Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi kapı çalsaaaa.... kim gelsin istersiniz?

şimdi kapı çalsaaaa.... kim gelsin istersiniz?

Ben peygamber efendimiz gelsin isterdim ....ve ondan sonra eşimin ablası yani görümcem gelsin isterdim

Cevaplarınızı bekliyorum :H

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
bende Peygamder efendimiz gelsin isterdim ama onun yuzune bakacak yuzum yok yok yok :A:A bide annem gelsin isterdim...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
daha açmadan formu resulüm gelsin diye geçti aklımdan.sonra eşim gelsin isterim.rabbime emanetsin annem.

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Hz peygamberimiz gelsin ve babamıda yanında getirsin isterdim (babam vefat etti çünkü)
:A:A

A

Arzu_76

Peygamber efendimiz gelse ayaklarının izlerine sürsem yüzünü
af dilesem sana layık ümmet olamadım diye.

Bir kez o mubarek eliyle okşasa başımı

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
S.A

S.A

Hz peygamberimiz gelsin ve babamıda yanında getirsin isterdim (babam vefat etti çünkü)

KIYAMAM BEN SANA ÜZÜLDÜM ÇOK GÖRÜNCE.NASIL OLSA BİZ ORAYA GİDİCEZ KAVUŞUCAZ BİRGÜN ÖLÜM YOKLUK DEĞİLDİRKİ (AĞLAMA İŞARETİ YAPICAM AMA BİLMİYOM)

BENDE PEYGAMBERİMİZ GELSİN İSTERDİM.

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
KIYAMAM BEN SANA ÜZÜLDÜM ÇOK GÖRÜNCE.NASIL OLSA BİZ ORAYA GİDİCEZ KAVUŞUCAZ BİRGÜN ÖLÜM YOKLUK DEĞİLDİRKİ (AĞLAMA İŞARETİ YAPICAM AMA BİLMİYOM)

BENDE PEYGAMBERİMİZ GELSİN İSTERDİM.

ALLAH razı olsun,sağolun.Babamı küçük yaşta kaybettim rüyamda bile göremiyorum neden bilmiyorum?:A

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
daha açmadan formu resulüm gelsin diye geçti aklımdan.sonra eşim gelsin isterim.rabbime emanetsin annem.

Selamün aleyküm,eşinizle berabersiniz sanırım .Ne güzel onu çok seviyorsunuz.
ALLAH sizi hiç ayırmasın. (Amin)
Ama sevinebilirsiniz akşama gelir ALLAH izin verirse :K

ayaz22

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

selamun aleykum

kardeşlerim bende peygamber efendimizin gelmesini isterdim ama hepimizin söylediği gibi bende onun yüzüne nasıl bakarım karşısına nasıl çıkarım. allah kabul etsin namazlarımızı aksatmadan kılmaya çalışıyoruz yolunda yürümeye çalışıyoruz ama yinde tam olabiliyormuyuz??
ben rüya da bile görmekten korkuyorum peygamber efendimizi.. ama Allah bizi onun yolundan eksik etmesin. onun yolundan gitmeye devam ve daha fazla çaba.. Allah hepimizden razı olsun

gülençiçek

Kayıtlı Kullanıcı
Damla Kardeşim Emeğine Sağlik, Gerçekten Ne Isterler şu Kayinvalidelerden....:D:D:D

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel olmuşda ne isterler şu kayınvalidelerden bi türlü anlamam :D

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA .ASLINDA İSTENEN FAZLA BİRŞEY YOK.EVLADININ HATALARINI NASIL GÖRMEYİP ,BAĞRINA BASIYORSA BENCE GELİNİNDE HATALARINI OLGUNLUKLA KARŞILAYIP BAĞRINA BASIP 7 CİHANA ANLATMAMALI.ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA NE KADAR VARIZKİ.SELAMETLE.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SA .ASLINDA İSTENEN FAZLA BİRŞEY YOK.EVLADININ HATALARINI NASIL GÖRMEYİP ,BAĞRINA BASIYORSA BENCE GELİNİNDE HATALARINI OLGUNLUKLA KARŞILAYIP BAĞRINA BASIP 7 CİHANA ANLATMAMALI.ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA NE KADAR VARIZKİ.SELAMETLE.
allah razı olsun kardeşim güldürdün:K niğdeli kardeşimize de katılıyorum üç günlük dünya dün bugün ve yarın.a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardşim bende tabiiki efendiler efendisinin gelmesini isterim :A sonra urfada misafirler gelsi isterdim.

s.a kardeşim sanada çok üzüldüm babam için 20 tane fatiha okuyacam a.e.o

laves

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Peygamber Efendimiz Gelsin Isterdim Herne Kadar Ona Layik Olamasamda Resulumde Resulum Sadece Onu Isterdim

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Bakin Ve Görün....

Bakin Ve Görün....

Ninecim, senin agzin...
post-9-1078002332.jpg
Dile benden ne dilersen...
post-9-1078002493.jpg
iki minare golgesi
post-9-1078003085.jpg
Ne var? yine hangi yuzle geldin?
post-9-1078003315.jpg

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK AKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAHTA SENİ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH RABBİME EMANET OL .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt