Kaan Erdem
Yönetici
bu da benden.
kendi çekiminiz ise sorun yok.eyerki değilse kural ihlali söz konusu..!
(sizin ise emeğinize sağlık görüntü gerçekten güzel.)
kendi çekimimdir kardeş,
daha bir çok çalışmam var mümkün oldukça eklerim inşallah.
emeğinize sağlık olsun.çok güzel ve elit duruyor.
selam ve yürekten samimi dualarımla.diğer kareleride bekliyoruz.selametle kalın kardeşim.
Allah c.c daim etsin inşallah iştahınızı artırsın, makro çekim özelliği var mı? makinenin...
bende dijital var ama makro çekim özelliği olan makina almak istiyorum bir kaç yıl önce 200 ytl isdi şimdi 1000 ytl olmuş
Olimpus 05.. Kullanıyorum bende sadece gece çekimlerini beğenmiyorum.. Onun dışında harika çekim yapıyor ancak makro özellikli makina uzun zamandır nazarımda... Cağaloğlu piyasasında çok payhalı birde alışveriş merkezlerine bakmak lazım o halde... Paylaşım için teşekkür ederim, Fotoğraf çekmek hobimdir bende severim anlık görüntüleri karelemeyi bir kaç çekmiş olduğum görüntü mevcut inşallah bir ara bende eklerim foruma selam ve dua bereketi ile..
resimler çok harika.gerçektennde ellerinize saglık.bende çok severim resim cekmeyi.inş bir gün gelir bende eklerim...
Olimpus 05.. Kullanıyorum bende sadece gece çekimlerini beğenmiyorum.. Onun dışında harika çekim yapıyor ancak makro özellikli makina uzun zamandır nazarımda... Cağaloğlu piyasasında çok payhalı birde alışveriş merkezlerine bakmak lazım o halde... Paylaşım için teşekkür ederim, Fotoğraf çekmek hobimdir bende severim anlık görüntüleri karelemeyi bir kaç çekmiş olduğum görüntü mevcut inşallah bir ara bende eklerim foruma selam ve dua bereketi ile..