güzel bir ömrünüz olması duasıyla..
Yeni yaşınız hayırlı olsun.
evet her seneki sorunumuz bi benimki görülmüyor nedendir bilmem Allah Teala hazretleri razı olsun kardeşim eksik olmayınız inşaallah uzun süredir yokum kurs dolayısıyla döndüm ama bir çok kardeşimi sitede göremiyorum bıraktığımız gibi bulamadık ne yapalım
bende unutuldum diyordum hepten hayırlı günler dilerim inşaallah eksik olmayın inşaallah
Aramızdan ayrılan kardeşlerimiz var elbette.. Ama sizin de gördüğünüz üzere ailemize yeni katılan kardeşlerimiz de var...
Yani.. İslamiyet.gen.tr ailesi tüm güzelliğiyle varlığını sürdürmeye devam ediyor inşaAllah.
Kardeşlerimizle paylaşımlarda tanıştığınızda onların da birbirinden kıymetli kişiler olduğunu göreceğinizden eminim.
Siz yeter ki yanımızda , ailemizde olmaya devam edin.:a21:
Rabbime emanetsiniz değerli kardeşim.