Kaan Erdem
Yönetici
Abi sen bu fotograflari Amatörce Cekilmeriz baslagi altinda degilde profesyonelce cekimlerimiz Basligi altinda yayinla :a06:...yakisir.... Gercekten hepsi birbirinde güzel olmus Emegine Saglik
Hayirli Geceler
hayırlı akşamlar elerınıze saglık hepsı super bayılıyorum manzara resımlerıne hepsı super sankı gıtmiş gibi oldun oralara çok sağolun. a, e ,olun
selamun aleykum
Bunların hepsi birbirinden harika resimler bana göre ustaca çekimler emeğinize sağlık Allh(c.c.)razı olsun inş..
hayırlı günler -kaan- kardeş verdiğiniz linkleri denedim ama yine yapamadım küçük çıkıyor resim ler neyse yardımlarınız için trabbim razı olsun sizden ..
resize image? bu yazının karşısında ki butonda ölçülerin bulunduğu seçenekler var.oradan 800x600 yapacaksınız.buna göre bir denetiniz kardeşim.
evet denedim ama yine küçük çıkıyor bakınız mesela ben o ölçüleri seçiyorum alttaki yere tıklıyorum sonra belli süre sonra linkler çıkıyo ikincisi sanırım onu kopyalayıp yapıştırıyorum doğrumu acaba ...Lütfen hakkınızı helal edin sorularımla vaktinizi alıyorum ama bende resim çekmeyi seviyorum burada sizlerle paylaşma isterim ..
altta çıkan ilk linki alacaksınız.sanırım sorun bu tekrar deneyiniz kardeşim.
gerçekten çok güzel resimlerdi bunlar amatörce değil profesyonelce olmuş ellerinize sağlık
kaan kardeşim emeklerinize saglık olsun .. son resimlerinizde gerçekten harika !! kıskanmaya başlıyorum ..
daha çok çalışmam lazım çokkkk..
selam ve dua ile