-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm gerçekten cok etkilendim herşey insanlar için bir sınav Rabbimiz rahmet eyler inşaallahS,a Hayirli Aksamlar Bende Bir Kec Sey Söylemek Istiyorum Kaynana Ve Gelin üzerine Benim Kayin Validemi Gördügümde Cok Sevmistim Tamam Dedim Annem Sizlere ömür Oldu Cok Uzun Zaman önce Kendi Kendime Dedimki Ayni Kendi Annem Gibi Sevicem Saygi Gösterecegim Ve Yaptimda Hic Bir Zaman Ona Saygisizlik Etmedim Hep Saydim Oda öyle Görünüyordu Ama ! Sene Sonra Meydana Cikti Ic Yüzü Beni Hic Istememis Esimin Hatirina Bir Sey Diyemiyormus Ben Alman Yada Yasiyorum Her Sene Izine Gideriz Ve Onu Rahat Ettirmek Icin Elimden Gelen Herseyi Yapiyordum Hatta Esimle Bile Tartisiyordum Sygili Olmasi Icin Neyse Gecen Sene Cok Kötü Bir Iftira Atti Ben Izine Gittigimde Evvden Bazi Seyler Calmisim Ve Beni Tüm Akraba Ve Tanidiklara Anlatmis Bunu Bana Esim Süylediginde Delirecek Gibi Oldum Ya Ben Ne Saygi Sevgi Verdim Karsiligi Bumu Ona Tlf Acip Yemin Etdim Beni Sucladigi Seyleri Görmedim Bile Rengini,bicimi Bile Bilmiyorum Anne Diyorum Vallahi Görmedim Ben Almadim Sen Müslüman Degilmisin Niye Inanmiyorsun Diyorum Inanin Cenabi Allah Sahit Tutuyorum Yinede Nuh Diyor Peygamber Demiyor Neyse Esime Kesinlikle Beni Evine Istemedigini Söylemis Bende Hayir Gidip Yüz Yüze Konuscam Hz Kuranin üstüne Yemin Edicem Oda Etsin Bu Dünyanin öbür Düysida Var Namazini Lilan Alllah Tan Korkan Biri Allahini Sahit Tutarmi Ve Bu Sene Nisan Ayinda Tlf Geldi Hastanede Yogun Bakima Almislar Hemen Türki Yeye Geldik Pazar Günü Ordaydik P:tesi Allahin Rahmetine Kavustu Ve Ben Hep Yaninda Idim Yikanirken Son Nefesinde Dualar Ettim Kuan Okudum Allah Rizasi Icin Rüyamda Hep Beni Sarilip Sarilip öpöyordu En Son Gecen Gördügümde Bana Zayiflamis:solgun üzgün Bir Sekilde Bana Diyorki Beni O Kapidan Iceri Almiyorlar Uyandigimda Cok Etkilendim Cünkü Ben Kendimi Temize Cikaramadim Sahidim Tek Allah Hesap Gününde Hesaplasiriz Diyordum Hakkimi Hellal Etmiyordum O Rüyadan Sonra Kendi Kendime Dedimki Ben Kimimki Basit Bir Kulallahimiz Bizler Ne Günahlar Isliyoruzda Affediyor Bana Ne Oluyorki Diye Düsündüm Ve Hakkimi Helal Ediyorum Cenabi Alllah Nasilsa Biliyor Kim Dogru Kim Yanlis Annem Rahmetlik Derdiki Kizim Sana Tas Atana Sen Cicek At O Bir Adim Gelse Sen 3 Adim Git Onu Gören Bilen Hep Var Siki Siki Allaha Saril Inancini Duani Hic Eksik Etme Derdi Bende Aynisini Yapiyorum Allahim Tüm Yanlisliklri Hatalari Affetsin Yani Demek Istedigim Saygida Yapsan Sevgini De Versen Bilmeyen Bilmiyor Allaha Emanet Olun:not Insallah Sizleri Bu Kötü Animla Sikmadim