Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

mlty_1988_44

Kayıtlı Kullanıcı
Ecmain

Sizinde ellerinize sağlık.

“Gül Mevsimi”nde,
Gül Yetimlerin,
“Gül’e sevdâlı yüreklerine
Selam olsun.

selmagül

Kayıtlı Kullanıcı
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.

sena_şeyma

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş...slm ve dua ile

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
SA .ASLINDA İSTENEN FAZLA BİRŞEY YOK.EVLADININ HATALARINI NASIL GÖRMEYİP ,BAĞRINA BASIYORSA BENCE GELİNİNDE HATALARINI OLGUNLUKLA KARŞILAYIP BAĞRINA BASIP 7 CİHANA ANLATMAMALI.ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA NE KADAR VARIZKİ.SELAMETLE.

ablam gece gece yine güldürdün beni :D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşalalh

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
s,a

oldum olası anlamamışımdır, kayınvalide_gelin çekişmesini......

evli değilim, ama bu uyumsuzluğun (ki gerçekten varsa tabii)

biraz anlayış, birazcıkta sabırla çözüleceğine inanıyorum...

saygının olduğu yerde, sevginin varlığı zaten tartışılmaz değilmi???

ALLAHA EMANET OLUNUZ

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s,a

oldum olası anlamamışımdır, kayınvalide_gelin çekişmesini......

evli değilim, ama bu uyumsuzluğun (ki gerçekten varsa tabii)

biraz anlayış, birazcıkta sabırla çözüleceğine inanıyorum...

saygının olduğu yerde, sevginin varlığı zaten tartışılmaz değilmi???

ALLAHA EMANET OLUNUZ

aleykum selam kardeşim
yorumlarınız için sagolun ama ben daha araları çok iyi gelin kayınvalide görmedim:gulegule dediğiniz gibi saygı olduktan sonra sevgide olur...
selam ve dua ile inşallah

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
BEN GÖRDÜM.. AMA YİNEDE DIŞ GÖRÜNÜŞÜN ALDATTIĞI GERÇEĞİNİDE GÖZÖNÜNDE BULUNDURURSAK MUALLAKTA OLAN BİR KONU OLUR....:evet
ALLAHA EMANET OLUNUZ

aleykum selam kardeşim

yorumlarınız için sagolun ama ben daha araları çok iyi gelin kayınvalide görmedim:gulegule dediğiniz gibi saygı olduktan sonra sevgide olur...

selam ve dua ile inşallah

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Nur Damlası, güzeldi paylaşımın.. Tebessüm ettirdin canım kardeşimB)..Allah c.c razı olsun, emeğine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallahB)..Selam, dua ve muhabbetle inşallah güzel kardeşim..B)

cicekler.jpg

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum damla kardesim beni güldürdün :K Allah (c.c.) da seni güldürsün.dua ile...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
S,a Hayirli Aksamlar Bende Bir Kec Sey Söylemek Istiyorum Kaynana Ve Gelin üzerine Benim Kayin Validemi Gördügümde Cok Sevmistim Tamam Dedim Annem Sizlere ömür Oldu Cok Uzun Zaman önce Kendi Kendime Dedimki Ayni Kendi Annem Gibi Sevicem Saygi Gösterecegim Ve Yaptimda Hic Bir Zaman Ona Saygisizlik Etmedim Hep Saydim Oda öyle Görünüyordu Ama ! Sene Sonra Meydana Cikti Ic Yüzü Beni Hic Istememis Esimin Hatirina Bir Sey Diyemiyormus Ben Alman Yada Yasiyorum Her Sene Izine Gideriz Ve Onu Rahat Ettirmek Icin Elimden Gelen Herseyi Yapiyordum Hatta Esimle Bile Tartisiyordum Sygili Olmasi Icin Neyse Gecen Sene Cok Kötü Bir Iftira Atti Ben Izine Gittigimde Evvden Bazi Seyler Calmisim Ve Beni Tüm Akraba Ve Tanidiklara Anlatmis Bunu Bana Esim Süylediginde Delirecek Gibi Oldum Ya Ben Ne Saygi Sevgi Verdim Karsiligi Bumu Ona Tlf Acip Yemin Etdim Beni Sucladigi Seyleri Görmedim Bile Rengini,bicimi Bile Bilmiyorum Anne Diyorum Vallahi Görmedim Ben Almadim Sen Müslüman Degilmisin Niye Inanmiyorsun Diyorum Inanin Cenabi Allah Sahit Tutuyorum Yinede Nuh Diyor Peygamber Demiyor Neyse Esime Kesinlikle Beni Evine Istemedigini Söylemis Bende Hayir Gidip Yüz Yüze Konuscam Hz Kuranin üstüne Yemin Edicem Oda Etsin Bu Dünyanin öbür Düysida Var Namazini Lilan Alllah Tan Korkan Biri Allahini Sahit Tutarmi Ve Bu Sene Nisan Ayinda Tlf Geldi Hastanede Yogun Bakima Almislar Hemen Türki Yeye Geldik Pazar Günü Ordaydik P:tesi Allahin Rahmetine Kavustu Ve Ben Hep Yaninda Idim Yikanirken Son Nefesinde Dualar Ettim Kuan Okudum Allah Rizasi Icin Rüyamda Hep Beni Sarilip Sarilip öpöyordu En Son Gecen Gördügümde Bana Zayiflamis:solgun üzgün Bir Sekilde Bana Diyorki Beni O Kapidan Iceri Almiyorlar Uyandigimda Cok Etkilendim Cünkü Ben Kendimi Temize Cikaramadim Sahidim Tek Allah Hesap Gününde Hesaplasiriz Diyordum Hakkimi Hellal Etmiyordum O Rüyadan Sonra Kendi Kendime Dedimki Ben Kimimki Basit Bir Kulallahimiz Bizler Ne Günahlar Isliyoruzda Affediyor Bana Ne Oluyorki Diye Düsündüm Ve Hakkimi Helal Ediyorum Cenabi Alllah Nasilsa Biliyor Kim Dogru Kim Yanlis Annem Rahmetlik Derdiki Kizim Sana Tas Atana Sen Cicek At O Bir Adim Gelse Sen 3 Adim Git Onu Gören Bilen Hep Var Siki Siki Allaha Saril Inancini Duani Hic Eksik Etme Derdi Bende Aynisini Yapiyorum Allahim Tüm Yanlisliklri Hatalari Affetsin Yani Demek Istedigim Saygida Yapsan Sevgini De Versen Bilmeyen Bilmiyor Allaha Emanet Olun:not Insallah Sizleri Bu Kötü Animla Sikmadim

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Ali Ile Oya çok Komik

Ali Ile Oya çok Komik

- Ali gel.

- Geldim Oya buyur.

- Ali ata bak.

- Oya ata baktım.

- Ali topu tut.

- Oya topu tuttum.

- Ali okul açıldı.

- Oya okul ne güzel!

- Ali okula koş

- Oya okula koştum.

- Ali bayrak as.

- Oya bayrak astım.

- Ali ılık süt iç.

- Oya ılık süt içtim.

- Ali su getir.

- Al Oya bu su.

- Ali çay demle.

- Peki Oya pekiii.

- Ali çamaşırları as.

- Hıhııı Oya hıhıııı

- Ali iki yumurta kır.

- Tabii Oya tabiiiiiiii

- Ali camları sil.

- Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu

-
- Ali bana diklenme.

- Oya çeneni kapa.

- Ali bir dediğimi iki etme

- Oya az ye de bir hizmetçi tut.

- Ali canımı sıkma.

- Oya ayağını denk al.

- Ali beni tehdit etme.

- Oya canıma yettirme

- Ali fişine itaat et.

- Oya beni oraya getirtme.

- Ali fişten kovuldun.

- Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık.

- Ali kısa kes.

- Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün küçük bir kız oturup annesinin mutfakta bulaşıkları yıkamasını seyrediyordu. Aniden annesinin saçlarında beyazlar olduğunu fark etti.
Annesine baktı ve merakla sordu, "Neden saçında beyazlar var anne?"
Annesi yanıtladı, "Her yanlış yaptığında, beni kızdırdığında, mutsuz ettiğinde, saçlarımdan biri beyazlar"
Küçük kız bu cevap üzerinde bir süre düşündü ve sonra sordu, "Anne,anneannemin tüm saçları nasıl bembeyaz oldu?"

BU ÇOOOOOOOOOOOK GÜZELDİ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt